Igor će sam doći.....
Samo je pitanje vremena...
Poštovani gospodine Jupidu, oprostite što sam bio grub i bezobrazan prema Vama. Je li ovo istina što je DjomilaKS citirao ksiana na 1.stranici kw-a?
Sad cu sa cijelim forumom podijeliti pricu koju zna malo ljudi na njemu. Naime, prije nekog vremena, jedan je clan ovog foruma drugome clanu na jedan bezdusan, podmukao i bezuman nacin pokusao ugroziti egzistenciju. Nas je Doktor trebao dobiti posao, a jedan je drugi clan ovog foruma napisao njegovom potencijalnom poslodavcu mail u kojem ga prezentira kao potpuno nepouzdanu i poremecenu osobu.
Inace, ako ce se i nekome na osnovu nastupa na ovom forumu nas Doktor uciniti kao ne bas pouzdan i udaren lik, mogu vam samo reci da sam nekoc i ja mislio isto, ali otkad poznajem Doktora van okvira tastature i ekrana, mogu vam samo reci da je Doktor izraziti covik i drug, osoba na koju se itekako mozete osloniti, i koji je spreman pomoci svakome. Nekad mu u poslovnom smislu stvari idu bolje, nekad gore, ali, Doktor nije ni glupan, ni lijencina, i zapravo se iznenadjujuce dobro uklapa u radno okruzje.
Doktor i ja smo svojevremeno komentirali postupak forumasa koji je na krajnje bezobziran i neposten nacin postupio prema njemu, pogotovo kad se uzme u obzir da je Doktor otac malog djeteta, i da se takvim zadiranjem u njegovu egzistenciju, ugrozava i njegova obitelj. I jedini zakljucak do kojeg smo mogli doci je zbogom, adio, permanetni odjeb i ignore za takvu osobu. Moze moliti, moze gnjaviti, moze trolati, moze najavljivati ovo i ono, moze prijetiti, moze zanovijetati, moze napraviti sto profila i pokusavati nesto izokola, ali, vjecno "ne zanimas me" ostaje. To je moj cvrst i nepokolebljiv stav, a koliko mi je poznato, i Doktor ima isti stav po tom pitanju.
Inace, sama cinjenica da Doktor nije htio sa ovim izlaziti javno na forum govori o tome koliki je laf i dzentlmen u biti. Nije htio galamu, nije htio saucesce, nije htio prigovarati. Ali, samo zadnji papak i glupan bi htio komunicirati sa nekim ko mu je na jedan takav nacin pokusao sjebati zivot
Mir Vama.
Edited by user
2020-09-30T19:18:46Z
|
Reason: Not specified