Najbolje od svega je sto je Kharitonov par dana prije dogadjaja sa drustvom snimao klipove tipa sta bi radio da ti Sergei dodje ucerat dug, lik skace u more pred njim itd
Najavio mu je utjerivanja duga i dobio po njusci hehej
Cudno mi bili okle to, kad ono medjutim...
Nadam se da nisu maknuti klipovi, ispast ce da lazem 😄
ne govorim da lazes, samo mogu reci da sam pogledao "veliki" interview Adama, prica svoju verziju i uz to pustaju Sergeyovu ispovijed koju on onda direktno komentira, ono idu vise nego godinu unazad, ali taj video ili takve klipove gdje Sergey glumi utjerivaca dugova ni jedan ni drugi nisu spomenuli.
ukratko, Yandijev je u video rekao da je glavni razlog taj sto je Sergej navodno pricao nekom zajednickom poznaniku o dugovima. taj poznanik, zove se max, je onda Yandijevu, skojim dogovara neki biznes, rekao sto je cuo i odma prekinio zajednicu suradnju.
dalje, na tom turniru gdje je sve eskaliralo je Yandijev prvo sreo nekog frenda od Sergeya, kojeg Yandijev i ne zna licno pa ga je i morao pitati dali je on taj. Taj frend je imao chat sa nekim rodakom Yandijeva i prepricao to sto je cuo od Sergeya. Uglavnom, Yandiyev tvrdi da je ovog fino i kulturno pitao da izadu na zrak, ovaj nije htjeo ali mu nije dao izbora, vani ga je jako fino pitao da se izvine, tri puta, na sto ga je ovaj poslao na k, a on se jednostavno nije mogao suzdrzati i osamario ga par puta.
isto tako je prepricao za konacni susret s Sergeyom, ajmo fino van na svjez zrak brate moj, stvarno je ga bratski pitao da se izvine, isto tri puta, ali kad ga je ovaj poslao na k on je jednostavno sve zaboravio, svu kontrolu izgubio, i nakon te teske ozlijede koju je imao i bez treninga je znao da Sergeya, tog covjeka od dva metra i koji je duplo veci od njega, nece moci ozbiljno ozlijediti i jednostavno je pustio emocije i napao ga.
inace, ovo nije moj sarkazam, ovo je Yandijev stvarno izjavio u tom interviewu. kad tako pogledam on je na kraju prava zrtva tog konflika :)24
Edited by user
2020-11-25T00:45:33Z
|
Reason: Not specified
On je čovjek jako dobar momak!