Welcome Guest! To enable all features please Login or Register.

Notification

Icon
Error

639 Pages«<635636637638639>
Options
Go to last post Go to first unread
bero  
#12721 Posted : Sunday, April 19, 2020 12:42:51 PM(UTC)
bero

Rank: Administration

Joined: 1/7/2009(UTC)
Posts: 28,238

Thanks: 2071 times
Was thanked: 5560 time(s) in 3458 post(s)


zanimljiva epizoda, stvarno su fanatici za hrvanje.
ali nisam znao da dagestanci piju alkhol, mislio sam da su poput čečena rigorozni po tom pitanju.

evo, na ovom video (na 1:00 min) si toče maltene pune čaše vodke Emocija18 Emocija18
pfs-prevarantske frustrirane seljačine
- dr jupidu
rikimartin  
#12722 Posted : Sunday, April 19, 2020 12:57:08 PM(UTC)
rikimartin

Rank: Advanced Member

Joined: 1/11/2014(UTC)
Posts: 772
Croatia
Location: Virovitica

Thanks: 194 times
Was thanked: 251 time(s) in 148 post(s)
Originally Posted by: bero Go to Quoted Post
https://www.youtube.com/watch?v=psHl7-_qJw0

zanimljiva epizoda, stvarno su fanatici za hrvanje.
ali nisam znao da dagestanci piju alkhol, mislio sam da su poput čečena rigorozni po tom pitanju.

evo, na ovom video (na 1:00 min) si toče maltene pune čaše vodke Emocija18 Emocija18


bezvremenski klasik , ali da , i mene to za alkohol zbunjuje
thanks 1 user thanked rikimartin for this useful post.
Zatoichi on 4/24/2020(UTC)
bero  
#12723 Posted : Sunday, April 19, 2020 8:20:57 PM(UTC)
bero

Rank: Administration

Joined: 1/7/2009(UTC)
Posts: 28,238

Thanks: 2071 times
Was thanked: 5560 time(s) in 3458 post(s)
pfs-prevarantske frustrirane seljačine
- dr jupidu
balkanbomber  
#12724 Posted : Thursday, April 23, 2020 5:45:13 PM(UTC)
balkanbomber

Rank: Advanced Member

Joined: 10/6/2011(UTC)
Posts: 1,641

Thanks: 268 times
Was thanked: 442 time(s) in 251 post(s)
eno i Rusima dosadno pa se poceli prepucavati preko drustvenih mreza, imamo sad trokut izmedu Kebaba, Taktarova i Emelianenka Aleksa.

1. Kebabov otac je nedavno izjavio da je Keba prvi ruski ufc sampion i da je Taktarovov pojas upitan, te da osvajac Turnira nije i isto kao sampion, na sto je
2. Taktarov odgovorio da sta njega briga sto jedan vehabija iz dagestana govori, to ionako onda svi samo ponavljaju kao majmuni, da bi na to

EDIT: Izmedu 2 i 3 je bio jos jedan incident, Taktarov se obratio svojim followerima i rekao da je dobio na tucet poruka sa kavkaza, od prijetnja batina do smrti njemu i obitelji i uz to jos kao da mu znaju location (tko se sjeca kad su Cecenci pretukli Fedorovu kcer kad se zakacio sa Kadirovim) do masu poruka da znaju gdje mu roditelji zive i da ce mu mamu silovat i oca nalupat itd.. na sto je on rekao da ce ih naci i uciniti to sto je neki Ruski general radio Cecenima u ratu.. na sto je se onda i

3. Aleks se umijesao i nazvao Taktarova kurvom i prezervativom, sto je onda
4. Keba, koji je inace skroman i nikad ne vrijeda, postavio like na tu uvredu...

sad se ceka nastavak Emocija18

Edited by user Thursday, April 23, 2020 6:32:45 PM(UTC)  | Reason: Not specified

On je čovjek jako dobar momak!
bero  
#12725 Posted : Thursday, April 23, 2020 6:12:58 PM(UTC)
bero

Rank: Administration

Joined: 1/7/2009(UTC)
Posts: 28,238

Thanks: 2071 times
Was thanked: 5560 time(s) in 3458 post(s)
Taktarov i Aleks, dva psihopata Emocija18
pfs-prevarantske frustrirane seljačine
- dr jupidu
balkanbomber  
#12726 Posted : Thursday, April 23, 2020 11:10:48 PM(UTC)
balkanbomber

