Migranti ubili čovjeka u Sarajevu, i izboli mu brata.
U Mostaru prije par dana napali ženu i dijete ispred dućana.
Bit ce veselo.
migranti koji su zapeli u Bih polako shvacaju da HR granica nije bas zajebancija, nervoza je velika
jer dole nema drzave, sve se svodi na pomoc nekakvih humanitarnih organizacija
treba ih profilirat, tko bježi od rata i neimaštine a hoce raditi salji ga Merkel, kome je do belaja teraj nazad
Bosanci su ih do sad gledali sa simpatijama jer su vecina muslimani ali i njima je ocito prekipilo
Danas na pauzi pričalo o ovom napadu.
I veli drug iz Bosne koji ima kucu pokraj Žepča blizu neke šume, kako je početkom ove godine krenuo s renoviranjem te pred ljeto vec završio i namjestio donji kat s novim namještajem. Kuća je naravno cijelo vrijeme zaključana posto je on ovdje.
Od tada su mu 2 puta provalili u kuću, i doslovce devastirali sve! Znači parali madrace, kauče, odvaljivali razne ormare itd. sve valjda u potrazi za novcem ili čim vec. Sve je naravno prijavio policiji, i oni su mu odgovorili na koje grupe sumnjaju al da im me mogu ama bas nista jer nemaju dokumenat. Kad se krenuo malo prepirat s njima, samo je dobio lagan odgovar "jbg, činimo sta mozemo"., u prijevodu, sam se snalazi!
Čak kaze da mu nebi bilo krivo da su samo prespavali ili hranu tražili, al gamad je doslovce unistavala po kuci.
Osobno znam za dosta slučajeva gdje se provaljuje u vikendice, garaže, kuce, pokusaju auta krast...pa se s pravom pitam hoce li se ista poduzimati prije nego nečije dijete ili obitelj strada!??
I sta ako netko odstrijeli kozojeba iz samoobrane? Ide li na robiju odmah?
Jbt jel onda vrijeme da nam bar malo američkog sistema dozvole, tj. da bar na svom posjedu mozes štetočinu oladit?
Kad sve zbrojimo, najebali smo s kozojebima koji su nam se doselili i za njih nemamo nikakvo rješenje, osim da strepimo i živimo sto je opreznije moguce, tj. u strahu.!
Editirao 😃
Edited by user
2020-11-19T19:21:48Z
|
Reason: Not specified