Rank: Advanced Member
Thanks: 1137 times Was thanked: 1489 time(s) in 931 post(s)
|
zvuci kao nesto sto bi nemisicava osoba rekla
|
|
|
|
Rank: Administration
Thanks: 1996 times Was thanked: 5271 time(s) in 3260 post(s)
|
Originally Posted by: Đolo  zvuci kao nesto sto bi nemisicava osoba rekla haha, yep dadbod 4 life |
pfs-prevarantske frustrirane seljačine - dr jupidu
|
 1 user thanked bero for this useful post.
|
|
|
Thanks: 1137 times Was thanked: 1489 time(s) in 931 post(s)
|
sve ok,al malo pretjerujes kada sumnjas u moje teorije
|
 1 user thanked Đolo for this useful post.
|
|
|
|
"Molim da ne nasjedate na priče prevaranata sa mojih lažnih profila koji traze novce za ‘mog bolesnog sina’.tesko mi je povjerovati da takav sljam i stoka postoji ali nažalost postoje i upravo to rade.U moje ime sa lažnih profila žicaju po 500 kuna ili po 50 ak eura,ovisno gdje upecaju žrtvu.Molim sve koji su imali takvo iskustvo da profil ovaj prijave policiji.To je sve sto mogu učiniti i naravno izraziti žaljenje svima koji su uplaćivali bilo koju svotu.Samo mi nije jasno kako ljudi mogu biti toliko naivni i slati nekakav novac jer ja’nemam 500 kuna da platim doktora svom sinu’!strava!ali sta je tu je.vec mi se previše ljudi javilo da bi mogao ignorirati ove klošare i sitne prevarante koji u tudje ime,u ovom slučaju moje, žicaju ljude da im uplate novac.ljudi mi salju slike ‘naše’ prepiske i pitaju ‘jel mali bolje?’.ovo je jedan od mojih laznih profila koji ljude žica lovu.to su smradovi i smeća pokvarena i jos jednom molim da NE UPLAĆUJETE bilo kakav iznos jer se na društvenim mrežama svatko moze predstavljati kako kod želi.i tu pomoći nema!pozdrav👊" |
DRAGI PRIJATELJI... |
|
|
|
|
A stvarno ima smradova na ovom svijetu.
|
|
|
|
Joined: 8/26/2013(UTC) Posts: 2,779  Location: zagreb Thanks: 1405 times Was thanked: 722 time(s) in 516 post(s)
|
CroCopa mi je malo zao, jer vidim da ga ljudi na onom FightSite-u pljuju sto god da Mirko objavi, jebote covjek objavi gdje upozorava ljude na prevarante koji u njegovo ime traze novce, i na toj objavi ga debili pljuju, kao da je nesto lose napravio, stvarno nevjerovatno :(
|
 2 users thanked JDS for this useful post.
|
Chiodo on 10/26/2019(UTC), pjac on 10/27/2019(UTC)
|
|
Joined: 7/19/2014(UTC) Posts: 3,244  Thanks: 1229 times Was thanked: 1345 time(s) in 784 post(s)
|
Originally Posted by: JDS  CroCopa mi je malo zao, jer vidim da ga ljudi na onom FightSite-u pljuju sto god da Mirko objavi, jebote covjek objavi gdje upozorava ljude na prevarante koji u njegovo ime traze novce, i na toj objavi ga debili pljuju, kao da je nesto lose napravio, stvarno nevjerovatno :( Internet luzeri.
|
 2 users thanked Chiodo for this useful post.
