fist
  • fist
  • Advanced Member
2009-09-10T07:57:57Z
PRJECEDNIK wrote:

kontam ja da se drugo nije posteno napio...

da se on namaze kodkuce ko pravi slavonac, pa da njemu emocije poteknu, uzeo bi on mobitel i nazvo ljepo fedora i reko mu jebem ti ja mater dodjivamo da te iznabadam...

:)18 :)18 :)18 :)18 :)18
expitbull
2009-09-10T11:36:02Z
i dont know!!:)18 :)18
Aleksa
2009-09-10T11:40:32Z
Dos Santosov trash talk: Cro Cop pada ako ga pogodim u bradu
Tekst: M.P.
Foto: Flickr

"CRO COP će se micati u lijevo, a ja ću se kretati u suprotnom smjeru. Kada se bude pripremao za svoj hi-kick, ja ću ga odapeti snažan desni direkt u njegovu bradu koji će ga nokautirati", samopouzdano kaže Brazilac Junior dos Santos koji će se u ringu s Mirkom Filipovićem naći na desetak dana na UFC-ovom 103. turniru.

"Nisam siguran još točno koje ću se strategije držati, no vjerujem u moje boksanje. Trenirao sam toliko puno i vjerujem da mogu uhvatiti Cro Copa i nokautirati ga. Moj trener Luiz Dorea me uvjerava da je borba gotova ako Cro Copa pogodim u bradu. Ja ću tražiti novi nokaut, ali je teško reći kako će ova borba završiti", priznaje Dos Santos i dodaje:

"Mislim da je neizbježan moj nokaut. Od prve minute ću krenuti agresivno, a Cro Cop će izgledati loše kao Couture protiv Nogueire."

Iako bi se njegovo samopouzdanje moglo okarakterizirati i kao bahatost, ako se uzme u obzir ime protivnika s kojim će ukrstiti rukavice, Nogueirin štićenik to odbacuje.

"Morate poštovati Filipovića. Mnogi će reći da to nije borac koji je nekoć bio, no za mene on je i danas jedan od najopasnijih boraca u MMA-u. Može završiti borbu samo jednim udarcem. Njegov lijevi hi-kick je odličan, a moram pripaziti i na njegovu desnu ruku", zaključio je Dos Santos.
fanatic
2009-09-10T12:56:34Z
Aleksa wrote:

Dos Santosov trash talk: Cro Cop pada ako ga pogodim u bradu
Tekst: M.P.
Foto: Flickr

"CRO COP će se micati u lijevo, a ja ću se kretati u suprotnom smjeru. Kada se bude pripremao za svoj hi-kick, ja ću ga odapeti snažan desni direkt u njegovu bradu koji će ga nokautirati", samopouzdano kaže Brazilac Junior dos Santos koji će se u ringu s Mirkom Filipovićem naći na desetak dana na UFC-ovom 103. turniru.

"Nisam siguran još točno koje ću se strategije držati, no vjerujem u moje boksanje. Trenirao sam toliko puno i vjerujem da mogu uhvatiti Cro Copa i nokautirati ga. Moj trener Luiz Dorea me uvjerava da je borba gotova ako Cro Copa pogodim u bradu. Ja ću tražiti novi nokaut, ali je teško reći kako će ova borba završiti", priznaje Dos Santos i dodaje:

"Mislim da je neizbježan moj nokaut. Od prve minute ću krenuti agresivno, a Cro Cop će izgledati loše kao Couture protiv Nogueire."

Iako bi se njegovo samopouzdanje moglo okarakterizirati i kao bahatost, ako se uzme u obzir ime protivnika s kojim će ukrstiti rukavice, Nogueirin štićenik to odbacuje.

"Morate poštovati Filipovića. Mnogi će reći da to nije borac koji je nekoć bio, no za mene on je i danas jedan od najopasnijih boraca u MMA-u. Može završiti borbu samo jednim udarcem. Njegov lijevi hi-kick je odličan, a moram pripaziti i na njegovu desnu ruku", zaključio je Dos Santos.

fino je kad borac ima samopouzdanja :)36 al opet, ovo mi se čini malo previše
"I was in Las Vegas when the Nogueira brothers first touched down in America. There was a bus, this is a true story. There was a bus that pulled up to a red light, and Little Nog tried to feed it a carrot, while Big Nog was petting it. He thought it was a horse"
ive
  • ive
  • Advanced Member
2009-09-10T19:41:33Z
pa dobro jesam li ja lud ili je on rekao ''i dont know'' jedno 50 puta?:)10
Jupidu.
2009-09-10T20:11:05Z
santos je sasvim pristojan momak....

REPUBLIKA HRVATSKA: MMA DIPLOMA: DR JUPIDU
OVOM DIPLOMOM SE POTVRĐUJE DA DR JUPIDU OVLAŠTENI MMA PROCJENITELJ I TRENER
OVA DIPLOMA ODNOSI SE ISKLJUČIVO ZA MMA I SPECIFIČNE MMA FIZIČKE PRIPREME

SPLIT: 21.7.2007 GOD

hamush-prvak wc mma organizacije
mishima
2009-09-10T20:52:37Z
ali ovako u detalje opisivat borbu...ja ću ovo napravit,pa ono, pa bla,bla... malo nezrelo

Santost je jako opasan borac, kojem mu predviđam svjetlu budućnost, ali mislim da je malo previše samouvjeren i da nije svjestan da bi ovo moglo kobno završit za njega.
Malo me podsječa na Fjodorovog brata koji je isto s 24.g ušao u ring s Mirko poprilično ambiciozno pa znamo kako je završilo.
Smatram da će u ovom meču presudit Mirkovo iskustvo+ljeva noga ili ručne tehnike

Users browsing this topic