Super za Gorana. Znam da ima BJJ kak spada, ali gazde UFC-a i sami gledatelji inzistiraju na borbi u standup i izmjeni udaraca. Gledao sam prijenod svih borbi zadnjeg UFCa i više manje su prisutne boksačke tehnike uz pokoji low i middle kick, tak da će Goran vjerojatno više raditi standup.Ja sam siguran, da je Goranov debi bio jedan od najboljih ako ne i najbolji debi u povijesti UFC-ja.Ima puno fightera koji počnu sa brzim impresivnim nokautom a zapravo se o njima iz jedne borbe ne može puno saznati a kasnije se pokaže, da su u drugim segmentima borbe nesposobni ili da su čak imali sreće sa nokautom.Goran je pokazao, da može opalit ubojit high kick (8-9 HK-a), middle kick, direkt i kroše. Pokazao je, da je sposoban razmišljati kad je na rubu nokauta sa tim da je Wilsona povukao u guard. Wilson niti u jednom trenutku nije pokazao želju, da krene u BJJ match sa Goranom a ima crni pojas.Pokazao je srce, glad i želju da preokrene meč iako je gubio kad je bio na rubu nokauta.A koliko je fanova stekao dokaz je Sherdog gdje je bilo jedno 20-30 tema "Where is Goran Reljic" u ovoj pauzi.Goran se za svoju budućnost u UFC-ju ne mora brinut samo, da ga zdravlje posluži.
Super za Gorana. Znam da ima BJJ kak spada, ali gazde UFC-a i sami gledatelji inzistiraju na borbi u standup i izmjeni udaraca. Gledao sam prijenod svih borbi zadnjeg UFCa i više manje su prisutne boksačke tehnike uz pokoji low i middle kick, tak da će Goran vjerojatno više raditi standup.
:)26 bla bla bla, sveznadari:)18 Svi su jel da se pitali gdje je Goran Reljić, možda u Zadru, a već u Šibeniku nitko.:)37
:)26 bla bla bla, sveznadari:)18 Svi su jel da se pitali gdje je Goran Reljić, možda u Zadru, a već u Šibeniku nitko.:)37 Translate, please.
:)26 bla bla bla, sveznadari:)18 Svi su jel da se pitali gdje je Goran Reljić, možda u Zadru, a već u Šibeniku nitko.:)37 Translate, please. Prevest ću ti poslije Reljićeve druge borbe.A možda češ sljedeći slavnu tradiciju i ti dotad promjeniti ploću, pa translate neće ni biti potreban.
:)26 bla bla bla, sveznadari:)18 Svi su jel da se pitali gdje je Goran Reljić, možda u Zadru, a već u Šibeniku nitko.:)37 Translate, please. Prevest ću ti poslije Reljićeve druge borbe.A možda češ sljedeći slavnu tradiciju i ti dotad promjeniti ploću, pa translate neće ni biti potreban.kaj relja nije dobar borac po tebi? ti stari pojma nemaš o tučnjavi onda, drži se rađe baleta
:)26 bla bla bla, sveznadari:)18 Svi su jel da se pitali gdje je Goran Reljić, možda u Zadru, a već u Šibeniku nitko.:)37 Translate, please. Prevest ću ti poslije Reljićeve druge borbe.A možda češ sljedeći slavnu tradiciju i ti dotad promjeniti ploću, pa translate neće ni biti potreban.kaj relja nije dobar borac po tebi? ti stari pojma nemaš o tučnjavi onda, drži se rađe baleta+1Reljić je prirodni talent i njegov uspijeh ovisi samo o njegovom zravlju i volji
ima li tko kakvih vijesti?
ima li tko kakvih vijesti?Goran se priprema i nastavlja s karijerom. Ne zna još kada i protiv koga će se boriti, ali možda čak i na UFC eventu kad bude u Irskoj.Ne osjeća nikakve postoperativne tegobe.
The Profightstore Forum uses cookies. By continuing to browse this site, you are agreeing to our use of cookies. More Details Close