Ja ne kazem da je Doc u krivu, o ovome se jos puni toga ne zna.
Ono oko cega se ne slazemo je forsanje termina "namjerno". Time ulazimo u vode teoreticara zavjera.
Teoreticarima je sve urota, vladari svijeta iz sjene itd. Iz razloga sto teoreticari ne mogu prihvatiti da je svijet kaotican i stvari su cesto splet nesretnih okolnosti. Oni se ocito uzasavaju pomisli da zive u takvom svijetu, tako da im je puno lakse vjerovati da je sve orkestrirano. i
Ma Bero je li namjerno ili nije to je za ovu situaciju potpnuo nebitno, kao i je li 2sv rat izbio slučajno ili ga je masonerija pokrenula... Ljudi su najebali jer su se dali zavesti, jer su bili slijepi i glupi.. Ljudi su ostali bez posla i još će ostajati jer su podegli masovnim medijima , ispiranju mozga a ne vlastitom razumu... Sad je li se to slučajno dogodi ili ne , koga briga, isto kao kad u Aushwicu izgori koji milijun ljudi - je li bitno je li se to slučajno dogodilo spletom okolnosti... Ljudi su najebali ....
E sad ja kad idem kupit meso, kad pokrećem neki posao, kad kočim ili dajem gas na autu, kad prijatelja upozoravam da mu je žena zajebana itd itd - sve radim namjerno ... Ništa od toga se ne dogodi slučajno... E sad bi trebali vjerovati da se veliki svjetski događaji koji određuju sudbine milijarde ljudi događaju slučajno... Moguće, ali jako jako teško...
Pokrenuti prvi ili drugi svjetski rat, privi lock down cijelog svijeta u povjesti zbog virusa i slična sranja po meni je nemoguće napraviti bez jasnog plana, jebeno kordiniranog i uspješno odigranog tek iz možda trećeg ili četvrtog puta .. Neke stvari se moraju poklopit, ali netko mora i vući poteze da bi došlo do neke reakcije... Ja nikako ne mogu prihvatit da je slučajno krenula masovna medijska histerija oko ovog virusa i da se sve s drugim mišljenjima proglašavalo skoro kao državne neprijatelje... Slučajno to objavi jedna novina, možda i 50% novina svijeta, ali da slučajno iste naslove imaju sve mainstream novine, dok istovremeno ignoriraju ostale znanstvenike koji tako ne misle, e to mi je teško povjerovat...
ali opet, poštujem da misliš da je slučajno, možda i je .. No u konačnici to ništa za ljude ne mijena na stvari što su svojim nečinjenjem prouzročili neko sranje...