Tv kompanija iz ukraine ima super crtane filmove za djecu,moje djete voli bas da gleda...crtani je o djecaku i djevojcici na farmi koja ima puno zivotinja...ima grupa malih majmuna koji su obuceni u fudbalske majice...pise jedna amerikanka koment ,kao,da li je ona jedina koja misli da je to “racist”......na to sam ja kao iz topa uskocio i rekao ne,mi svi vidimo majmune obucene kao nogometase,ti Si jedina koja asocira majmune sa black people.......krikets,......lako je to,svi imaju instagrame,fejsbuk,twiter,i svako nesto pipe...ako ti bas neko zapne,lako je pronaci informacije,slike od prije 5 godina i onda iskoristiti u svhre mentalne osvete...evo kod nas je bilo dosta slucajeva gdje je nekima bas pukao film,poceli da prate ove stu woke i sto vole da sjebu ljude online...pratilo ih,naslo informacije,postavili stare poruke od ovih sto su woke u kojima se vidi cisto zlo....neki dobili odkaze,placu po instagramu i twiteru......lako je uci u kontraofanzivu i sve te max woke supke i novinare koji su unistili drugima zivote expose no treba ima ti vremena i zivaca za to......ovi sa 4 chan su zadnje vrijeme se zezali sa antifa i blm,koje suze po internetu
It is only when a mosquito lands on your testicle that you realize that violence is never the answer.