Originally Posted by: DjomlaKS 
https://fightsite.hr/ufc/jones-objasnio-zasto-se-zeli-boriti-protiv-miocica-i-zasto-je-siguran-da-bi-ga-pobijedio/9931429/
Ovo je borba koja treba mma svijetu, kakav mrtvi Dragon Ball Adesanya
jadan stipe,tek je vratio pojas,vec ga cekaju cormier jones i stena...ono jel moze gore jebote.
nebih htio da se stipe bori sa jonesom ili stenom trenutno, covjek uvijek dobije najtezeg protivnika u tom trenutku, s time da se stvarno naprimo hrpu hrpu stete u zadnja 3 meca-
stena ga je par puta posteno pogodio, svaki drugi covjek je bio nokautiran od takvih udaraca,stipe je to prezivio ali siguran sam da je imalo to efekta na stipu, a naposljetku stipe je i izgubio iduci mec odma nokautom i to protiv cormiera koji fakat nije nikakav nokauter, a u zadnjem mecu sa cormier je isto prve 3 runde malte ne dobivo batine, oko mu je cormier ozlijedio eyepokovima, stipe ovim tempom nece dugo bit u vrhu.
zadnja 3 meca recimo blek stena je mozda primio 1ozbiljan udarac, mozda, sumnjam iskreno, dok je stipe u zadnja 3 meca iz kaveza u bolnicu pa u kamp pa kavez pa bolnica, grd grd tempo. niko u teskoj nema gori put od stipe, covjek se zadnjih 6-7meceva bori iskljucivo sa najboljim borcima,kad su oni u zanosu snage.
a sto se tice adesanje, taj tip mi se osobno ne svidja, ali objektivno kad mu se pogleda rezime, nepostoji takav borac na planeti koji radi toliko puno meceva protiv tako kvalitetnih protivnika, nejasno mi je kako onako mrsav i mlitav je tip tako cvrst da se moze otic borit malte ne svakih mjesec dana sa najboljima i nikad mu nis nebude, postoji mogucnost da je adesnja bolji od svih koje sam nabrojao u postu. mala mogucnost hehe. al covjek je odradio 6meceva u ufc.u unutar godinu dana i sve ih pobijedio, jos nisam nikada nikoga vidio da napravi tako nesto. vecinom su tehnicari mnogo krhki. ovaj nije.