Originally Posted by: The Last Emperor 
Kad tako otvoreno pisete da je borisstandup = chiodo i sedmorica velicanstvenih, jel to dokazano? Ili se radi samo o sumnjama?
SUMNJA BI MOŽDA I POSTOJALA
DA NIJE PRIZNAO
SVAKA MU ČAST
ON JE ANTIJUNAK FORUMA NEŠTO KAO SUPERHIK IZ ALAN FORDA
Ajmo ljudi dragi.
Ovdje Chiodo ,
Da imao sam par usera ali nisam jedini i tu neki kaj me prizivate imate isto i zaboravljate da ip adresu lako vidim.
Neki ste primirili .Pa i oni koji druge prijavljuju.
To sam radio jer mi je bilo dosadno na forumu i htjeo rasprave malo uzburkat.
Vidio sam sve vaše napise , nisam kurvin sin, bolesnik , manijak i sve ostalo. Sasvim sam ok i radim sa webom pa znam pomalo o ovim forama. Iskreno imam višak vremena. Čak volim ljude promatrat kako reagiraju. Ništa strašno i Hamush mudar je to dobro napisao. Ja to vidim lako.
Nema nikakva moderatora koji je pisao u moje ime i to odgovorno tvrdim. Radite neki lov na vještice a niti govora o tome. Sve sam ja koristio.
Ne želim nikome nauditi zbog svojih dijela i zato je ovaj post došao.
U druge sukobe ne ulazim.
Sva ova ekipa nema veze s time.
Ja sam sve objasnio ljudima s foruma.
Hvala Đoli,legenda si. Najbolji. Užitak s tobom raspravljat.
Hvala Reaktivcu jer je spretniji od mene na forumu i zna više trikova. Super je protivnik. Ljudi ga podcjenjuju. Doktor je po mjeri protivnik za njega. Genijalac. Super lik.
Poseban pozdrav Djomli. Isto Gous majstor za boks teme. Mogao bi nabrajat do sutra, oprostite. Fanatic je isto super. Puncher mi je jako drag lik na forumu.Poseban.
Ima ekipe super ovdje a sada moram gasit profil. Dao sam do znanja da nema više ovo sam da vam svima potvrdim da moderatori nisu sa mnom.
Razapinjete mene ok. Nemojte druge.
Hvala Stipi i Beri na prilici da objasnim. Poštovanje svim modovima super su. Korektni.Žao mi je da ste na tapeti zbog mene ni krivi ni dužni.
Posebna isprika čovjeku koji prolazi pakao u privatnom životu i ne zbog foruma i najmanje sam mu ja trebao. Ako ikad pročitaš ,oprosti.
Svima pozdrav. Nažalost rekao sam i dao riječ da nema više foruma. Tako da pohvale, kritike ne mogu vidjet ali hvala vam svima.
Hvala vam na svemu. Klon je klon .bok
Fist,Stipeb, Jds ElGuapo karl,,Ksian, ,Sedded super dečki za forum. Puno sam saznao od vas. Odmjereni i mudri. Ima vas još i onaj pecho jako čvrst lik, karakter pravi.
Zbogom dragi ljudi.
Edited by user Tuesday, November 12, 2019 5:42:16 PM | Reason: Not specified