Originally Posted by: Borisstandup 
Normalno da postoji neki konzensuz kod ljudi koji su ozbiljno proucavali karijere najboljih.Sugar Robinson je vecini ionako najbolji a sto se tice HW to je Ali i Louis . To su vec ozbiljne analize i govorimo o karijerama a ne mogucnostima i nagadanjima.
Sto se tice Atlasa covjek poznaje sport i napisao je par dobrih knjiga pa cak i zajedno sa Bert Sugarom kojeg mnogi smatraju ikonom boksacke povijesti.
O njegovom trenerskom znanju je po meni malo neprikladno govoriti na taj nacin jer postoje rezultati a utisak ovog ili onog je tu manje bitan.
U biti nebitno za temu.
Govorimo o povijesnim cinjenicama a covjek ih poznaje za razliku od obicnih ljudi izvan sporta.
mislim ovo ti bas i nije trebalo, covjek je napiso knjigu i automatski ima veliko znanje... a covjek treniro 4 ozbiljna borca u karijeri i pola ga popljuvalo jos.
Zasto ljudi misle da ako je neko nesto objavio i napiso da ga to cini strcunjakom lol, vidim da niste svjesni kako nastaju knjige ali nije bas onakko kako si ti to zamislio,a takodjer kladim se da je 90% knjige cisto sranje kakvo prodaje i publici. mislim kaj ces pisat u knjigi,baci direkt pa otklon lijevo pa prednom nogom udji u prostor,pa pivot pa zadnja hahahah
ja njega dosta dugo pratim, covjek je strastven i fora ga je slusat dok prica o tim sranjima,3sata je proletilo na roganu sa atlasom i preporucio bi podcast svima ali nebih nikad nikom reko,e ovaj tip ti je boksascki strucnjak. ja koliko god da ga slusam i pratim,nisam cuo nijednu stvar da je reko/spomenuo/ucio a da ju nisam sam znao, i da ju nisam cuo vec 100puta od bilo koga. vecinom su to neke motivacije usporedbe,price od prije itd. molim te ospori me ako mozes,jel mi je zanimljiv lik,rado bi ga cijenio i malko vise,ali nemogu na lijepe oci.
tako da sto njega tocno cini strucnjak,osim toga sto je napiso knjigu i napravio nesto od moorera i ajde sa bradleyem je uspio cuda napravit ali to je to od cijele njegove boksacke trenerske karijere. Po meni pjetraj je 5puta veci trener nego atlas.