Slash
  • Slash
  • Advanced Member Topic Starter
2009-08-12T22:22:01Z
Sponsor
Spider
2009-08-12T22:26:18Z
gg!
see am a fighter this is what i bread, so you make boxing a sport but understand this is no game to me.
akvic
2009-08-12T22:26:43Z
fala q..cu bilo je i vrijeme

SVAKA ČAST POKI!!!! :)36
Core
  • Core
  • Advanced Member
2009-08-12T22:29:29Z
akvic wrote:

fala q..cu bilo je i vrijeme

SVAKA ČAST POKI!!!! :)36

da podpiso je na 4 borbe bravo bravo balkan plese
travarica
2009-08-12T22:33:41Z
nevjerovatno.... čestitke
Cpl. Hicks
2009-08-12T22:38:28Z
Lijepo za cuti, no jako teska prva borba. Matyushenko je u svemu bolji na papiru... No to je UFC, nemreš očekivati neku kantu.
Core
  • Core
  • Advanced Member
2009-08-12T23:01:39Z
Cpl. Hicks wrote:

Lijepo za cuti, no jako teska prva borba. Matyushenko je u svemu bolji na papiru... No to je UFC, nemreš očekivati neku kantu.

da vladimir je bio prvak rusije u hrvanju i imavelike pobjede u mma cak se borija za ufc prvaka ali poki ima veliko srce i super sparing partnera slicnog vladimiru ali jos kompletnijeg po misljenju
Reaktivac
2009-08-12T23:03:45Z
Slash wrote:

http://www.ufc.com/index.cfm?fa=eventDetail.fightCard&eid=2277

Igor Pokrajac vs. Vladimir Matyushenko!

Znao sam to jučer, ali nisam htio napisati dok ne bude official. :)1

Čestitke Pokiju.
travarica
2009-08-12T23:07:03Z
Reaktivac wrote:

Slash wrote:

http://www.ufc.com/index.cfm?fa=eventDetail.fightCard&eid=2277

Igor Pokrajac vs. Vladimir Matyushenko!

Znao sam to jučer, ali nisam htio napisati dok ne bude official. :)1

Čestitke Pokiju.

Je li Mirko Lorenzu uvalio Igora ili je Lorenzo igrao i na tu kartu....?
Reaktivac
2009-08-12T23:12:34Z
travarica wrote:

Ne znam (mada sam načuo nekakve špekulacije), ali vjerujem da mu je Mirko pomogao.

I da mu je Reljić otvorio put dokazavši da HR ima još dobrih MMA boraca (osim Mirka i Zelga) koji su dorasli UFC organizaciji.

Reaktivac
2009-08-12T23:22:03Z
U biti ako malo analiziramo par: Pokrajac vs. Vladimir Matyushenko može se zaključiti namjera UFC čelnika da proširi biznis na Evropu.

Vladimir Matyushenko nakon 6 godina vraća se u UFC kao veteran, a Pokrajac debitira... jasna je namjera i poslovan potez.

Širenje i pokoravanje evropskog tržišta...

Poki će imati vatreno krštenje, ali nije bez šansi...
Core
  • Core
  • Advanced Member
2009-08-12T23:30:27Z
Reaktivac wrote:

travarica wrote:

Ne znam (mada sam načuo nekakve špekulacije), ali vjerujem da mu je Mirko pomogao.

I da mu je Reljić otvorio put dokazavši da HR ima još dobrih MMA boraca (osim Mirka i Zelga) koji su dorasli UFC organizaciji.

da steta za relica problemi za ledima i rotorima su najveci zajeb treba se boriti u srednjoj i sigurno bi dobro proso ali nista nije gotovo kaze da trenira doduse nista divlacki ali sve u svoje vrijeme a iz hrv po mom skromnom mislenju i bekavac slobodno moze put ufc ali u srednju naravo poluteska je prvo prepuna top borcima a drugo sve su to teskasi npr goveia je prije reljica skida sa gotovo 110kg!! na 93kg stipe samo da poradi jos malo na hrvanju i parteru... ali talent je neupitan ima jos nadolazecih nada -svaka slucajnost sa stvarnim osobama je slucajna- magrinho nemoj dugo ruziti
Reaktivac
2009-08-12T23:35:47Z
Core wrote:

da steta za relica problemi za ledima i rotorima su najveci zajeb treba se boriti u srednjoj i sigurno bi dobro proso ali nista nije gotovo kaze da trenira doduse nista divlacki ali sve u svoje vrijeme a iz hrv po mom skromnom mislenju i bekavac slobodno moze put ufc ali u srednju naravo poluteska je prvo prepuna top borcima a drugo sve su to teskasi npr goveia je prije reljica skida sa gotovo 110kg!! na 93kg stipe samo da poradi jos malo na hrvanju i parteru... ali talent je neupitan ima jos nadolazecih nada -svaka slucajnost sa stvarnim osobama je slucajna- magrinho nemoj dugo ruziti

+1

Bekavac bi sigurno bio dobar. Explozivan, atraktivan udarač, ne opstruira borbu, a kao što ti veliš: malo neka popravi hrvanje i parter i može raditi sa svakim.