Rank: Advanced Member

Joined: 10/6/2011(UTC)
Posts: 1,641

Thanks: 268 times
Was thanked: 442 time(s) in 251 post(s)
Originally Posted by: bero Go to Quoted Post
Taktarov i Aleks, dva psihopata Emocija18


Jos im fali Datsik i evo ti WWE Multi-Way-Match!
On je čovjek jako dobar momak!
thanks 2 users thanked balkanbomber for this useful post.
bero on 4/23/2020(UTC), Svensson on 4/24/2020(UTC)
DugoVecCitam  
#12727 Posted : Friday, April 24, 2020 1:10:41 PM(UTC)
DugoVecCitam

Rank: Advanced Member

Joined: 10/13/2013(UTC)
Posts: 5,073

Thanks: 675 times
Was thanked: 1513 time(s) in 895 post(s)
Negdje sam procitao da u Dagestanu ima cak 13% muslimana koji ne prakticiraju vjeru.

DRAGI PRIJATELJI...
DugoVecCitam  
#12728 Posted : Friday, April 24, 2020 1:12:16 PM(UTC)
DugoVecCitam

Rank: Advanced Member

Joined: 10/13/2013(UTC)
Posts: 5,073

Thanks: 675 times
Was thanked: 1513 time(s) in 895 post(s)
Aleks se jedno vrijeme svadjao s Ramazanom, da bi onda odjednom opet poceo tamo trenirati. Vjerojatno u Ceceniju ide kad se skida s alkohola.

Koliko sam skontao, Aleks je napao Olega, jer je vrijedjao Kavkazane, a kad je bio tamo lijepo su ga docekali i ugostili.

Edited by user Friday, April 24, 2020 1:17:10 PM(UTC)  | Reason: Not specified

DRAGI PRIJATELJI...
balkanbomber  
#12729 Posted : Friday, April 24, 2020 6:02:29 PM(UTC)
balkanbomber

Rank: Advanced Member

Joined: 10/6/2011(UTC)
Posts: 1,641

Thanks: 268 times
Was thanked: 442 time(s) in 251 post(s)
ima video gdje se Taktarov i Datsik druze i setaju po Pieteru i Datsik prica kako se tukao u zatvoru itd.. mislim da to vec sve govori o Taktarovu.

Abdulmarap govori da je sve bilo ok kad je Oleg bio kod njih i da su se druzili i trenirali zajedno i da ne razumije te komentare, i dodao je da je Oleg u njegovim ocima budala (durak) i da je najbolje ne komunicirati sa takvima posto inace sam postanes budala.

Oleg na drugu stranu potvrduje da je sve bilo ok u Dagestanu pa da ne razumije zasto je Nurmagomedov rekao da on nije sampion UFCa i da turniri ne vrijede i najbolje je da se izbrise taj dio povijesti (ovo je receno u vise ruskih videa ali nisam gledao video gdje je abdul to sam rekao).

koja situacija, jednom smeta sto drugi trash talka nakon sto je prvi bio tamo u gostima, a drugom smeta sto prvi trash talka nakon sto je bio kod drugog u gostima... Emocija18

Edited by user Friday, April 24, 2020 6:17:47 PM(UTC)  | Reason: Not specified

On je čovjek jako dobar momak!
DugoVecCitam  
#12730 Posted : Friday, April 24, 2020 6:50:52 PM(UTC)
DugoVecCitam

Rank: Advanced Member

Joined: 10/13/2013(UTC)
Posts: 5,073

Thanks: 675 times
Was thanked: 1513 time(s) in 895 post(s)
Ima i slika iz Dagestana, gdje su zagrljeni Oleg, Khabib, otac i Zavurov.
DRAGI PRIJATELJI...
balkanbomber  
#12731 Posted : Friday, April 24, 2020 9:32:26 PM(UTC)
balkanbomber

Rank: Advanced Member

Joined: 10/6/2011(UTC)
Posts: 1,641

Thanks: 268 times
Was thanked: 442 time(s) in 251 post(s)
Originally Posted by: rikimartin Go to Quoted Post
Originally Posted by: bero Go to Quoted Post
https://www.youtube.com/watch?v=psHl7-_qJw0

zanimljiva epizoda, stvarno su fanatici za hrvanje.
ali nisam znao da dagestanci piju alkhol, mislio sam da su poput čečena rigorozni po tom pitanju.

evo, na ovom video (na 1:00 min) si toče maltene pune čaše vodke Emocija18 Emocija18


bezvremenski klasik , ali da , i mene to za alkohol zbunjuje


Muzika je iz Azerbajdzana, kao i taj show prije koji je stavio tu muziku preko originala.

