Rank: Advanced Member
|
Originally Posted by: bero  Originally Posted by: Yar  Originally Posted by: DugoVecCitam  Koja hajka na Cormiera po FS-u ; samo cekam komentar da je bio u Arkanovoj paravojnoj jedinici. Ili nesto u tom smislu. Slazem se, takvu hrpu debila nisam u zivotu vidio. Sherdog je doslovno intelektualna krema naspram ovih budala, onda znas koliko je sati. Prvo se svi loze na Stipu jer su iskompleksirani debili koji se poistovjecuju sa sportasima, jer nemaju pametnijeg posla u zivotu. To je kod nas vrlo popularno, tipicno za naciju s kompleksom manje vrijednosti. Prvo, 99% hrvatskih sportasa nisu plod nasih pametnih ulaganja u trenere, dobrih uvjeta za trening, sustava koji je pravedan, amaterskog sporta u koji se ulaze itd. vec su uspjesi totalna anomalija i rekao bih da su vecinom nastali usprkos sustavu i uz velike zrtve tih ljudi i njihovih obitelji. Normalno, Hrvati kao Hrvati misle da su oni nesto osvojili ako neki sportas nesto osvoji. Sto se Stipe tice, on za mene uopce nije Hrvat. Kao covjek mi je iznimno simpatican i volim ga kao borca, ali covjek je odrastao u Americi i apsolutno je od glave do pete plod njihovog sustava i drustva. A to sto on ima hrvatske gene mozemo objesiti macku o rep, pa vecina americkih boraca nisu potomci americkih domorodaca niti su iz obitelji koje su tamo dosle Mayflowerom. Ok, Stipe je ponosan na svoje korijene, ali covjek uopce ni ne govori hrvatski sto mi je ekstra smijesno, jer mu je otac teski "domoljub" i nacionalist. Imam rodbinu u Americi i iako su ok ljudi, spadaju u one tipicne debile kojima je Hrvatska u svakoj drugoj recenici, lajkaju ustaske stranice na fejsu (nemaju pojma o tome...dobronamjerni debili, jebiga) i sve sto ide uz to. Ali ajde, cak i oni tecno govore hrvatski jer su ih roditelji tako odgajali. Ne znam, za mene je bilo koji Afrikanac ili Kinez koji tu zivi, placa porez, trpi sranja koja trpimo i koji je prihvatio nase obicaje kao svoje (bez obzira da li paralelno njeguje i svoju izvornu kulturu i obicaje) vise Hrvat nego sto ce to Stipe ikad biti i jebe mi se sto netko misli o tome.Tezak mec za prognozirati. Cormier je realno bolji borac ali ne znamo u kakvoj ce se formi pojaviti, MMA je takav sport gdje se i u manjim kategorijama moze svasta desiti, a u teskoj jedan dobar udarac ili serija moze prekinuti dominaciju. Rekao bih da nije nerealno reci da je sansa da Cormier pobijedi nekih 60%. Sto se tice tih debila na FS-u, to je vecinom ekipa koja misli da Mirko jos uvijek dominira high kickovima i da je najbolji borac na svijetu. Najsmjesnije od svega mi je sto se loze na Cormierove komentare. Da se razumijemo, nisam za trash talk i ne volim to sto UFC previse naginje showu, a ne sportu. S druge strane, tim borcima je prije svega cilj da u tako teskom sportu zarade sto vise love prije mirovine i da osiguraju sebe i svoju obitelj. Ok, Stipe je takav kakav je...miran obiteljski covjek koji ne voli taj hype i koji ono sto ima za reci govori u kavezu. Massive respect za to, ali mec se mora promovirati i sumnjam da bi se toliko PPV-a prodalo kad bi Cormier bio super kulturan, a Stipe mumljao u mikrofon i bio pasivan kao inace. Nazalost, netko mora biti "bad guy" da bi se taj hype prije meca stvorio. Cormier razumije taj poslovni aspekt i tako se ponasa, sumnjam da on na osobnoj razini ima ista protiv Stipe ili bilo koga osim Jonesa. Da se razumijemo, vecina ljudi razumije da je to sve gluma (isto kao sto to znaju za kecere), ali se uzive i to im je zabavno i interesantno. E sad, to sto ovi degenerici na FS-u to ne kuze i doslovno shvacaju Cormierovu promociju meca, to je njihov problem. Pazi, oni zamjeraju tipu od 40 godina sto zeli zaraditi sto vise love prije kraja karijere i misle da je mrtav ozbiljan u svakoj izjavi prije meca, te prave od njega ne znam kakvog negativca i pisu komentare pune mrznje. Roditelji su mu se rano rastali, mislim da je Stipe još bio bebać. A tata Bojan se nakon toga vratio u Europu, u Austriji mislim danas živi. A budući da je Stipina majka kao klinka došla u Ameriku, nije čudno da on ne zna hrvatski jer ga nije baš imao od koga naučit. Ali slažem se da je on prvenstveno Amerikanac. Kad bi se gledala samo krvna zrnca, onda Ameri uopće ne bi imali sportaša osim indijanaca  Hvala na informaciji, nisam znao i to objasnjava dosta :). Btw, ne zelim da ispadne da imam nesto protiv Stipe, samo mi ide na kurac sto se 'rvatine loze i rade popise kog "mi" sve imamo u vrhu svjetskog sporta ili bilo cega drugog. Sto se same borbe tice, to je jedan od onih fightova gdje se bore dva lika koja su mi draga i zao mi je da bilo tko izgubi, ali moram priznati da kad citam komentare po netu, na trenutke budem zlocest i pozelim da ga DC opet nokautira, samo da usutka te kockastoglave izrode :D. Ali da, ako obojica budu fizicki spremni, mislim da su realne sanse za Cormiera 60%, sto nije nista prestrasno. Stipe nekako varira, na trenutke je super pokretan i agilan, ali cesto primi udarac bez da ga uopce amortizira ili bar malo makne glavu u stranu, odnosno zna biti krut na nogama kad prima udarce i to me malo brine.
|