https://www.index.hr/vijesti/clanak/always-zbog-ravnopravnosti-s-pakiranja-ulozaka-mice-simbol-za-zenski-spol/2127152.aspx
jer mengu imaju svi :)18 :)18 :)18
ode svijet u klinac...
Ja stvarno jesam liberalan, manje više se čitav život vodim onom 'live and let live', ali ovo danas više nije normalno. Doslovno mi se već sere od bilo kakvog oblika političke korektnosti, a ova gender/sex mozgoispirujuća propaganda koja je već neko vrijeme na snazi nadilazi granicu zdravog razuma.
Inače, trans osobe su stvarno zanimljiv fenomen. Ima više istraživanja koje kazuju kako je stopa samoubojstava kod transrodnih osoba nevjerojatno visoka (oko 40%) i da se ta stopa ne smanjuje znatno nakon što promijene spol. Što dovodi do još jednog paradoksa, ako postoji razlika između gendera i sexa/spola i roda, odnosno ako je rod društveno, a spol biološki uvjetovan, zašto onda trans osobe idu na promjenu spola? I zašto su nezadovoljstvo i suicide rate nakon promjene i dalje visoki? Ova situacija me podsjeća na ono kad neka baba Đinđiću kaže "nije valjao Broz, nije valjao Milošević, ne valjaju sad ovi, pa kad će da bude bolje?", a Đinđić kaže "a da nije možda problem u vama gospođo?" :)30
Ukratko, čitav taj SJW pokret je još davno izgubio kompas i postaje platforma za ispoljavanje frustracija i liječenje kompleksa razno raznih frustriranih individua koji putem društvenog aktivizma skupljaju poene. I to se već može vidjeti i u Hrvatskoj. Evo Veljača prošli tjedan Stankoviću veli kako je on bijeli muškarac na poziciji moći :)18 jer ono, u Hrvatskoj sve vrvi crncima. Pa ako ćemo se već staviti u ulogu borca za ravnopravnost, ta debilna rečenica joj je seksizam i rasizam u jednom. Takvih primjera ima gro, igrom slučaja poznajem dosta raznoraznih društvenih aktivista po Zagrebu (mlađih ljudi, fakultetski obrazovani, u kasnim dvadesetima/ranim tridesetima) i ne treba biti genijalac da se skuži kako svi furaju istu priču i kako se ništa ne razlikuju od religijskih fanatika. Dogmatski upijaju sve budalaštine koje stižu od aktivista s američkih kampusa i uredno ih serviraju ovdje i onda ovakve intelektualno-moralne nakaze tipa Veljača ih još dodatno motiviraju.
Ozbiljno mislim da će kroz 5-10 god. čitavo mlado društvo ovdje otići u pizdu materinu.
Edited by user
2019-10-27T08:07:37Z
|
Reason: Not specified
"It's not checkmate. The king has one more move."