|
JDS on 10/26/2019(UTC), pjac on 10/27/2019(UTC)
|
|
Joined: 8/26/2013(UTC) Posts: 2,779  Location: zagreb Thanks: 1405 times Was thanked: 722 time(s) in 516 post(s)
|
Originally Posted by: Chiodo  Originally Posted by: JDS  CroCopa mi je malo zao, jer vidim da ga ljudi na onom FightSite-u pljuju sto god da Mirko objavi, jebote covjek objavi gdje upozorava ljude na prevarante koji u njegovo ime traze novce, i na toj objavi ga debili pljuju, kao da je nesto lose napravio, stvarno nevjerovatno :( Internet luzeri. Ma strasno, jebote neki ljudi samo pljuju i omalovazaju na svakoj objavi bilo Mirka, Overema ili sto ja znam, ma skoro sve borce i tako godinama, neznam kako uopće imaju volje non stop nekog toliko pljuvati, na tom FightSite-u su stvarno 90 % ljudi u kurcu, uzas kakvi su ljudi
|
 1 user thanked JDS for this useful post.
|
|
|
Joined: 6/19/2014(UTC) Posts: 5,052  Thanks: 946 times Was thanked: 1471 time(s) in 1032 post(s)
|
Ja ne vjerujem da jos ima ljudi koji otvaraju Fight Site komentare :D
|
|
|
|
Rank: Administration
Thanks: 1996 times Was thanked: 5271 time(s) in 3260 post(s)
|
Originally Posted by: DjomlaKS  Ja ne vjerujem da jos ima ljudi koji otvaraju Fight Site komentare :D ja ostadoh paf da tamo ljudi pljuju Mirka |
pfs-prevarantske frustrirane seljačine - dr jupidu
|
 1 user thanked bero for this useful post.
|
|
|
Joined: 7/19/2014(UTC) Posts: 3,244  Thanks: 1229 times Was thanked: 1345 time(s) in 784 post(s)
|
Originally Posted by: bero  Originally Posted by: DjomlaKS  Ja ne vjerujem da jos ima ljudi koji otvaraju Fight Site komentare :D ja ostadoh paf da tamo ljudi pljuju Mirka Istina to nisam ni ja znao . Odavno ne gledam fs.
|
|
|
|
|
Originally Posted by: JDS  Originally Posted by: Chiodo  Originally Posted by: JDS  CroCopa mi je malo zao, jer vidim da ga ljudi na onom FightSite-u pljuju sto god da Mirko objavi, jebote covjek objavi gdje upozorava ljude na prevarante koji u njegovo ime traze novce, i na toj objavi ga debili pljuju, kao da je nesto lose napravio, stvarno nevjerovatno :( Internet luzeri. Ma strasno, jebote neki ljudi samo pljuju i omalovazaju na svakoj objavi bilo Mirka, Overema ili sto ja znam, ma skoro sve borce i tako godinama, neznam kako uopće imaju volje non stop nekog toliko pljuvati, na tom FightSite-u su stvarno 90 % ljudi u kurcu, uzas kakvi su ljudi Vjerojatno gro ekipe sa index.hr-a. To su neradnici, bezuspješni ljudi puni frustracija i ljubmore..
|
|
|
|
Thanks: 2542 times Was thanked: 1603 time(s) in 930 post(s)
|
meni Mirka nije ni najmanje žao. Kad sam bio dijete bio mi je fascinacija, idol, božanstvo. Kako sam odrastao sve sam više otkrivao o kakvom se egomanijaku radi |
"I was in Las Vegas when the Nogueira brothers first touched down in America. There was a bus, this is a true story. There was a bus that pulled up to a red light, and Little Nog tried to feed it a carrot, while Big Nog was petting it. He thought it was a horse" |
 2 users thanked fanatic for this useful post.
