Ovaj stožer se pretvara u totalne klaune, da ne spominjem kako su podržavajući Plenkovićevu samoodluku da izbjegne samoizolaciju izgubili ikakvu vjerodostojnost. Jutros me izuzetno naživcirala odluka da se moraju nositi maske u javnom prijevozu na području cijele države, bez obzira što u nekim gradovima nema niti jednog jedinog aktivnog slučaja kao što je slučaj kod mene. Mislim se kako nema šanse da bi nosio, ali moram dijete odvest u vrtić pa se naguzio i popušio.
Druga stvar, ove izolacije i pizdarije su sve krenule da bi se zaštitio zdravstveni sustav. Ali pošto je očito kako je virus izrazito oslabio jer nema niti jednog jedinog slučaja na respiratoru, zdravstveni sustav nije u nikakvoj opasnosti i sad se zaista i radi o običnoj prehladici. Umjesto da sada budemo pametni i pustimo virus da se nesmetano širi bez velikih kontrola i testiranja da se stvori taj famozni imunitet krda kako bi bili zaštićeniji na jesen ako opet ojača, oni idu raditi pizdarije u sred ove jadne turističke sezone. Jebo ih stožer da ih jebo.