Vjerovatno će i Stipe uskoro dobiti chance...
Magrinho
2009-08-13T00:04:37Z
Core wrote:

Reaktivac wrote:

travarica wrote:

necu šefe obečajem! :)35 AJMO POKIMON!!!
Core
  • Core
  • Advanced Member
2009-08-13T00:05:11Z
Reaktivac wrote:

U biti ako malo analiziramo par: Pokrajac vs. Vladimir Matyushenko može se zaključiti namjera UFC čelnika da proširi biznis na Evropu.

Vladimir Matyushenko nakon 6 godina vraća se u UFC kao veteran, a Pokrajac debitira... jasna je namjera i poslovan potez.

Širenje i pokoravanje evropskog tržišta...

Poki će imati vatreno krštenje, ali nije bez šansi...

mislim da nije toliko u pitanju sirenje eu trzista jel je poki relativno nepoznat siroj hrv javnosti nego cista potreba za napredak karijere koju je zasluzio pa pogledajte coviku skor u mma mislim da ufc menadmet jebe sta nemaju nikoga iz megalomanskih zemalja poput njemacke da tamo naprave pravi posao ali kroz par godina ocekujem nekog sina baustelca iz hrv bosne rusije il ukrajne da uzme njemacko drzavljanstvo poput u njemackom boxu ili k-1 nemaju ni poljaka a poljska je ogromna italija ima ne bas sretnog sakaru ali i onako bolje je bez talijana oni su gubili ratove u eutopiji od domorodaca englezi imaju svoga sada vec valjda ustalog iz nokauta klauna ah kakav ko hendo je kralj u portugal i spanolsku se guze preko werduma koji na moje cudenje je prakticki istjeran iz ufc-a francuzi imaju naturalca konga a sjevernjaci hansena itd jedino ih rusija jebe hoce dena fedora zna pajac da je fedor bog al ovaj ja na najgore sikanira al mislim da je to samo pitanje dana koliko ima vrunskih boraca iz bivseg sssr-a a on hoce samo fedora njega jebe da dode npr musasi i jebe majku amerima kao sto trenutno radi ninja:)22 anderson il npr kalidov aleksander kharitonov naravno pod uvjetom da prestane naginjat votku po ruski tundrama
The Miner
2009-08-13T00:11:22Z
Pokrajcu zelim sve najbolje,ali treba reci da je zadnju jaku borbu odradio prije godinu i pol (Zawada),dok mu zadnjih 5 protivnika ima sve ukupno 2 pobjede...:)21
Core
  • Core
  • Advanced Member
2009-08-13T00:16:29Z
Magrinho wrote:

Core wrote:

Reaktivac wrote:

travarica wrote:

necu šefe obečajem! :)35 AJMO POKIMON!!!

nemoj se zajebavat sutra te ceka muka jezova a i corleonea
Core
  • Core
  • Advanced Member
2009-08-13T00:25:43Z
The Miner wrote:

Pokrajcu zelim sve najbolje,ali treba reci da je zadnju jaku borbu odradio prije godinu i pol (Zawada),dok mu zadnjih 5 protivnika ima sve ukupno 2 pobjede...:)21

da to nije ohrabrujuce ali u ovom spotu nikad neznas fujita je moga zavrsiti fedora da je ima ista tahnike osim pravocrtnog hrvanja
ali mislim da poki bez obzira na sve spekulacije moze pobjediti sijeti se kako je reljic docekan kao kanta koju ce wilson razvaliti noup! reka mi relic da je neki klinjo iz las vegasa zaradio dobre pare na kladionici jel se kladija na njega mislim da je omjer bio 5-1 il cak i vise
Core
  • Core
  • Advanced Member
2009-08-13T00:48:35Z
Reaktivac wrote:

Core wrote:

+1

Bekavac bi sigurno bio dobar. Explozivan, atraktivan udarač, ne opstruira borbu, a kao što ti veliš: malo neka popravi hrvanje i parter i može raditi sa svakim.

Vjerovatno će i Stipe uskoro dobiti chance...

je stipe je stvarno atleta dugo ga vec poznajem jos iz doba dok smo igrali kosarku kao kadeti i juniori i onda je bio eksplozivan i agilan ima odlicnog trenera za stojku i odlicne predispozicije sta se tice visine i duzine krakova pogotovo ako bude u srednjoj mislim da i u ovom trnutku ima velike sanse sa puno razvikanijim protivncima u ufc-u trebao se boriti protiv rendelmana!! tu u eu ali su otkazali taj mec kevin je trazio puste pare valjda poskupija hormon rasata u usa:)24 pa nista od toga nazalost bio bi to super mec i ime za buducu karijeru al prdac
travarica
2009-08-13T00:49:01Z
Core wrote:

The Miner wrote:

da to nije ohrabrujuce ali u ovom spotu nikad neznas fujita je moga zavrsiti fedora da je ima ista tahnike osim pravocrtnog hrvanja
ali mislim da poki bez obzira na sve spekulacije moze pobjediti sijeti se kako je reljic docekan kao kanta koju ce wilson razvaliti noup! reka mi relic da je neki klinjo iz las vegasa zaradio dobre pare na kladionici jel se kladija na njega mislim da je omjer bio 5-1 il cak i vise

kako je reljić, da li ima nade da se vrati?