Rank: Advanced Member
Joined: 12/29/2012(UTC) Posts: 3,246  Thanks: 1118 times Was thanked: 1518 time(s) in 824 post(s)
|
Latifi ulazi sa cca 112 kg; vidi se da se mašio tepsije nakon svakog treninga
|
 2 users thanked Svensson for this useful post.
|
|
|
Joined: 7/24/2016(UTC) Posts: 486  Thanks: 1065 times Was thanked: 188 time(s) in 125 post(s)
|
Bez Jonesa je ovak card ko prijašnji bez Mcgregora, loš.
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Rank: Member
|
|
|
|
|
Joined: 7/24/2016(UTC) Posts: 486  Thanks: 1065 times Was thanked: 188 time(s) in 125 post(s)
|
Krause upao, dobra vijest, inaće Bektić i Ige je kvalitetno, Valentina bez konkurencije, a Latifi i Lewis us samo atraktivni, Lewis realno nije ni martial artist, nego explozivan brawler sa srcem. Bez Jonesa je to ispodprosjećan fajt najt
|
|
|
|
|
Originally Posted by: Hendo  Krause upao, dobra vijest, inaće Bektić i Ige je kvalitetno, Valentina bez konkurencije, a Latifi i Lewis us samo atraktivni, Lewis realno nije ni martial artist, nego explozivan brawler sa srcem. Bez Jonesa je to ispodprosjećan fajt najt Šta su ovi što gube od Lewisa tek ? 😁 |
"Pravda bez snage je prazna, a snaga bez pravde je samo nasilje ." |
|
|
|
Joined: 1/11/2014(UTC) Posts: 809  Location: Virovitica Thanks: 213 times Was thanked: 275 time(s) in 164 post(s)
|
Originally Posted by: Ivan CRO Cop  Originally Posted by: Hendo  Krause upao, dobra vijest, inaće Bektić i Ige je kvalitetno, Valentina bez konkurencije, a Latifi i Lewis us samo atraktivni, Lewis realno nije ni martial artist, nego explozivan brawler sa srcem. Bez Jonesa je to ispodprosjećan fajt najt Šta su ovi što gube od Lewisa tek ? 😁 Često solidni ili dobri borci
|
|
|
|
Thanks: 1165 times Was thanked: 1523 time(s) in 955 post(s)
|
zajeban je Lewis,nema nekih velikih tehnika u njegovom repertoaru, i slabo je tehnicki potkovan,ali covjek je stvarno zvijer i prirodni je fajter,velik je jak je, bome ima vec hrpu kvalitetnih skalopova, gonzaga, nelson, ivanov, volkov a nakraju ima i pobjedu nad blek stenom a to bi jednog dana mogla bit vrijedna pobjeda na rezimeu bez obzira sto je borba bila uzas svih uzasa,pobjeda je pobjeda.
nadam se da ce brat iljir izvuc zivu glavu i da nebude nakon ovog fajta peko bureke do kraja zivota.
|
|
|
|
|
kakav car ovaj lewis
|
|
|
|
Thanks: 2986 times Was thanked: 3965 time(s) in 3048 post(s)
|
dobro jutro....dr zna kad se treba probudit....
taman prije početka glavnog |
neprimam kućne posjete. |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
eto lose sam prognoziro reyesa, boze oprosti mi nisam znao sta govorim, solidan mec al nista posebno, reyes dobro krenuo prve 3 runde i onda je jednostavno od jonovog pritiska malo pao, a jon kao da je zaboravio hrvat.
zadnji mec sam bodovo za santosa,a ovaj ipak tesko je uzivo bodovat al bome gusto je to bilo, mislio sam da ce mozda i izgubit dec. drago mi je da je jon pobijedio cisto jel imaju car ti prvaci sta budu dugo na tronu.
dereik lewis zvijezda eventa.
|
|
|
|
Thanks: 2986 times Was thanked: 3965 time(s) in 3048 post(s)
|
ovo je čisti draw il pobjeda reyesa......3:2 |
neprimam kućne posjete. |
 1 user thanked dr jupidu for this useful post.
