Znači 21 stoljeće, uz svu tehniku, forenziku , medije koji su snimali ne mogu naći za 1000 ubijenih posmrtne ostatke, a ubijeno je 8000 ljudi... Naši ekstremni desničari istovremeno za Jasenovac gdje je ubijeno cca 80 000 ljude ne priznaju zločin ako nema kostura, a sve se događalo od 41-45te ... Njihovom logikom ovih 1000 jadnih muslimana nije ubijeno, negdje se skrivaju valjda svih ovih godina, jer jebi ga - nema kostura ... Fašistička anti-logika je čudo ...
https://www.jutarnji.hr/...te-necu-vidjeti-15007328
Doc moras se maknuti od 45', stalno vracanje na tu temu te nagriza iznutra. Okreni se buducnosti, zivot je lijep negdje travka negdje cvijet.
Doc kolko vidim govori o srebrenici, mislim da je to nije '45
Lijep savjet mu daješ u biti, ali baš ne pali ako je budućnost ista kao prošlost. Ne možeš ostavit prošlost ako ti balavurdija danas kliče ZDS, a Vučić npr negira Srebrenicu i Vukovar a Jasenovac uvećava za 10-20 puta.
Procitaj boldano. Znaci poceo je pisati o Srebrenici i onda naravno ocekivano povukao usporedbu sa 2. svjetskim, vjerojatno nadajuci se da ce navuci Reakta na polemiku posto je on jedini ovdje spreman zagristi mamac.
Ali da tebi odgovorim na ovo tvoje, bas zbog te balavudrije i kretena poput Vucica treba to ostaviti iza sebe i ne kontrirati im kroz drugu krajnost npr. velicajuci Tita, nego im ukazivati da se ostave tih gluposti i okrenu buducnosti ne osvrcuci se ni desno ni lijevo ni iza, vec samo ravno naprijed.
Stvarno mi nije jeasno kakve ti zaključke vučeš i na osnovu čega, ali moram te razočarat...
Ja ovdje ne pišem ni zbog tebe, ni zbog Bere, ni zbog navedenog forumaša ni zbog NoFrxa - pišem prvenstveno zbog činjenica i zbog iznošenja svog stava koji se nekome sviđa više ili manje....
Znači ja sam napravio usporedbu sa Srebrenicom jedino kako bi logički pobio na ovoj temi iznesen stav o suludoj tezi da ako nema kostura, nema ni žrtve... Znači meni je tu cilj argumentom osposrit neki stav, a ne navlačit nekoga na polemiku , a pogotovo ne tog forumaša kojeg ako si primjetio uredno ignoriram ... Niti mu odgovaram ni kad me citira ... Tako da stvarno ne vidim od kud ti taj zaključak...
Ako je neki stav o 45toj netočan (ili ja mislim da je netočan) , pobijanje tog iznešenog stava nije nikakvo stalno vraćanje na 41-45 , nego najobičnije komentiranje netočnog navoda kojeg je netko naveo za to razdoblje... Ne vidim ni tu problem ... Pa ovo je tema o povjesti ....
Što se tiče veličanja Tita , čovjek koji je napravio 45godina mira i prosperiteta bez da se bilo nečija sluga na ovom području zaslužuje veličanje i divljenje... ali to je samo moj stav i tu te potpuno podržavam da se ne slažeš s time... tu svatko ima svoje mišljenje ...
Edited by user
2020-07-11T16:37:09Z
|
Reason: Not specified