Jesuit,Jesi nenormalan jebote bog 😂
Salam za đomlaša sa bauštele
Ovako ćemo ti i ja:
- pod jedan tako nećemo razgovarati i nećemo se vrijeđati, ako ne možeš prihvatiti drukčije mišljenje nego demonizirati, sotonizirati i vrijeđati druge bez ikakvih argumenata to sve govori o tebi i o tvom nedostatku osnovne inteligencije, karaktera i kućnog odgoja. Ponašaj se i komuniciraj pristojno. Svaka kritika je dobrodošla i prihvaćam je, ali biraj rječnik, jer ovo što pišeš je sramota.
- pod dva prestani Boga psovati i huliti, jer ispadaš još gori nego što jesi, ako si ti ateist i ne vjeruješ, to je tvoja stvar, ali prestani vrijeđati religiozne osjećaje i uvjerenja drugih ljudi, to ne govorim zbog sebe, jer sam navikao od tebe pročitati svašta, nego da ne sablažnjavaš druge ljude.
- pod tri prestani prozivati i provocirati čovjeka koji ti ne može odgovoriti jer je nažalost baniran, a ako ćemo realno i kad me već vučeš za jezik, nitko nije zaslužio ban, i to trajni, više nego ti zbog svojih uvreda, provokacija i vrijeđanja, i to još čovjeka koji ti ne može replicirati, i to još nakon zamolbe jednog korisnika ovog foruma (mislim da se zove Pecho) koji je izričito naglasio da se komunicira pristojno.
Edited by user
2025-06-28T23:30:11Z
|
Reason: Not specified