mate 100%……nece niko vise da pise,nego postave video ,lakse i guess……nego da se vratimo na Avete,jes se ozenio?😁
Naravno 😁
I samo 2 mjeseca nakon svadbe, dobijem ban na ovom forumu. Ironično, ali taj ban je nešto najbolje sto mi se dogodilo tada. Kao sto sam već rekao, mislio sam tada poput padobranca uskakati na forum i trolati, ali odjednom mi je nestalo to silno slobodno vrijeme koje sam gubio na ovom forumu 😅. Shvatio sam koliko je to besmisleno i nebitno, tako da godinama nisam ni bacao pogled ovamo.
Inače, to je bio corona period, i nekako koliko god je bio težak, mislim da je većina nas "odrasla" preko noći, bas zahvaljujući tom periodu.
Tu sam i shvatio koliko su mainstream i leftardi smeće, kako je sve fake i da nema vise nikakve neutralnosti. Ovaj forum ti je dobar primjer. Imao si leftarda Stipu na čelu foruma, koji je dopuštao još većem leftardu Borisu da sa svojih 15 klonova kreira mišljenja na ovom forumu, a sve kao leberali. Sve je nekako fake bilo. Jbt, uvijek se sjetim onog Dugoveccitam forumaša, koji je glumio nekakvog svjetskog putnika, ateista i modernog lika, a u stvari se radilo o hardcore klincu muslimanu iz Dubrovnika. 😂🤣
Anyway, iako sam shvatio koliko je sve fake, i sto je točno bitno u životu, moram se i "pohvaliti" da sam postao hardcore desnica. Trenutno sam vjeran glasač AFDa, a leftarde i muslimane sam jebeno zamrzio, jbg očito tako to ide. 🤷🏻♂️
Još se moram aktivirati kao HDZ-ov glasač, i to će biti to.