www.profightstore.hr »
Profightstore Forum
»
Ostalo
»
Razne teme
»
KW ORG-7 DANA MIRA I LJUBAVI 4.11-11.11 2020
Rank: Advanced Member
Thanks: 2988 times Was thanked: 3969 time(s) in 3051 post(s)
|
Originally Posted by: bero  Originally Posted by: DjomlaKS  Originally Posted by: Zatoichi  Sramota sta ste uradili od kw teme,jebem vas emotivne Kad smo vec kod emotivnosti, posto vas smatram svojom nekom cudno simpatičnom internet druzbom, red bi bio obavijestit vas da sam se i ja zaručio 😄😅 Doduše to bi mogao biti i kraj moje PFS karijere. Posto sam cesto na kavi s njom visio na forumu i objasnjavao joj da citam nesto o sportu, a to ju je iritiralo, nedavno mi je uzela mobitel da vidi o cemu se radi i po vragu bas naleti na ovu temu. Ne mogu reci sta je sve rekla jer bi se vecina nas mogla uvrijedit, al bas je bila kučkasto ostra jezika i dobio sam gadnu zabranu za forum 😅 Ako joj smeta forum, smetat ce joj jos stosta. Ugl, najebo si :D skužila je mala da se djomlaks dopisuje s pičkama |
neprimam kućne posjete. |
|
|
|
Thanks: 1523 times Was thanked: 1179 time(s) in 820 post(s)
|
Originally Posted by: DjomlaKS  Originally Posted by: Zatoichi  Sramota sta ste uradili od kw teme,jebem vas emotivne Kad smo vec kod emotivnosti, posto vas smatram svojom nekom cudno simpatičnom internet druzbom, red bi bio obavijestit vas da sam se i ja zaručio 😄😅 Doduše to bi mogao biti i kraj moje PFS karijere. Posto sam cesto na kavi s njom visio na forumu i objasnjavao joj da citam nesto o sportu, a to ju je iritiralo, nedavno mi je uzela mobitel da vidi o cemu se radi i po vragu bas naleti na ovu temu. Ne mogu reci sta je sve rekla jer bi se vecina nas mogla uvrijedit, al bas je bila kučkasto ostra jezika i dobio sam gadnu zabranu za forum 😅 Čestitam na zarukama. A to drugo, ako joj sad pustiš da te gazi dok se jos nije udala, ne želim zamislit kako će ti bit kad rodi... |
KW CHAMPION |
 3 users thanked nofrx for this useful post.
|
|
|
Joined: 6/19/2014(UTC) Posts: 7,012  Thanks: 1649 times Was thanked: 2223 time(s) in 1539 post(s)
|
Originally Posted by: bero  Originally Posted by: DjomlaKS  Originally Posted by: Zatoichi  Sramota sta ste uradili od kw teme,jebem vas emotivne Kad smo vec kod emotivnosti, posto vas smatram svojom nekom cudno simpatičnom internet druzbom, red bi bio obavijestit vas da sam se i ja zaručio 😄😅 Doduše to bi mogao biti i kraj moje PFS karijere. Posto sam cesto na kavi s njom visio na forumu i objasnjavao joj da citam nesto o sportu, a to ju je iritiralo, nedavno mi je uzela mobitel da vidi o cemu se radi i po vragu bas naleti na ovu temu. Ne mogu reci sta je sve rekla jer bi se vecina nas mogla uvrijedit, al bas je bila kučkasto ostra jezika i dobio sam gadnu zabranu za forum 😅 Ako joj smeta forum, smetat ce joj jos stosta. Ugl, najebo si :D Ma vjerojatno ne bi bio problem da me uhvatila dok citam avete il MMA teme., al nisam joj mogao objasnit pravo značenje KW teme, il sta znaci "dr Jupidu", pa sam podvio rep 😅
|
|
|
|
Joined: 6/19/2014(UTC) Posts: 7,012  Thanks: 1649 times Was thanked: 2223 time(s) in 1539 post(s)
|
Originally Posted by: nofrx  Originally Posted by: DjomlaKS  Originally Posted by: Zatoichi  Sramota sta ste uradili od kw teme,jebem vas emotivne Kad smo vec kod emotivnosti, posto vas smatram svojom nekom cudno simpatičnom internet druzbom, red bi bio obavijestit vas da sam se i ja zaručio 😄😅 Doduše to bi mogao biti i kraj moje PFS karijere. Posto sam cesto na kavi s njom visio na forumu i objasnjavao joj da citam nesto o sportu, a to ju je iritiralo, nedavno mi je uzela mobitel da vidi o cemu se radi i po vragu bas naleti na ovu temu. Ne mogu reci sta je sve rekla jer bi se vecina nas mogla uvrijedit, al bas je bila kučkasto ostra jezika i dobio sam gadnu zabranu za forum 😅 Čestitam na zarukama. A to drugo, ako joj sad pustiš da te gazi dok se jos nije udala, ne želim zamislit kako će ti bit kad rodi... Hvala 😄 A jbg, i sam sebi bi zabranio ovu temu tako da je ne krivim 😄😄
|
 1 user thanked DjomlaKS for this useful post.
