bbbmarc
  • bbbmarc
  • Advanced Member Topic Starter
2009-07-31T21:45:36Z
Sponsor
20doAsa
2009-08-01T12:11:27Z
....trakavica ide dalje.....sad će White obrijati glavu od muke.
bero
  • bero
  • Advanced Member
2009-08-01T22:44:27Z
eh, neće se ruski "biznismeni" iz M-1 samo tak odreć zlatne koke...

pfs-prevarantske frustrirane seljačine
- dr jupidu
travarica
2009-08-01T23:28:53Z
bero
  • bero
  • Advanced Member
2009-08-01T23:49:36Z
- The UFC offered Fedor a 6 fight, 30 million dollar contract. That's 5 mil a fight
- The UFC offered Fedor an immediate title shot
- Lesnar/Fedor would be the biggest PPV in MMA history (we assume), and the UFC offered M-1 Global a cut of the PPV on top of Fedor's purse.
- Fedor was free to wear as many M-1 logoed items as he wished.
- The UFC also relented on allowing Fedor to compete in combat sambo.

Apparently, for good or bad, M-1 refuses to sign a deal unless the UFC agrees to co-promote.

Nijedan normalan borac ne bi odbio ovakvu ponudu iz snova, sad se vidi da je Fedor samo pijun i da o svemu odlučuju ruski mutikaše iz M-1.

- dr jupidu
hamush
2009-08-02T09:11:33Z
travarica wrote:

UserPostedImage

the running of the jew! 😃
bbbmarc
  • bbbmarc
  • Advanced Member Topic Starter
2009-08-02T09:18:07Z
bero wrote:

- The UFC offered Fedor a 6 fight, 30 million dollar contract. That's 5 mil a fight
- Lesnar/Fedor would be the biggest PPV in MMA history (we assume), and the UFC offered M-1 Global a cut of the PPV on top of Fedor's purse.

Apparently, for good or bad, M-1 refuses to sign a deal unless the UFC agrees to co-promote.

Nijedan normalan borac ne bi odbio ovakvu ponudu iz snova, sad se vidi da je Fedor samo pijun i da o svemu odlučuju ruski mutikaše iz M-1.

m-1 očito posluje na "naš" način

što je po meni dokaz da su realne cifre koje su se njemu isplaćivale i u japanu i u eflikšnu daleko veće od onih javno obznanjenih i da su bile tax-free, hehe

Seded
2009-08-02T10:58:30Z
bero, dokazano je da su te ponude FAKE.
"It's not checkmate. The king has one more move."
Jupidu.
2009-08-03T08:28:07Z
i ortiz i belfort nisu više za ufc......... ovo je čak minus..... bez obzira šta su oboje needuciranim fanovima još interesantni al ih nebi vraćao u ufc.......

nek rik franklin napokon nekog razbije..belforta

a nek coleman baca tita na kavez i kontrolira i to je to
REPUBLIKA HRVATSKA: MMA DIPLOMA: DR JUPIDU
OVOM DIPLOMOM SE POTVRĐUJE DA DR JUPIDU OVLAŠTENI MMA PROCJENITELJ I TRENER
OVA DIPLOMA ODNOSI SE ISKLJUČIVO ZA MMA I SPECIFIČNE MMA FIZIČKE PRIPREME

SPLIT: 21.7.2007 GOD

hamush-prvak wc mma organizacije
djoli8
2009-08-03T09:32:37Z
Za Ortiza me zaboli ali za Belforta mi je drago. Nadam se da mu nece splasnit motivatija ubrzo kao inace.
Seded
2009-08-03T12:16:16Z
Coleman nema šanse s Ortizom, jupidu. Franklin će po meni pobijediti Belforta iako je Vitor uvijek opasan.
Jupidu.
2009-08-03T12:31:27Z
Seded wrote:

Coleman nema šanse s Ortizom, jupidu. Franklin će po meni pobijediti Belforta iako je Vitor uvijek opasan.

colemanu leži tito..jer će tita bacat na pod...ako ovaj njega nebaci:))))

no velika šansa za colemana..velika...

