Ovo za bivse krupnije generacije sam vec spominjao, i to mi nikako ne ide u glavu. Priča mi stari kako su imali jako slabo za jesti, uglavnom je to bila pura, kruh, mlijeko, malo jaja, kuhana zelenjava(raštika,kopriva...), te jako rijetko mesa. A da nije hardcore pušač vec preko 30g, izgledao bi kao preslika Fedora Emilianenka. Široka leđa, velike šape, škemba al ne ona sto vise nego bas kao Fedor, a kad baci cigare mjesec dana dobije 6-7 kila i sve ode na pravo mjesto.
Djed, koji je sa 16 dosao iz logora kao kost i koža, bio je jos krupnij od njega. A ja i brat kurčine naspram njih.
Čak i ove generacije kraj 70-ih i pocetak 80-ih, koje su imali "teže" djetinjstvo bez dobre ishrane tj. ove današnje, i mladi počeli s fizičkim poslovima, su nebo i zemlja naspram ovih danasnjih mekušaca. Danas generacije čak izrestu u visinu, al nigdje leđa, ramena, ruke...nista naspram ovih.
Kazem vam da nesto gadno ne stima, il s prehranom il s nečime drugim.
Čak mi je fascinantno vidjeti likove od 130-ak kila, žene visoke, a djeca bez neke mase. Znači ni s roditelja se vise geni ne prenose kako treba.