Profightstore Logo
 
Info i kontakt
Informacije
Tel: 0800 333 553
Vaš E-mail:
Trebam brzu info:
1 + 1 =
Moj profil
Košarica

Dodali ste u košaricu:

Košarica ukupno:
Shop: prolaz Cibona, Savska 28, Zgb  Info: 0800 333 553

Barbozin tim kaže kako je prst u oko presudio u meču protiv Gaethjea!

03. travnja 2019. 23:56
Barbozin tim kaže kako je prst u oko presudio u meču protiv Gaethjea!

U subotu je održan UFC Fight Night u Philadelphiji, gdje je u glavnoj borbi večeri Justin Gaethje u prvoj rundi nokautirao Edsona Barbozu u vrlo uzbuljivoj i nasilnoj borbi od samog početka. Ipak, Brazilac i njegov tim nisu baš najsretniji ishodom, budući da je jedan gadan prst u oko možda igrao ključnu ulogu u ishodu.

U 42. sekundi borbe, Edson je dobio prst u desno oko, što je otprilike dvije minute prije nego što ga je Gaethje nokautirao brutalnom desnicom.

Barbozin menadžer je na Instagramu objavio fotografiju oka nakon borbe, te nadodao: "nema izgovora, ali ovo je diktiralo borbu."

On nije bio jedini iz tima koji tako misli. I dugogodišnji Edsonov trener Anderson Franca također je napisao objavu u vezi toga:

"Stvarno mislim da je ovo mogla biti jedna od najboljih borbi godine, Justin Gaethje je izvrstan borac i definitivno među najboljima u svijetu. Imamo puno poštovanja prema njemu i njegovom timu. Ne znam bi li rezultat bio drukčiji ili ne, no mi vjerujemo da bi borba bila dulja da nije došlo do ovog incidenta."

Ovim porazom je Brazilac pao na 14-7 omjer u UFC-u, a obojica su unatoč vrlo kratkoj borbi zaradili bonuse za borbu večeri. Možete si zamisliti kakvih je to onda bilo pola runde, šteta što je trajalo tako kratko.

Bi li ishod bio drukčiji ili ne ne možemo znati, a je li taj prst igrao ulogu ili ne, procijenite sami.


L.G.

Foto: Instagram

Ključne riječi

profightstore koristi kolačiće za pružanje boljeg korisničkog iskustva, funkcionalnosti i prikaza sustava oglašavanja. Cookie postavke mogu se kontrolirati i konfigurirati u vašem web pregledniku. Nastavkom pregleda web stranice profightstore slažete se sa korištenjem kolačića.