U nedostatku argumenata odmah se ubacuje Bil Gates i ljude guštere, klasika komunikacijskih besmislica.. Kakve to veze ima s činjenicom o Coroni i aplikaciji, nikakve..
Ni slučajno se nemojte zapitat je li normalno da netko traži od ljudi da instaliranju aplikaciju za praćenje kontakta s drugim ljudima, pod izlikom pandemije koja postoji samo ako si testiran, ako ne radiš test nisi bolestan i pandemija ne postoji... Jebeno opasna bolest.. Treba opet sve zatvorit
Dajte babacite još koju o Bil Gatesu i ne zaboravite 5g, i obavezno kao i do sad slušajte stožer
a koji su tvoji argumenti?
ok, nema Gatesa, nek bude Plenki.
Plenkija zanima kolko puta dnevno ideš po kruh i s kim ćeš popit pivu na terasi?
Zanimljivo je Bero kao se ti i slični pitate zašto bi Plenkija zanimalo s kim piješ pivo na terasi, a ne pitate se zašto bi uopće netko tražio da instaliram aplikaciju kojom nas prati s kim se družim ? Zašto to tražit od ljudi zbog izmišljene nepostojeće pandemije ?
To je toliko suludo kao kad bi sad država tražila da svi zbog zigurnosti od lopova i krađe instaliramo kamere po cijeloj kući kako bi oni mogli spasiti našu imovinu, vidjeti je li nekto krade kad nas nema doma, a kad ti kažeš to nije normalno, ja kažem - je eto baš Plenkovića zanima kakve ti zavjese imaš u dnevnom boravku i kad piješ kavu sa ženom...
Naravno da ih ne zanimaju takve banalnosti kojima ti relativiziraš ovaj pokušaj Big brothera , kao što ih sigurno ne zanima kakve boje zavjese stoje u tvom stanu ...
Nadam se da ti je sad malo jasnije , da ćeš malo otvoriti oči da postavljaš pogrešna pitanja, odnosno postavljaš pitanja baš onakva kakva se očekuju ... Zašto nisi postavio pitanje koji kuki oni imaju znati s kim sam ja na kavi i gdje. Čak i to bez obzira koliko to benigno bilo... Zašto , čemu to , ne želim da znaju ? Pa ne želim da mi prijatelj zna kad sam na kavi s nekim drugim prijateljem, zašto bi to netko znao ako ja ne želim ? To su prava pitanja, a ne neka oni prate - je baš ih zanima moja terasa ....
Znači ti očigledno nemaš argument zašto bi nas pratili s tom aplikacijom, ja imam npr. jedan od razloga zašto bi nas pratili:
Dakle, nema zakljucavanja ali zato svi moraju instalirati aplikaciju kako bi se što prije otkrilo kontakte i kako bi se u samom korijenu zasjeklo širenje "zaraze". I tako ste vi zaposlenik tvrtke koja zapošljava 500 ljudi dobili putem korona aplikacije poruku da ste bili u kontaktu, prije tri dana sa čovjekom u vlaku za kojeg se ispostavilo da je pozitivan na koronu, pozitivan na temelju testa koji su očito neispravni, svi ljudi koji rade sa vama, a koji su bili sa vama u kontaktu dobiju istu poruku, kao i ljudi koji su bili sa njima u kontaktu i, tako već imate 30, 50, 100, dvije tisuće ljudi u samoizolaciji i brojne tvrtke koje ne mogu poslovati, nema tko raditi. Sad, netko od tih koji su poslani u samoizolaciju putem aplikacije dobije prehladu i blagu temperaturu i, istog trenutka pomisli, o, sranje, zasigurno imam koronu jer sam bio u kontaktu sa moguće zaraženim, moram se testirati, I tako gospodin ode kod epidemiologa, ispriča priču, testira se i bude pozitivan je su testovi neispravni, reagiraju već na blagu prehladu. Sustav bilježi novog zaraženog i kontaktira sve kontakte putem aplikacije, i opet kreće malo šmrcanje, strah od smrti kojeg šire mediji, testiranje, pozitivan, slanje poruke kontaktima putem aplikacije, broj zaraženih i u izolaciji raste ko lud, mediji šire paniku - svi ćemo umrijeti!!! Sustav preopterecen, tvrtke propadaju, gospodarstvo se gasi, uvodi se policijski sat (već viđeno) itd itd ... Ukratkko , mogu manipulirat kako god hoće, kao što su i do sad manipulirali , za što imamo činjenice... Samo treba to dići na višu razinu...
To su meni puno bolji argumenti za zamislit se od - je baš Plenkija briga s kim piješ kavu ...
Edited by user
2020-07-28T10:13:05Z
|
Reason: Not specified