Originally Posted by: hamush 
Djomla -- sad stvarno bez zajebancije... ako ti zena brani forum to je RED FLAG za sve ostalo...
Situacija je ovako izgledala: ponekad se na kavi s njom isključim i surfam po forumu dok ona nesto prepričava. Nisam siguran, al cini mi se da je sad pricala o bendu za svadbu, dok sam se ja smjeskao i citao ovu temu, doslovce ignorirao sve sto je rekla. I tu joj pukne film, popizdi, dize frku kao slusas li me uopce, sta visis na mobitelu, sta uopce sad gledas..,i ja odgovorim kao ma bezze citam ove gluposti na forumu. Onda ona nastavi pizdit jer čitam to dok pricamo o svadbi, i utuzi daj da vidim sta je tu toliko zanimljivo. I po vragu ja joj pruzim mobitel jer sam mislio da ce razumijeti ili ce joj bit simpaticno(kakva greska

), a da stvar bude gora bas je bila stranica gdje doktor roka post za postom.
Tu tek nastaju problemi. Prvo me pitala Šta je Dr. jupidu, pa sam joj odgovorio da je to tip iz Splita, a na pitanje jel on neki boksač...pa reci cu samo da sam je razočarao odgovorom :D
Onda lista tako po mobitelu, pa mi povremeno uputi onaj pogled kao da sam retardiran, te pitanja “Ovo tebi zanimljivo?“., a ja nabacio onaj kiseli osmijeh i pomalo u zemlju propadam. Nakon sto mi je "očitala" lekciju o tome kakve gluposti čitam i jesam li normalan, morao sam joj obecat da vise tu necu ulazit al za borilacke teme je sve ok.
E sad, mozemo tu glumit svi frajere al u mom slučaju 7 zadnjih mjeseci sam bio djevac, i ako moram birati između KW teme i raširenih nogu moje sad vec zarucnice, onda KW tema ispada iz igre! Pogotovo jer mi sex sa mrzovoljnom partnericom ne radi ama bas nikakav gust :D
Al naucio sam bitnu lekciju i slozio bi se s novim forpfs forumasem. KW temu moze razumijeti samo onaj tko je unutra, i nikad vise nikome necu pokazati sta ovdje pisemo,iako to bilo u nadi da ce mu biti smijesno :D