|
pecho on 10/26/2019(UTC), GSP on 10/27/2019(UTC)
|
|
|
Originally Posted by: GSP  Originally Posted by: JDS  Originally Posted by: Chiodo  Originally Posted by: JDS  CroCopa mi je malo zao, jer vidim da ga ljudi na onom FightSite-u pljuju sto god da Mirko objavi, jebote covjek objavi gdje upozorava ljude na prevarante koji u njegovo ime traze novce, i na toj objavi ga debili pljuju, kao da je nesto lose napravio, stvarno nevjerovatno :( Internet luzeri. Ma strasno, jebote neki ljudi samo pljuju i omalovazaju na svakoj objavi bilo Mirka, Overema ili sto ja znam, ma skoro sve borce i tako godinama, neznam kako uopće imaju volje non stop nekog toliko pljuvati, na tom FightSite-u su stvarno 90 % ljudi u kurcu, uzas kakvi su ljudi Vjerojatno gro ekipe sa index.hr-a. To su neradnici, bezuspješni ljudi puni frustracija i ljubmore.. Komunjare i jugonostalgičari! |
There isnt a hard time invented that i cannot handle. |
|
|
|
|
Originally Posted by: fanatic  meni Mirka nije ni najmanje žao. Kad sam bio dijete bio mi je fascinacija, idol, božanstvo. Kako sam odrastao sve sam više otkrivao o kakvom se egomanijaku radi Da ništa više od prosjeka u bor.sportu kako vidimo.
|
|
|
|
|
Originally Posted by: GSP  Originally Posted by: JDS  Originally Posted by: Chiodo  Originally Posted by: JDS  CroCopa mi je malo zao, jer vidim da ga ljudi na onom FightSite-u pljuju sto god da Mirko objavi, jebote covjek objavi gdje upozorava ljude na prevarante koji u njegovo ime traze novce, i na toj objavi ga debili pljuju, kao da je nesto lose napravio, stvarno nevjerovatno :( Internet luzeri. Ma strasno, jebote neki ljudi samo pljuju i omalovazaju na svakoj objavi bilo Mirka, Overema ili sto ja znam, ma skoro sve borce i tako godinama, neznam kako uopće imaju volje non stop nekog toliko pljuvati, na tom FightSite-u su stvarno 90 % ljudi u kurcu, uzas kakvi su ljudi Vjerojatno gro ekipe sa index.hr-a. To su neradnici, bezuspješni ljudi puni frustracija i ljubmore.. Ti si ponekad zabavan. Evo sad si FS spojio sa Indexom. Super 👍
|
|
|
|
|
Originally Posted by: pecho  Originally Posted by: GSP  Originally Posted by: JDS  Originally Posted by: Chiodo  Originally Posted by: JDS  CroCopa mi je malo zao, jer vidim da ga ljudi na onom FightSite-u pljuju sto god da Mirko objavi, jebote covjek objavi gdje upozorava ljude na prevarante koji u njegovo ime traze novce, i na toj objavi ga debili pljuju, kao da je nesto lose napravio, stvarno nevjerovatno :( Internet luzeri. Ma strasno, jebote neki ljudi samo pljuju i omalovazaju na svakoj objavi bilo Mirka, Overema ili sto ja znam, ma skoro sve borce i tako godinama, neznam kako uopće imaju volje non stop nekog toliko pljuvati, na tom FightSite-u su stvarno 90 % ljudi u kurcu, uzas kakvi su ljudi Vjerojatno gro ekipe sa index.hr-a. To su neradnici, bezuspješni ljudi puni frustracija i ljubmore.. Komunjare i jugonostalgičari!  klasika
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Jedna od glavnih odlika ovako divnih ljudi je da se vole saliti na svoj racun. |
DRAGI PRIJATELJI... |
 1 user thanked DugoVecCitam for this useful post.
|
|
|
Thanks: 3348 times Was thanked: 1803 time(s) in 999 post(s)
|
Originally Posted by: DugoVecCitam  Jedna od glavnih odlika ovako divnih ljudi je da se vole saliti na svoj racun. Stipe mu je napravio uslugu jer je mirko aman poceo pcele sanjat...
|
 1 user thanked hamush for this useful post.
|
|
|
Forum Jump
You cannot post new topics in this forum.
You cannot reply to topics in this forum.
You cannot delete your posts in this forum.
You cannot edit your posts in this forum.
You cannot create polls in this forum.
You cannot vote in polls in this forum.