Dagestan ima pun q nacionalnosti tako da... a i pozdrav im je napisan na ruskom
On je čovjek jako dobar momak!
DugoVecCitam  
#12732 Posted : Saturday, April 25, 2020 12:34:20 PM(UTC)
DugoVecCitam

Rank: Advanced Member

Joined: 10/13/2013(UTC)
Posts: 5,073

Thanks: 675 times
Was thanked: 1513 time(s) in 895 post(s)
Originally Posted by: balkanbomber Go to Quoted Post
Originally Posted by: rikimartin Go to Quoted Post
Originally Posted by: bero Go to Quoted Post
https://www.youtube.com/watch?v=psHl7-_qJw0

zanimljiva epizoda, stvarno su fanatici za hrvanje.
ali nisam znao da dagestanci piju alkhol, mislio sam da su poput čečena rigorozni po tom pitanju.

evo, na ovom video (na 1:00 min) si toče maltene pune čaše vodke Emocija18 Emocija18


bezvremenski klasik , ali da , i mene to za alkohol zbunjuje


Muzika je iz Azerbajdzana, kao i taj show prije koji je stavio tu muziku preko originala.

Dagestan ima pun q nacionalnosti tako da... a i pozdrav im je napisan na ruskom


Azeri locu kao da veze s islamom nemaju. :D Bar u glavnom gradu gdje sam bio.
DRAGI PRIJATELJI...
balkanbomber  
#12733 Posted : Saturday, April 25, 2020 11:52:48 PM(UTC)
balkanbomber

Rank: Advanced Member

Joined: 10/6/2011(UTC)
Posts: 1,641

Thanks: 268 times
Was thanked: 442 time(s) in 251 post(s)
Originally Posted by: balkanbomber Go to Quoted Post
eno i Rusima dosadno pa se poceli prepucavati preko drustvenih mreza, imamo sad trokut izmedu Kebaba, Taktarova i Emelianenka Aleksa.

1. Kebabov otac je nedavno izjavio da je Keba prvi ruski ufc sampion i da je Taktarovov pojas upitan, te da osvajac Turnira nije i isto kao sampion, na sto je
2. Taktarov odgovorio da sta njega briga sto jedan vehabija iz dagestana govori, to ionako onda svi samo ponavljaju kao majmuni, da bi na to

EDIT: Izmedu 2 i 3 je bio jos jedan incident, Taktarov se obratio svojim followerima i rekao da je dobio na tucet poruka sa kavkaza, od prijetnja batina do smrti njemu i obitelji i uz to jos kao da mu znaju location (tko se sjeca kad su Cecenci pretukli Fedorovu kcer kad se zakacio sa Kadirovim) do masu poruka da znaju gdje mu roditelji zive i da ce mu mamu silovat i oca nalupat itd.. na sto je on rekao da ce ih naci i uciniti to sto je neki Ruski general radio Cecenima u ratu.. na sto je se onda i

3. Aleks se umijesao i nazvao Taktarova kurvom i prezervativom, sto je onda
4. Keba, koji je inace skroman i nikad ne vrijeda, postavio like na tu uvredu...

sad se ceka nastavak Emocija18


Taktarov dao interview za neki ruski mma portal, prvo nesto prica da Voli dagestan i da mu je neki muftija najdraza osoba. pred kraj govori da se treba vratiti kod Khabiba da mu bude u kutu i snjim u kutu se Keba ne mora bojati Conora... naglasio je i da mu za tu uslugu nece nista naplatit, ni Kabibova slava mu ne treba, ima on dovoljno svega... alkash, kao sto bi u rusiji rekli



On je čovjek jako dobar momak!
thelovacluka  
#12734 Posted : Sunday, April 26, 2020 7:12:48 PM(UTC)
thelovacluka

Rank: Advanced Member

Joined: 8/24/2011(UTC)
Posts: 3,327

Thanks: 1728 times
Was thanked: 688 time(s) in 413 post(s)
dajte jebo vas kozojebci :D

Ko jedva čeka da malo vidimo TYsona , makar u egzibicij?

I da usporedimo s onim što smo vidjeli s Liddelom. gerijatrija, brain damage
Za popust na IHERB.COM upišite code: WZK091
balkanbomber  
#12735 Posted : Sunday, April 26, 2020 8:10:40 PM(UTC)
balkanbomber

Rank: Advanced Member

Joined: 10/6/2011(UTC)
Posts: 1,641

Thanks: 268 times
Was thanked: 442 time(s) in 251 post(s)
Originally Posted by: thelovacluka Go to Quoted Post
dajte jebo vas kozojebci :D

Ko jedva čeka da malo vidimo TYsona , makar u egzibicij?