Seded
2009-08-03T12:45:08Z
Pa Tito je ogroman LHW (može bez problema u HW jer ima 190 cm i za borbu spusti na 93) i odličan hrvač, sumnjam da će ga Coleman rušiti tek tako. U stand upu je lumpinee champion za Colemana.
Jupidu.
2009-08-03T13:02:47Z
joj samo da coleman dobije tita,,,

Jupidu.
2009-08-03T13:14:13Z
Seded wrote:

Pa Tito je ogroman LHW (može bez problema u HW jer ima 190 cm i za borbu spusti na 93) i odličan hrvač, sumnjam da će ga Coleman rušiti tek tako. U stand upu je lumpinee champion za Colemana.

nije tito glup..zna on da u hw nema šanse.....on može kvalitetno nosit oko 98 kg...,aximalno

visok je 188

Seded
2009-08-03T13:18:05Z
Hehe, ma Colemanu ne dajem previše šansi, ali opet nikad ne znaš. Coleman je Bonnara dobio prvenstveno zato jer je Bonnarova kondicija bila gora od Colemanove pa ga nije imao snage završiti u nekoliko navrata.
bero
  • bero
  • Advanced Member
2009-08-03T14:34:10Z
bbbmarc wrote:

bero wrote:

m-1 očito posluje na "naš" način

što je po meni dokaz da su realne cifre koje su se njemu isplaćivale i u japanu i u eflikšnu daleko veće od onih javno obznanjenih i da su bile tax-free, hehe

sumnjam da su mu više plaćali od ovog što je ufc ponudio.
ali fedor se tamo borio zato jer je M-1 bio ko-promotor, što im ufc neće dozvoliti.
zašto i bi, ruski mafijaši bi hladili jaja i dobili lovu a ufc bi odradio sav promotorski posao.

uostalom i Aleksander ih je popljuvao, da svoje interese stavljaju ispred Fedorovih.

- dr jupidu
Seded
2009-08-03T14:46:38Z
UFC mu nije to ponudio.

http://sherdog.com/news/...offered-30-million-18816 

Probali su mu uvaliti stari ugovor.

http://www.bloodyelbow.c...ianenko-the-ufc-tried-to 
bero
  • bero
  • Advanced Member
2009-08-03T15:01:52Z
Seded wrote:

nisu, pročitaj još jednom tekst:

"When I first read the UFC contract that was offered two years ago, I clearly understood they were trying to [expletive] me," he said defiantly. "If we got an offer two years ago that we received yesterday, maybe we would agree. But not in today's situation, we could not accept that offer."

A iskreno, kad je riječ o rekla-kazala, prije ću vjerovat Dani i Fertitti nego mutnim tipovima iz M-1 koji su debelo povezani s ruskom mafijom...

- dr jupidu
Seded
2009-08-03T15:18:12Z
bero wrote:

Seded wrote:

nisu, pročitaj još jednom tekst:

"When I first read the UFC contract that was offered two years ago, I clearly understood they were trying to [expletive] me," he said defiantly. "If we got an offer two years ago that we received yesterday, maybe we would agree. But not in today's situation, we could not accept that offer."

A iskreno, kad je riječ o rekla-kazala, prije ću vjerovat Dani i Fertitti nego mutnim tipovima iz M-1 koji su debelo povezani s ruskom mafijom...

Sad sam tek obratio pažnju, letimično sam prošao tekst, a pročitao sam komentar jednog forumaša da su mu probali uvaliti stari ugovor.

Uglavnom, interesira me kakav su mu to ugovor sada ponudili da ga nije želio prihvatiti, a prije 2 godine bi ga "možda" prihvatio?

Mah, uglavnom zaključak je da Fedor ima najmanje utjecaja u svemu ovome.