Super za Gorana. Znam da ima BJJ kak spada, ali gazde UFC-a i sami gledatelji inzistiraju na borbi u standup i izmjeni udaraca. Gledao sam prijenod svih borbi zadnjeg UFCa i više manje su prisutne boksačke tehnike uz pokoji low i middle kick, tak da će Goran vjerojatno više raditi standup.
Ja sam siguran, da je Goranov debi bio jedan od najboljih ako ne i najbolji debi u povijesti UFC-ja.
Ima puno fightera koji počnu sa brzim impresivnim nokautom a zapravo se o njima iz jedne borbe ne može puno saznati a kasnije se pokaže, da su u drugim segmentima borbe nesposobni ili da su čak imali sreće sa nokautom.
Goran je pokazao, da može opalit ubojit high kick (8-9 HK-a), middle kick, direkt i kroše. Pokazao je, da je sposoban razmišljati kad je na rubu nokauta sa tim da je Wilsona povukao u guard. Wilson niti u jednom trenutku nije pokazao želju, da krene u BJJ match sa Goranom a ima crni pojas.
Pokazao je srce, glad i želju da preokrene meč iako je gubio kad je bio na rubu nokauta.
A koliko je fanova stekao dokaz je Sherdog gdje je bilo jedno 20-30 tema "Where is Goran Reljic" u ovoj pauzi.
Goran se za svoju budućnost u UFC-ju ne mora brinut samo, da ga zdravlje posluži.