|
|
|
|
https://fightsite.hr/ufc...a-i-prebiti-ga/10438378/što se mene tiče treba ovog lika malo privesti....prekršajno kazniti zbog uznemiravanjai jedno par mjeseci pohadjanja nekog tečaja pa nek onda priča pizdarije |
|
|
|
|
Originally Posted by: DjomlaKS  Originally Posted by: bero  Originally Posted by: DjomlaKS  Originally Posted by: Zatoichi  Sramota sta ste uradili od kw teme,jebem vas emotivne Kad smo vec kod emotivnosti, posto vas smatram svojom nekom cudno simpatičnom internet druzbom, red bi bio obavijestit vas da sam se i ja zaručio 😄😅 Doduše to bi mogao biti i kraj moje PFS karijere. Posto sam cesto na kavi s njom visio na forumu i objasnjavao joj da citam nesto o sportu, a to ju je iritiralo, nedavno mi je uzela mobitel da vidi o cemu se radi i po vragu bas naleti na ovu temu.Ne mogu reci sta je sve rekla jer bi se vecina nas mogla uvrijedit, al bas je bila kučkasto ostra jezika i dobio sam gadnu zabranu za forum 😅 Ako joj smeta forum, smetat ce joj jos stosta. Ugl, najebo si :D Ma vjerojatno ne bi bio problem da me uhvatila dok citam avete il MMA teme., al nisam joj mogao objasnit pravo značenje KW teme, il sta znaci "dr Jupidu", pa sam podvio rep 😅 Papak si što si joj dopustio da ti uzme mobitel. Ako taj čin prođe bez "ovo ti je prvi i zadnji put da si to napravila", najebao si doživotno
|
 4 users thanked fist for this useful post.
|
|
|
|
Originally Posted by: fist  Originally Posted by: DjomlaKS  Originally Posted by: bero  Originally Posted by: DjomlaKS  Originally Posted by: Zatoichi  Sramota sta ste uradili od kw teme,jebem vas emotivne Kad smo vec kod emotivnosti, posto vas smatram svojom nekom cudno simpatičnom internet druzbom, red bi bio obavijestit vas da sam se i ja zaručio 😄😅 Doduše to bi mogao biti i kraj moje PFS karijere. Posto sam cesto na kavi s njom visio na forumu i objasnjavao joj da citam nesto o sportu, a to ju je iritiralo, nedavno mi je uzela mobitel da vidi o cemu se radi i po vragu bas naleti na ovu temu.Ne mogu reci sta je sve rekla jer bi se vecina nas mogla uvrijedit, al bas je bila kučkasto ostra jezika i dobio sam gadnu zabranu za forum 😅 Ako joj smeta forum, smetat ce joj jos stosta. Ugl, najebo si :D Ma vjerojatno ne bi bio problem da me uhvatila dok citam avete il MMA teme., al nisam joj mogao objasnit pravo značenje KW teme, il sta znaci "dr Jupidu", pa sam podvio rep 😅 Papak si što si joj dopustio da ti uzme mobitel. Ako taj čin prođe bez "ovo ti je prvi i zadnji put da si to napravila", najebao si doživotno fist me podsjeća na golmana dražena ladića ono...pije li pije glupe golove.....godinama onda ode n svjestsko prvenstvo i sve odbrani nezna ni sam kako briljantno..................................................................................................mobitelli se NE GLEDAJU AMEN VJEROJATNO SAD ŽENE ČITAJU OVO NEMA GLEDANJA U MOBAĆ NE NE |
|
|
|
|
djomla zajebi ti to.. kw se ne moze nikome objasnit ako nisi "unutra".. kao što je nama muškima neshvatljivo da žene prate kojekakve influencerice tipa ela dvornik a mobitel i sic u autu se ne dira
|
 5 users thanked forpfs for this useful post.
