pecho
  • pecho
  • Advanced Member Topic Starter
2026-02-11T21:16:09Z
Nažalost moram obavijestiti sve članove PFSa da se forum gasi zauvijek.

Lijep pozdrav forumaši!
There isnt a hard time invented that i cannot handle.
Sponsor
balkanbomber
2026-02-12T13:50:45Z
Dragi prijatelji,

Bila je to jedna nezaboravna avantura i ponekad se rado sjetim primea ovog foruma, ali kao i sve ostalo, i ovaj forum ima kraj i taj je došao.
Sad ću još otići screenshotati par legendarnih stvari da ih ostavim u arhivi jer ovo definitivno znači kraj jedne ere, iako je neslužbeno kraj bio prije cca 4,5 godine.

Budite mi svi pozdravljeni i vidimo se u nekom drugom životu, ali na jesen!
On je čovjek jako dobar momak!
Zatoichi
2026-02-24T02:34:37Z
Originally Posted by: balkanbomber 

Dragi prijatelji,

Bila je to jedna nezaboravna avantura i ponekad se rado sjetim primea ovog foruma, ali kao i sve ostalo, i ovaj forum ima kraj i taj je došao.
Sad ću još otići screenshotati par legendarnih stvari da ih ostavim u arhivi jer ovo definitivno znači kraj jedne ere, iako je neslužbeno kraj bio prije cca 4,5 godine.

Budite mi svi pozdravljeni i vidimo se u nekom drugom životu, ali na jesen!

pozdrav svima ,evo i od mene jedan biser iz KW teme
😁

https://giphy.com/embed/SzF3248Xu8v2Rraer1 

3,2,1 …..and out 🖖

It is only when a mosquito lands on your testicle that you realize that violence is never the answer.
Vinko
2026-02-24T13:57:38Z
Ne planirate valjda izbrisati sve na ovom forumu?
Šteta, ponekad navratim citati komentare za neke UFC evente, jer takvo sto danas ne postoji. Nadao sam se da nam bar to nećete oduzeti 🥲
e.peace
2026-02-25T10:00:03Z
Da,nekad bilo jako interesantno.
Sad sam svratio samo da poselamim šakića .
Msm da mu je stari bošnjak 99%
A ostalu raju pozdravljam 💪🤘
Vinko
2026-02-26T11:23:20Z
Originally Posted by: e.peace 

Da,nekad bilo jako interesantno.
Sad sam svratio samo da poselamim šakića .
Msm da mu je stari bošnjak 99%
A ostalu raju pozdravljam 💪🤘

Iako se forum gasi, ti i dalje nastavljaš s uvlačenjem u dupe. Klasični bali.., pardon, bošnjak 😅
Ok Europejac iz Konjica s bosanskom vizom i super firmom koja radi samo do podne. Dobra stvar ovog gašenja foruma, sto nećemo vise čitati kojekakvo uvlačenje u dupe, i leftardsko preseravanje.
Jbt, kad se sjetim da je glavni admin Stipe bio hardcore leftard, koji je držao na životu onog bolesnika Borisa i njegovih 20 klonova…bude mi krivo sto sam ikad došao na ovaj forum.

Forumi si prošlost, a FaceBook je postao novo bojno polje, gdje redovno metemo pod s leftardima. Mada, i tu dolazi do zasićenja jer većina nas ima normalan život, dok leftardi,antife,islamisti,jugonostalgičari…doslovce žive na fejsu.
e.peace
2026-02-28T08:38:23Z
Merhaba vinkač ,👍
Njemačka viza u bh pasošu mazlume.Jel vi right wing morate svi bit mazlumi il koji k.
Čitam neki dan podatak da je zli bravar pobio 4-5 miliona hrvata na blajburgu,odmah si mi ti pao na pamet,kako si samo pametan 😘
Users browsing this topic