|
|
|
|
Originally Posted by: dr jupidu  ovo je čisti draw il pobjeda reyesa......3:2 Probudio sam se na 4. i 5. rundu. Jones bolji u ze 2 runde, konstantno se kretao naprijed i nesto bolje pogadao i nekakva jadna rusenja ostvario. Po ovim komentatorima na fightclubu Jones zasluzeno, govorili su da su Reyesove prve 2 cisto, ovo ostalo Jonesovo. Inace su kvalitetni i objektivni komentatori pa im nekako vjerujem.
|
|
|
|
|
Reyes uzeo prve 3, više udaraca, više štete. 4. i 5. reyes ondicijski pao, Jones pogodio nešto više od njega na nogama. i to je to Jones nije učinio ništa s hrvanjem. Bacio ga mislim 2 x dolje, Reyes se gotovo iste sekunde podigao + par neuspjelih rušenja.
Mislim da su reyesa pokrali. |
Za popust na IHERB.COM upišite code: WZK091 |
 3 users thanked thelovacluka for this useful post.
|
|
|
Rank: Administration
|
Ovo su scorecardovi glavne borbe večeri https://twitter.com/Kevi...atus/1226404426107064321https://pbs.twimg.com/me...ormat=jpg&name=largeJedan sudac dao je Jonesu drugu, jedan treću, a jedan i drugu i treću. Malo iznenađujuće. -Stipe
|
|
|
|
Joined: 12/29/2012(UTC) Posts: 3,246  Thanks: 1118 times Was thanked: 1518 time(s) in 824 post(s)
|
Latifi je solidno zahrvao ali nedostajalo je parteraškog rada kako bi mu dali pobjedu, odlučivala je treća runda a tu nije ostavio dobar dojam prema kraju
Jones po meni dobio 3-2, kako je borba odmicala tako je gurao vodu na svoj mlin. Mislim da za oduzimanje pojasa čovjeku koji ga već toliko dugo drži treba malo više
|
|
|
|
|
Originally Posted by: Svensson  Latifi je solidno zahrvao ali nedostajalo je parteraškog rada kako bi mu dali pobjedu, odlučivala je treća runda a tu nije ostavio dobar dojam prema kraju
Jones po meni dobio 3-2, kako je borba odmicala tako je gurao vodu na svoj mlin. Mislim da za oduzimanje pojasa čovjeku koji ga već toliko dugo drži treba malo više drito to za uzet pojas jonesu najdominantnijem borcu ikad treba ipak vise, i da kako je borba odmicala prema kraju Jones sve dominantniji... reyes zvijer odlican,vrhunska atleta, gabariti, snaga, kombinacije,... ali ipak malo nervozniji i nabrijaniji sto ga je i iscrpilo... dakako i Jonesov konstantan pritisak... revans ce biti ludilo... Edited by user Sunday, February 9, 2020 1:11:09 PM(UTC)
| Reason: Not specified
|
|
|
|
|
Originally Posted by: mangup  Originally Posted by: Svensson  Latifi je solidno zahrvao ali nedostajalo je parteraškog rada kako bi mu dali pobjedu, odlučivala je treća runda a tu nije ostavio dobar dojam prema kraju
Jones po meni dobio 3-2, kako je borba odmicala tako je gurao vodu na svoj mlin. Mislim da za oduzimanje pojasa čovjeku koji ga već toliko dugo drži treba malo više drito to za uzet pojas jonesu najdominantnijem borcu ikad treba ipak vise, i da kako je borba odmicala prema kraju Jones sve dominantniji... reyes zvijer odlican,vrhunska atleta, gabariti, snaga, kombinacije,... ali ipak malo nervozniji i nabrijaniji sto ga je i iscrpilo... dakako i Jonesov konstantan pritisak... revans ce biti ludilo... u revanšu očekujem još lakšu Jonesovu pobjedu
|
|
|
|
Forum Jump
You cannot post new topics in this forum.
You cannot reply to topics in this forum.
You cannot delete your posts in this forum.
You cannot edit your posts in this forum.
You cannot create polls in this forum.
You cannot vote in polls in this forum.