I da usporedimo s onim što smo vidjeli s Liddelom. gerijatrija, brain damage


Pa to ti je box, postoji otvoren thread za to

Edit: ili je i izjasnio interes za mma egzibicijama?

Edited by user Sunday, April 26, 2020 8:17:48 PM(UTC)  | Reason: Not specified

On je čovjek jako dobar momak!
thelovacluka  
#12736 Posted : Sunday, April 26, 2020 11:10:56 PM(UTC)
thelovacluka

Rank: Advanced Member

Joined: 8/24/2011(UTC)
Posts: 3,327

Thanks: 1728 times
Was thanked: 688 time(s) in 413 post(s)
Aha, ma ne , boksao bude
Za popust na IHERB.COM upišite code: WZK091
bero  
#12737 Posted : Thursday, April 30, 2020 7:51:08 AM(UTC)
bero

Rank: Administration

Joined: 1/7/2009(UTC)
Posts: 28,238

Thanks: 2071 times
Was thanked: 5560 time(s) in 3458 post(s)
https://www.profightstor...jurija-on-je-idiot/39706

Hunt nije sav svoj u glavi definitivno.
Možeš za Danu svašta reć, ali Hunt mu treba oltar u kući postavit jer ga je UFC angažirao nakon 0-6.
pfs-prevarantske frustrirane seljačine
- dr jupidu
thelovacluka  
#12738 Posted : Thursday, April 30, 2020 10:37:32 AM(UTC)
thelovacluka

Rank: Advanced Member

Joined: 8/24/2011(UTC)
Posts: 3,327

Thanks: 1728 times
Was thanked: 688 time(s) in 413 post(s)
Ako Bandić da novce za neku udrugu osoba s invaliditetom znači da nije smeće na drugim poljima?

Brdo ljudi nakon raskida poslovnih veza s UFCom sere po njima. Po Dani pogotovo. Sigurno nije bezveze
Za popust na IHERB.COM upišite code: WZK091
bero  
#12739 Posted : Thursday, April 30, 2020 11:43:22 AM(UTC)
bero

Rank: Administration

Joined: 1/7/2009(UTC)
Posts: 28,238

Thanks: 2071 times
Was thanked: 5560 time(s) in 3458 post(s)
Hoce li ta udruga srati po Bandicu?

Kuzim to da seru oni s losim iskustvima. I trebaju. Ali Dana je Huntu bio spasioc.
pfs-prevarantske frustrirane seljačine
- dr jupidu
Sampinjon  
#12740 Posted : Thursday, April 30, 2020 11:44:11 AM(UTC)
Sampinjon

Rank: Advanced Member

Joined: 8/22/2019(UTC)
Posts: 60
Croatia
Location: Zagrev

Thanks: 9 times
Was thanked: 21 time(s) in 17 post(s)
Originally Posted by: thelovacluka Go to Quoted Post
Ako Bandić da novce za neku udrugu osoba s invaliditetom znači da nije smeće na drugim poljima?

Brdo ljudi nakon raskida poslovnih veza s UFCom sere po njima. Po Dani pogotovo. Sigurno nije bezveze


Negdje sam procitao da su dali od jednog eventa 7 posto zarade borcima.

Inace oni ove borce iz druge i trece kategorije placaju manje nego ove neke druge organizacije. Fora je sto im je prva kategorija jos uvijek najplacenija pa se nadaju da ce tamo doci. Druga stvar prestiz je biti ufc borac.

Ak se pogleda da primjerice zarada od nekog meca je 10000 usd pa pola ode na porez je 5000 usd. A realno si mozda medju 100 boraca u svijetu.

Sad uzmite da primjerice jedan nogometas iz druge austrijske lige nakon 35 godine ima ajmo reci 300000 eura ustedjevine.

Ovdje ti ne ostaje nista drugo neg radit kao izbacivac u disku il tak nesto.

Nije nit cudno da se neki ( ne mislim na mirka ) bore i sa 45 i prodaju svoju slavu od nekada.

Users browsing this topic
Guest (2)
639 Pages«<635636637638639>
Forum Jump  
You cannot post new topics in this forum.
You cannot reply to topics in this forum.
You cannot delete your posts in this forum.
You cannot edit your posts in this forum.
You cannot create polls in this forum.
You cannot vote in polls in this forum.