www.profightstore.hr »
Profightstore Forum
»
Ostalo
»
Razne teme
»
KW ORG-7 DANA MIRA I LJUBAVI 4.11-11.11 2020
Rank: Advanced Member
Thanks: 1523 times Was thanked: 1179 time(s) in 820 post(s)
|
Stop nasilju nad muskarcima.
|
KW CHAMPION |
|
|
|
|
Zena je gori zlostavljac nego muskarac.
Muskarac kad ponizi zenu i baci je na koljena bude zadvoljan s tim, jer to je i zelio.
Zena zgazi i ponizi muskarca, pa ga onda prezire jer je toliko jadan. Pa ga onda zgazi zato sto joj je odvratno kako on moze bit toliko jadan. |
KW CHAMPION |
 1 user thanked nofrx for this useful post.
|
|
|
|
Nažalost svi naučimo na svojim greškama, očigledno to čeka i Djomilu.. I ja bi sad drugačije ali jebiga, otvrdnulo deblo a da pukne nakon 20 god ne da mi se sad... Bit će zanimljivo vidjeti za par godina šta loverboy kaže 😂😂 Edited by user Sunday, August 2, 2020 9:28:51 AM(UTC)
| Reason: Not specified
|
|
|
|
Thanks: 2988 times Was thanked: 3970 time(s) in 3052 post(s)
|
Originally Posted by: nofrx  Stop nasilju nad muskarcima.
djomla nije muškarac on je pička u lezbijskoj je vezi |
neprimam kućne posjete. |
|
|
|
|
prvih 4 min:)))) kiki pokušava pojasnit pravila igre al jebga....don nezna igru samo za djomlaksa super podcast Edited by user Sunday, August 2, 2020 11:22:39 AM(UTC)
| Reason: Not specified |
 1 user thanked dr jupidu for this useful post.
|
|
|
Thanks: 2348 times Was thanked: 1272 time(s) in 951 post(s)
|
Originally Posted by: dr jupidu  Ne djelim bračne savjete, već empirijske. Brak je ozbiljna stvar i čestitam svakom onome tko je našao dobar kompromis, u zdravim i uljuđenim odnosima. Djomlaš je dobar momak i neka mu je sa srećom. Ti bi mogao dati savjete o tome kako parazitirati na ženinoj grbači te žicati/mažnjavati kovanice za pivu i rizzle. Edited by user Sunday, August 2, 2020 1:30:55 PM(UTC)
|
|
|
|
Thanks: 1292 times Was thanked: 2656 time(s) in 1398 post(s)
|
Originally Posted by: dr jupidu  https://www.youtube.com/watch?v=34DY2_swDZ4 prvih 4 min:)))) kiki pokušava pojasnit pravila igre al jebga....don nezna igru samo za djomlaksa super podcast šta je najgore ovog grdimira znam  DJOMLA ako smijem jedan savjet Najbitnije je da dokažeš ženi da je njoj više stalo do sexa nego tebi kad to uspiješ, ti si na konju ako želiš par savjeta kako to uspit samo javi Edited by user Sunday, August 2, 2020 10:50:09 PM(UTC)
za one štrebere koji se jave za 3. to je i majmun ko pročita |
|
|
|
|
Originally Posted by: karl anal  Originally Posted by: dr jupidu  https://www.youtube.com/watch?v=34DY2_swDZ4 prvih 4 min:)))) kiki pokušava pojasnit pravila igre al jebga....don nezna igru samo za djomlaksa super podcast šta je najgore ovog grdimira znam  DJOMLA ako smijem jedan savjet Najbitnije je da dokažeš ženi da je njoj više stalo do sexa nego tebi kad to uspiješ, ti si na konju ako želiš par savjeta kako to uspit samo javi Daj svima, nemoj skrtarit ;)
|
 1 user thanked The Last Emperor for this useful post.
|
|
|
|
Originally Posted by: karl anal  Originally Posted by: dr jupidu  https://www.youtube.com/watch?v=34DY2_swDZ4 prvih 4 min:)))) kiki pokušava pojasnit pravila igre al jebga....don nezna igru samo za djomlaksa super podcast šta je najgore ovog grdimira znam  DJOMLA ako smijem jedan savjet Najbitnije je da dokažeš ženi da je njoj više stalo do sexa nego tebi kad to uspiješ, ti si na konju ako želiš par savjeta kako to uspit samo javi evo moj savjet forumašima: igrajte se igre..kao ženi plaćajte sex 100 kn po sexu.. garantiram super sexualni život iz mjeseca u mjesec |
|
|
|
Joined: 6/19/2014(UTC) Posts: 7,015  Thanks: 1649 times Was thanked: 2224 time(s) in 1540 post(s)
|
Originally Posted by: karl anal  Originally Posted by: dr jupidu  https://www.youtube.com/watch?v=34DY2_swDZ4 prvih 4 min:)))) kiki pokušava pojasnit pravila igre al jebga....don nezna igru samo za djomlaksa super podcast šta je najgore ovog grdimira znam  DJOMLA ako smijem jedan savjet Najbitnije je da dokažeš ženi da je njoj više stalo do sexa nego tebi kad to uspiješ, ti si na konju ako želiš par savjeta kako to uspit samo javi Pricaj  Ovo doktorovo ionako ne znam sta je istina a sta njegova ludost
|
|
|
|
|
ma nemoj djomla
eto pitaj karl anal početnika u braku ii nekog frenda koji nikad nije bio u mrak...pardon braku
ili mene s 11 godišnjm iskustvom braka?
