loreia
2009-09-09T13:30:27Z
Pa sparring partnere si je oduvijek dovodio ravno u svoj podrum.
Bila su tu vrhunska grappling i MT/KB imena. Mislim da ih nije potrebno nabrajati.

Inace, Mirko je formiran i borac i osoba, nikakav EC ili neka druga strana akademija ga nece previse promijeniti.
Ne u ovoj fazi.

Osim toga, on je sasvim dobro utreniran, problem je taj sto u ringu daje 50% onoga sto moze.
A zasto ima tu blokadu, to je predmet za nagadjanja.
dr. Jupidu wrote: diskusting
weparHR
2009-09-09T13:49:27Z
loreia wrote:

Pa sparring partnere si je oduvijek dovodio ravno u svoj podrum.
Bila su tu vrhunska grappling i MT/KB imena. Mislim da ih nije potrebno nabrajati.

Inace, Mirko je formiran i borac i osoba, nikakav EC ili neka druga strana akademija ga nece previse promijeniti.
Ne u ovoj fazi.

Osim toga, on je sasvim dobro utreniran, problem je taj sto u ringu daje 50% onoga sto moze.
A zasto ima tu blokadu, to je predmet za nagadjanja.

Da, u pravi si da je formiran kao osoba i borac.
Ali(uvijek neko ali :)14 ), novi način rada, nove tehnike, možda mu otvore nove mogučnosti u borbi.
Sad je vjerojatno prekasno.
loreia
2009-09-09T13:56:43Z
weparHR wrote:

Sad je vjerojatno prekasno.

To je poanta price.
Ima ona americka poslovica: "Ne mozes starog psa uciti nove trikove".

Ali najbolje je od svega sto to njemu niti ne treba, stojka + td defense + defenzivni guard + poboljsano hrvanje = recept za svakoga u UFC HW klasi.

Samo nema od toga nista, ako mu je motivacija i koncentracija na 40%.
Jupidu.
2009-09-09T14:06:32Z
fist wrote:

loreia wrote:

fist wrote:

Što se borbe tiče, i dalje sam siguran da je Mirko fizički u Top 3 hw boraca u svijetu i trebao bi se poigrati i brutalno nokautirati Santosa ali me više nego ikad strah njegove psihe i tijeka meča nakon što primi prvi ozbiljniji udarac.

Ovo je jedna od onih biti ili ne biti borbi.
Ako izgubi od pocetnika, nece vise dobiti priliku napasti vrh.

Ovaj ugovor mu je zadnja sansa, ako opet ne bude mentalno fokusiran, lako se moze dogoditi da zavrsi u Dream-u u roku sest mjeseci.

Ma kod njega me najviše muči što je toliko spreman, trenira ko živina i jak je ko bik, a onda u meču zastajkuje, kalkulira, povlači se.....

Kao da Usain Bolt na treningu trči 9.58 na 100, a u trci 10.58:)12

baš tako....
REPUBLIKA HRVATSKA: MMA DIPLOMA: DR JUPIDU
OVOM DIPLOMOM SE POTVRĐUJE DA DR JUPIDU OVLAŠTENI MMA PROCJENITELJ I TRENER
OVA DIPLOMA ODNOSI SE ISKLJUČIVO ZA MMA I SPECIFIČNE MMA FIZIČKE PRIPREME

SPLIT: 21.7.2007 GOD

hamush-prvak wc mma organizacije
Jupidu.
2009-09-09T14:34:50Z

jupidutv exclusive

Usur
  • Usur
  • Advanced Member
2009-09-09T14:41:00Z
loreia wrote:

Evo link (hvala Mata @ULTIMATE FIGHT FORUM)

Jupidu. wrote:

http://www.youtube.com/watch?v=RKZ77eR879Y

jupidutv exclusive

:)8 kasniš jupidu
The Miner
2009-09-09T15:04:54Z
Sve i da Fedor ne zeli u UFC da ne pokvari score Mirko to nema pravo spominjat jer je on pobjego u Dream iz istog da spasi zivu glavu...
Jupidu.
2009-09-09T15:09:19Z
Usur wrote:

loreia wrote:

Evo link (hvala Mata @ULTIMATE FIGHT FORUM)

Jupidu. wrote:

http://www.youtube.com/watch?v=RKZ77eR879Y

jupidutv exclusive

:)8 kasniš jupidu

grrrrr:)12

Usur
  • Usur
  • Advanced Member
2009-09-09T15:18:26Z
Ne kužim, Fedor nikad anije uvrijedio nekoga ili bio bezobrazan, nikad se nije smatrao najborcem, nikad se nije postavljao iznad nekoga ali uvijek se nađe netko ko zna razloge zašto on nije u UFC-u a najčešće kao razlog se spominje da se boji. Fedor je čovjek iz naroda, šljaker koji se zna dobro šibati. Meni izgleda kao netko tko je sazrio kao čovjek i smatra da se nema kome dokazivati i preseravati a tko želi borbu može uvijek doći do njega i dobit će je, bez veze ga je Mirko prozvao.
GARIĆPRIDEFC
2009-09-09T15:29:44Z
Fedor je poslje raspada PRIDE-a tek shvatio koju lovu može zaraditi a u UFC-u nije upravo zbog toga što bi brzo izgubio jednu ili više borbi i pao bi mu skor, jer tamo nebi mogao imati jednu borbu godišnje a ko se s vatrom igra....
To je logično a za one koji misle da nije neka onda kažu 1 razlog zašto nije u UFC-u....
Bila je ponuđena dobra lova,nastupanje u Sambu,nošenje M-1 opreme,udio zarade od ppv M-1 Globalu...
loreia
2009-09-09T15:33:59Z
Mirko je napomenuo koji bi mogao biti stvarni razlog.
Rekao je nesto u stilu: Moze li Fjodor uopce donositi svoje odluke?
Usur
  • Usur
  • Advanced Member
2009-09-09T15:51:55Z
GARIĆPRIDEFC wrote:

Bila je ponuđena dobra lova,nastupanje u Sambu,nošenje M-1 opreme,udio zarade od ppv M-1 Globalu...

s time da se kasnije saznalo da to nije istina
GARIĆPRIDEFC
2009-09-09T17:33:50Z
Usur wrote:

GARIĆPRIDEFC wrote:

E to bi trebalo ispitati ... UFC je ponudu dao javno preko medija a Fedor samo jenom rekao da ponuda nije onakva kakva je prikazana...svašta može biti. Ali jedno je jasno sa Fedorom se nešto čudno dešava kako je rečeno u postu prije"može li on uopće sam donositi odluke" ja vjerujem ne prodao se M-1 i sad oni s njim rade što hoće
bero
  • bero
  • Advanced Member Topic Starter
2009-09-09T17:47:17Z
Usur wrote:

GARIĆPRIDEFC wrote:

ovaj dio je istinit, dana je sam rekao da su pristali na gore spomenuto.
pfs-prevarantske frustrirane seljačine
- dr jupidu
loreia
2009-09-09T19:00:10Z
Demantirana je jedino ukupna svota.
Sve ostalo je potvrdjeno kao tocno.

Ono je bio najbolji ugovor ikada ponudjen nekom u MMA.
GSP
  • GSP
  • Advanced Member
2009-09-09T19:32:40Z
GARIĆPRIDEFC wrote:

Usur wrote:

GARIĆPRIDEFC wrote:

E to bi trebalo ispitati ... UFC je ponudu dao javno preko medija a Fedor samo jenom rekao da ponuda nije onakva kakva je prikazana...svašta može biti. Ali jedno je jasno sa Fedorom se nešto čudno dešava kako je rečeno u postu prije"može li on uopće sam donositi odluke" ja vjerujem ne prodao se M-1 i sad oni s njim rade što hoće

To je ljudina i DALEKO NAJJAČI TEŠKAŠ svih vremena!!!Niti se boji niti mu tko ima parirati u UFC-u!Sve je rekao u svojim borbama i da mu stavite 5 boraca i date svakom po jednu rundu kladim se da u nijednoj neće izgubit. Kad mu završe obveze prema M1 onda će reći svoje i uzet naslov UFC-a.
I pravi se javlja u svezi Fedora.Čovjek koji je pobjegao kad je dobio po piksi i vidio da se teško boriti bez steroida!!!Sad kad mu je ponuđena velika lova i kad je jadnog Al Turka dobio nešto pametari o skoru..Bolje da se koncentrira na borbu da ne zavšio kao protiv "prosječnih" Gonzage i Konga.
mishima
2009-09-09T23:41:43Z
matas pršuti wrote:

Pitali ga, čovjek rekao što misli.

+1
pitanje=odgovor
mishima
2009-09-09T23:47:07Z
loreia wrote:

A cuj, meni je polako dosadilo zivcirati se zbog njega.
Ima sve sto mu treba za vrh, talent, trening, rezultate, publiku, novce... bas sve. Samo glavu nema.

Gubi od B lige samo zato jer nije u stanju prebroditi grc kojeg ima na pocetku meca.
I onda ni on ni njegov tim ne rade na pripremi POCETKA meca, nego ga utreniraju i posalju tamo gdje se po XYZ put smrzne.

Tvoja ideja sa dvije zestice prije meca nije losa, ali ja bih mu radije zalijepio dva-tri samara (onako kako BJ sam sebe lupa prije meca, ili Jardine koji se stipa za bradavice). On uvijek ulazi "pospan" u mec, samo ste se ponekad probudi nakon sto ga protivnik vzivne (npr Vovcancin) ili se ne probudi nikako (treba li uopce primjer za ovaj slucaj)

Slažem se fali mu malo lucidnosti, luđačkog ispada, bezobrazluka.
PRJECEDNIK
2009-09-10T01:15:56Z
kontam ja da se drugo nije posteno napio...

da se on namaze kodkuce ko pravi slavonac, pa da njemu emocije poteknu, uzeo bi on mobitel i nazvo ljepo fedora i reko mu jebem ti ja mater dodjivamo da te iznabadam...
MrJinks
2009-09-10T07:52:26Z
PRJECEDNIK wrote:

kontam ja da se drugo nije posteno napio...

da se on namaze kodkuce ko pravi slavonac, pa da njemu emocije poteknu, uzeo bi on mobitel i nazvo ljepo fedora i reko mu jebem ti ja mater dodjivamo da te iznabadam...

:)20 :)20 :)20
Users browsing this topic