Znači 21 stoljeće, uz svu tehniku, forenziku , medije koji su snimali ne mogu naći za 1000 ubijenih posmrtne ostatke, a ubijeno je 8000 ljudi... Naši ekstremni desničari istovremeno za Jasenovac gdje je ubijeno cca 80 000 ljude ne priznaju zločin ako nema kostura, a sve se događalo od 41-45te ... Njihovom logikom ovih 1000 jadnih muslimana nije ubijeno, negdje se skrivaju valjda svih ovih godina, jer jebi ga - nema kostura ... Fašistička anti-logika je čudo ...
https://www.jutarnji.hr/...te-necu-vidjeti-15007328
Doc moras se maknuti od 45', stalno vracanje na tu temu te nagriza iznutra. Okreni se buducnosti, zivot je lijep negdje travka negdje cvijet.
Po upisu Djomile vdim da je - moje dobro zboriš sa smješcima - pogrešno shvaćeno kao neka potvrda, a ne ironija...
Nikakvo opterećenje 41-45te nemam, kao ni bilo koji pobjednici u bilo kojem području života ... Nema razloga da me izjeda, naprotiv, to je što se mene tiče jedno od svjetlijih razdoblja HR povjesti....
No kako komentiramo na Avetima s obzirom na upise ostalih forumaša i glulposti koje se mogu pročitat, normalno je da na gluposti koje pročitamo reagiramo sa logikom... Ne vidim tu problem ili je najbolje da se ne komentira ovdje to razdoblje pa da promjenimo nalov Aveti - osim 41-45 ... to bi bila druga priča onda...
Što se tiče Antifa, da odgovorim fašistu Djomili, nikakav Antifa nisam niti me zanima njihovo djelovanje (mada ne vidim ništa loše u Antifama) isto kao što Djomila nije fašist... No ako idemo na takva diskreditiranja ili sam i ja antifa, a on je fašist ili nije nitko ništa ...
neka forumaši sami procjene :)1