Jebeno opasna bolest..
Pa naravno da je izmišljena bolest. Ovi debili koji su bili 30 dana bolesni su izmišljali simptome samo da bi se manipuliralo sa javnošću.
https://www.ncbi.nlm.nih...pmc/articles/PMC7090728/
https://www.ncbi.nlm.nih...pmc/articles/PMC7258606/
https://nymag.com/intell...-are-covid-19-tests.html
Ja bih htio da ti to dobiješ da 30 jebenih dana budeš u bolovima pa da se sam uvjeriš da to nije jebena gripa. Ti i ove ostale budale koje ne vjeruju u to.
Dragi pecho, pisao sam o tome više puta... to nije izmišljena bolest , ali nije ni kuga... Većina ljudi niti ne zna da je ima dok ne napravi test, imam iskustva iz prve ruke ljudi koji su tek nakon testa saznali da su bolesni, jebena je to bolest... Baš ono gadna, kad većina populacije mora napraviti test da bi znala da je bolesna...
Kad si tako dobronamjeran ja bi da ti istovremeno dobiješ Malariju ili gripu ... pa da se uvjerimo tko će gore proći ti s malarijom ili gripom ili ja s Coronom ... Garantiram ti da bi te gripa jebeno sjebala jer sjebe svakog, da ne pričam o Malariji , a meni bi test morao reći da sam zaražen :)18 :)18 :)18 :)18
Jel ti razumiješ da ima 6 sojeva tog sranja? I da na svaki ti reagiraš drukčije. Vjeruj mi da ćeš ti prije biti sjeban sa covidom nego ja sa gripom, to ti garantiram.Da Malarija bi me sjebala, ali pazi za Malariju postoji VAKCINA :)18 :)18
Znači meni bi i u tom slučaju bilo lakše jer nisam antivakser ko hrpentura debila ovdje.
https://jamanetwork.com/...jama/fullarticle/2768351
Prema teoretičarima zavjera sam uvijek "dobronamjeran". Naročito onima koji nemaju NITI JEDNOG DOKAZA nego samo osobne anegdote. To možeš pričati tamo u KWU a ne da je susjeda Anka imala unuka čiji je kum imao covid i kako to nije niti malo sjebano. Prouči materiju,mani se priča. Imaš na Pubmedu super znanstvenih istraživanja bez "clash of interest".
Btw Kuga je bakterijska bolest koja se lakše liječi #-o
Je li ti ti ozbiljno, o 6 sojeva, i samrtnoj opasnosti i ostala medijskiisprana sranja???? Uz zdrave oči i razum, nakon svega ti pišeš ovakve drame 😂😂😂
Pa jebote samo u HR svakog dana na stotine zaraženih, onih koji nisu testirani i ne znaju da su od 6 sojeva moderne kuge smrtno bolesni još barem toliko, a umrlo zadnjih mjesec dana 10ak ljudi i to tko zna od čega jer su 75+, a vode se od Corone... Pa čak i VB prestala brojat zbog laži o umrlima..
"Ja se ne bojim ljudi poput Hitlera ili Staljina, ja se bojim tisuća, stotine tisuća ljudi kojima su isprani mozgovi do te mjere da su spremni bespogovorno, iz straha izvršiti svaku naredbu koju su im ljudi poput Hitlera ili Staljina uputili."
h
Ti se očito samo bojiš čitati i podložan si pričanju preko ograde.
Kažem ti da pročitaš malo znan.istraživanja. Treba samo malo razumijevanja.
Probaj proučiti nešto što nije flash.hr ili 24sata.
Ne znam kako to ne vidiš, ali upravo si ti onaj koji citira i prenosi 24sata , Index i ostale medije koji pumpaju histeriju oko Corone cijelo vrijeme... Znači sve šta su oni radili ovo vrijeme je širenje atmosfere straha i apokalipse - putem poluinformacija, otvorenih laži ili dijela i točnih podataka koje bi prezentirali u stilu histerije ... Graf sa brojanjem zaraženih na Indexu je vrh ludila :)18 :)18 :)18 ... ono sve crveno, panika , karata hrvatske s crvenim točkama :)26
E sad , stavimo sve sa strane, sve naše stavove , mišljenja ili predrasude u vezi ove pandemije Corone i svatko od nas neka samo uzme opet zdravu logiku...
Evo kako stvari za tebe , mainstream medije te vlade svijeta i naš protektorat stoje:
1. Znači ovo je pandemija opasnog virusa - TOČNO
2. Kad se dogodi pandemija vlada mora štitit narod karantenom - TOČNO
3. Kad je pandemija opasnog virusa ljudi umiru svakodnevno u ogromnim brojkama ako se ne štite karantenom - TOČNO
i onda dolazimo do 4. najbitnije točke.
4. Kad je pandemija opasnog virusa, ljudi žele zaštiti sebe, svoju djecu, svoje najbliže i rade strogu karantenu bez da im itko kaže... Ljudi ni za ludilo ne izlaze van, ne žele zaraziti sebe i najbliže te ih tako ubiti, ljudi jedino kad dođe do toga da će im najbliži umrjeti od gladi izlaze van izlažući se opasnosti zaraze , da bi nabavili hranu... - TOČNO
E sad odgovori mi zašto u ovoj 6 SOJEVA OPASNOG VIRUSA ljude nekakav stože mora prisilno držati u karanteni da ne izginu, da se ne-samoubiju , zašto su ljudi manijaci koji žele umrijeti ili ubiti svoje roditelje i blžnje te ih policija mora kažnjavati da ostanu u karanteni, zašto ih policija mora ubijati ako ne nose maske ili koristit prisilu kako bi ih prisilili da slušaju mjere stožera, zašto manijaci djecu vode bez maski u parku ili dućanu ???? Ukratko znači masaa ljudi je samoubojica , te namjerna ubojica svojih bližnjih... ili tu nešto ne štima ????
Odgovor je jednostavan:
Kad je prava pandemija opasnog virusa ljude ne treba tjerati u karantenu, ne treba jebeni stožer da govori da se nose maske, nego će ljudi sami izbjegavati bilo kakve izlaske van, nositi 7 maski odjednom, čak i po cijenu kazne će ostati doma kako bi preživjeli te ne bi ugrozili svoje bližnje...
Zašto ovdje imamo potpuno suludu situaciju LAŽI I OBMANE u tzv. pandemiji gdje ljudi žele biti van, ne žele u karantenu itd itd... Ukratko ljudi žele umrijeti - čudno nešto, nešto ne štima ? slušaj stožer i "stručnjake" ...
Čitaj i dalje te medije koje navodiš, tamo ti piše da je to opasan virus, da treba pojačati mjere, da su Šveđani debili i da na jesen moramo opet u karantenu ... a ljude koji razmišljaju svojom glavom ne možeš zajebat, ma koliko medijsko bombadiranje bilo jako, jer je od svakog "stručnjak" jači vid, sluh i logika...
Edited by user
2020-07-29T10:56:26Z
|
Reason: Not specified