|
|
|
|
Originally Posted by: forpfs 
djomla zajebi ti to.. kw se ne moze nikome objasnit ako nisi "unutra"..
kao što je nama muškima neshvatljivo da žene prate kojekakve influencerice tipa ela dvornik
a mobitel i sic u autu se ne dira
😀😀😀 |
It is only when a mosquito lands on your testicle that you realize that violence is never the answer. |
|
|
|
Joined: 2/21/2011(UTC) Posts: 2,206  Location: U Qrtzu Thanks: 970 times Was thanked: 694 time(s) in 385 post(s)
|
Djomlaš,nek je sretno ali kako ćeš joj druže dat mobitel? Šta je slijedeće? Zajednički profil na Facebooku? Promijeni ti vjerenicu samo će ti izljevi ljubavi biti češći i žešći. Pozdrav iz Essena
|
 3 users thanked e.peace for this useful post.
|
|
|
Thanks: 1523 times Was thanked: 1179 time(s) in 820 post(s)
|
Žena je programirana da se podčini i pokori dok je ne oplodiš. Tek kad rodi pokaže pravo lice i postaje zvijer. Ako je agresivna prije trudnoće bjezi, ne znas sta te ceka kad rodi. Nece joj trebat otirač za noge ispred vrata i tepih. Od tebe će brisat noge. Edited by user Thursday, July 30, 2020 7:07:53 AM(UTC)
| Reason: Not specified |
KW CHAMPION |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Originally Posted by: dr jupidu  kupovao sam u trafici pivo ........
lijepo sam popričao s prodavačicom
mislim da je to to
ženim se :D:D:D:D
|
|
|
|
|
https://www.24sata.hr/ne...ajte-je-708510/komentarinije ugodno biti u zagrebu ovu godinu..od poplava do potresa i sad mali piton ulazi u kamalizaciju i raste.... kad dodje na 3 metra kreće u lov na ljude |
|
|
|
|
kakva je trenutno situacija u kw-u umjesto nekog heawy metal benda ili mace diskrecije morat ćemo angažirati 4-5 asa |
|
|
|
|
nofrx nema ti ništa od meča 2020 te....
zatoichi i koalicija na aparatima
|
|
|
|
|
Originally Posted by: dr jupidu  https://www.24sata.hr/news/nestao-kraljevski-piton-iz-markusevca-zoe-traze-vec-dva-dana-ako-je-vidite-ne-dirajte-je-708510/komentari
nije ugodno biti u zagrebu ovu godinu..od poplava do potresa i sad mali piton ulazi u kamalizaciju i raste....
kad dodje na 3 metra kreće u lov na ljude Za štaksije ko ti, jedina opasnost 😋 Dajte malo o borbi. Ko da ćitam Milu ili Cosmo 🤢
|
|
|
|
|
Originally Posted by: weparHR  Originally Posted by: dr jupidu  https://www.24sata.hr/news/nestao-kraljevski-piton-iz-markusevca-zoe-traze-vec-dva-dana-ako-je-vidite-ne-dirajte-je-708510/komentari
nije ugodno biti u zagrebu ovu godinu..od poplava do potresa i sad mali piton ulazi u kamalizaciju i raste....
kad dodje na 3 metra kreće u lov na ljude Za štaksije ko ti, jedina opasnost 😋 Dajte malo o borbi. Ko da ćitam Milu ili Cosmo 🤢 ja cu samo kazati: budimo realni od 100 brakova valja ih 10 neki će se sjetiti tog lijepog osjećaja kad se dodje kući..mira tišine... malko se ruča...odmori..mir vlada.... ode se poslije na sport...pa film pogleda ........ kad im se život odjednom oretvori u pakao..obaveze.... SJETITE SE OVIH MUDRIH RIJEČI DOKTORA NEPADA MI NAPAMET OPET SE ŽENIT |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
dobar schoolboy...al morat će dobit 20-30 kg |
|
|
|
www.profightstore.hr »
Profightstore Forum
»
Ostalo
»
Razne teme
»
KW ORG-7 DANA MIRA I LJUBAVI 4.11-11.11 2020
Forum Jump
You cannot post new topics in this forum.
You cannot reply to topics in this forum.
You cannot delete your posts in this forum.
You cannot edit your posts in this forum.
You cannot create polls in this forum.
You cannot vote in polls in this forum.