mislim stvarno.... |
|
|
|
|
može li itko malko banirati onog pescha...nervira me dečko
čuj...on trenira
i ja sam trenirao 100 sportova
mudrica
|
|
|
|
|
Originally Posted by: dr jupidu  može li itko malko banirati onog pescha...nervira me dečko
čuj...on trenira
mudrica
I niti jedan borilački. Niti si ikad se borio,niti ikad nekoga trenirao. Ovo heklanje i to me ne zanima. Koji si ti kurac da budeš nekome spominjao njegove uspjehe i neuspjehe na temama koje veze nemaju s tim? A sam nisi nikad ništa napravio. Otvori mma klub i treniraj borce pa se imaj čim pohvalit. Prestani srat i ne spominji me u ovoj temi. Rekao sam ti već. Hoćeš normalno diskutirati, nema frke. Budi normalan i sve ok. Biti ću i ja. Ali imaš problema sa mnom? Na pm i riješiti ćemo to. Edited by user Monday, August 3, 2020 1:57:22 PM(UTC)
There isnt a hard time invented that i cannot handle. |
 3 users thanked pecho for this useful post.
|
|
|
Joined: 6/19/2014(UTC) Posts: 7,015  Thanks: 1649 times Was thanked: 2224 time(s) in 1540 post(s)
|
|
|
|
|
|
Originally Posted by: pecho  Ali imaš problema sa mnom? Na pm i riješiti ćemo to.
@Zatoichi mislim da je opet vrijeme za jedan novi „leak“ o telefonatu izmedu Jupija i Reakta... |
On je čovjek jako dobar momak! |
 2 users thanked balkanbomber for this useful post.
|
|
|
Thanks: 1211 times Was thanked: 2073 time(s) in 1307 post(s)
|
Originally Posted by: dr jupidu  evo moj savjet forumašima:
igrajte se igre..kao ženi plaćajte sex 100 kn po sexu..
garantiram super sexualni život iz mjeseca u mjesec
Taman posla... još da joj se svidi pa shvati da ima ekipe koja će podebljati tih 100 kn |
"It's not checkmate. The king has one more move." |
 2 users thanked Seded for this useful post.
|
|
|
|
Originally Posted by: karl anal  Originally Posted by: dr jupidu  https://www.youtube.com/watch?v=34DY2_swDZ4 prvih 4 min:)))) kiki pokušava pojasnit pravila igre al jebga....don nezna igru samo za djomlaksa super podcast šta je najgore ovog grdimira znam  DJOMLA ako smijem jedan savjet Najbitnije je da dokažeš ženi da je njoj više stalo do sexa nego tebi kad to uspiješ, ti si na konju ako želiš par savjeta kako to uspit samo javi Jel uzgaja pse ili su njega ocijenjivali?😂
|
|
|
|
|
Originally Posted by: pecho  Originally Posted by: dr jupidu  može li itko malko banirati onog pescha...nervira me dečko
čuj...on trenira
mudrica
I niti jedan borilački. Niti si ikad se borio,niti ikad nekoga trenirao. Ovo heklanje i to me ne zanima. Koji si ti kurac da budeš nekome spominjao njegove uspjehe i neuspjehe na temama koje veze nemaju s tim? A sam nisi nikad ništa napravio. Otvori mma klub i treniraj borce pa se imaj čim pohvalit. Prestani srat i ne spominji me u ovoj temi. Rekao sam ti već. Hoćeš normalno diskutirati, nema frke. Budi normalan i sve ok. Biti ću i ja. Ali imaš problema sa mnom? Na pm i riješiti ćemo to. Potpuno te shvacam i znam da bi ga poslao u bolnicu za 10 sekundi ali nadam se da i ti shvacas da ce se ovo pisat kao Jupijeva pobjeda. Ovo je KW a ne stvarni život. |
KW CHAMPION |
|
|
|
|
Netko malo priprijeti doktorici i ona odmah nestane na neko vrijeme, klasika
|
 1 user thanked The Last Emperor for this useful post.
|
|
|
|
A da netko promijeni naslov u "Doktor opet smugnuo" :D
|
|
|
|
www.profightstore.hr »
Profightstore Forum
»
Ostalo
»
Razne teme
»
KW ORG-7 DANA MIRA I LJUBAVI 4.11-11.11 2020
Forum Jump
You cannot post new topics in this forum.
You cannot reply to topics in this forum.
You cannot delete your posts in this forum.
You cannot edit your posts in this forum.
You cannot create polls in this forum.
You cannot vote in polls in this forum.