Seded
  • Seded
  • Advanced Member Topic Starter
2009-07-07T17:16:29Z
U subotu u Mandalay Bayu.

Quote:

Main Card Bouts:
-Frank Mir (12-3; #3 Heavyweight)* vs. Brock Lesnar (3-1; #8 Heavyweight)*
-Georges St. Pierre (18-2; #1 Welterweight)* vs. Thiago Alves (15-3; #3 Welterweight)*
-Jon Fitch (18-3; #2 Welterweight)* vs. Paulo Thiago (11-0)
-Dan Henderson (24-7; #5 Middleweight)* vs. Michael Bisping (18-1)
-Yoshihiro Akiyama (12-1; #9 Middleweight)* vs. Alan Belcher (14-5)

Preliminary Bouts:
-Mark Coleman (15-9) vs. Stephan Bonnar (13-5)
-Mac Danzig (21-6-1) vs. Jim Miller (13-2)
-Jon Jones (8-0) vs. Jake O'Brien (11-2)
-Dong-Hyun Kim (11-0-1) vs. T.J. Grant (14-2)
-C.B. Dollaway (11-2) vs. Tom Lawlor (6-2)
-Matt Grice (9-2) vs. Shannon Gugerty (11-3)

Ja osobno mislim da će Lesnar ovaj put dobiti Mira osim ako ne bude gassed prije njega, a vjerujem da se to neće dogoditi. Iako mi i dalje razum nalaže da bi Mir trebao pobijediti ipak smatram da bi Lesnarov stand up koji je sada već solidan (koliko smo mogli vidjeti s Coutureom) mogao presuditi jer ako ga Brock uhvati u klinč mislim da će ubiti Mira od koljena (a vidjeli smo što je Vera napravio Miru s koljenima). Ne vidim baš Frank Mira kako zauzima gornju poziciju u parteru, ako se to dogodi onda mu šanse drastično rastu, ali iz guarda smatram da neće uspjeti submittati živinu Lesnara. Sve u svemu, miriši mi na neki late TKO by Lesnar, GNP negdje u četvrtoj rundi.

Što se tiče GSP-a i Alvesa, tu će stvarno odlučivati jedan udarac. Ako GSP uspije primiriti borbu i odvesti je u parter onda ima solidne šanse da izdominira Alvesa, ali ako se bude upuštao u razmjene i "igrao" u stand upu s "Pitt Bullom" mogao bi vrlo lako na spavanje. Pošto GSP-a smatram jednim od najinteligentnijih fightera mislim da će dobiti Alvesa i to prije isteka vremena, ali tek negdje u četvrtoj/petoj rundi.

Fitcha očekuje nezgodan meč protiv neporaženoga Thiaga, vidjet ćemo, ipak mislim da će Fitch ovo dobiti.

Hendo bi trebao dobiti Bispinga, sveukupno je kvalitetniji borac i ako ne bude glupiranja i gassiranja mislim da će odvesti ovo do decisiona. Bisping naravno nije bez šansi, ali iskustvo je na strani Hende tako da je on moj pick za ovu borbu.

Akiyamu smatram jako dobrim borcem i po meni je on već neko vrijeme u TOP 10 MW-a, mislim da je dovoljno kvalitetan da skroji Belchera.

Coleman is back again, osobno mislim da će ga Bonnar ubiti od kickova tako da ne vidim Colemana kao pobjednika ovdje.

Da čujemo, oće Mir opet submittat Lesnara, oće li Alves zaustaviti GSP-a? :)20

Diskač molim. :)1

"It's not checkmate. The king has one more move."
Sponsor
PRJECEDNIK
2009-07-07T17:30:42Z
iako bi volio da mir dobije, moram priznat da nisam siguran, sve je moguce...

GSP bi trebo dobit alvesa po mom misljenju...
bero
  • bero
  • Advanced Member
2009-07-07T18:46:37Z
slažem se sa svim navedenim od strane cijenjenog kolege Sededa.

pfs-prevarantske frustrirane seljačine
- dr jupidu
Aleksa
2009-07-07T20:05:26Z
bero wrote:

slažem se sa svim navedenim od strane cijenjenog kolege Sededa.

sve OK osim nekako imam osječaj da če Bisping dobit Henda nekim late TKO in decizion. Volio bi da Mir pobjedi ali u ovom meču mislim da nema za burek, Lesnar jako brzo osvaja tehnike i mislim da je za ovaj meč dovoljno dobro poradio na Bjj defence
fist
  • fist
  • Advanced Member
2009-07-07T20:09:32Z
I ja se slažem s Sidedom:)20 , ali ne očekujem previše problema za GSP. Mislim da to dobija puno lakše od očekivanog.
Matek
2009-07-07T20:12:47Z
što se tiče lesnara i mira mislim da ovaj put dobiva lesnar, iako bi više volio da pobijedi mir, mislim da bi mogo Thiago Alves skinuti St. Pierre- a sa trona, a nadam se da će hendo pobijediti jer nikako ne mogu sažvakati bispinga, mada mislim da bisping ima jako velike šanse posebno zbog svoje brzine
The Miner
2009-07-07T21:16:36Z
Iako mi je totalno antipatican i smatram budalastinom da covjek sa scorom 1-1 iz ufc-a dobije borbu za naslov,Lesnar posjeduje ogromnu snagu,prebrz je za svoju kilazu,jako udara i bojim se da Mir nema previse sansi...
GSP zadrzava naslov...
Takoder,tipujem da ce Bipsing nokautirati Hendersona...

Btw ne kontam sto Marku "po stare dane" treba ova uvodna borba...:)21
Seded
  • Seded
2009-07-07T21:23:58Z
Nema šanse da Hendo izgubi nokautom, do sada nije izgubio nijednom nokautom tako da sumnjam da će ga baš Bisping nokautirati iako za sve postoji prvi put.
Slash
2009-07-07T21:48:13Z
Main Card Bouts:
-Georges St. Pierre (18-2; #1 Welterweight)* vs. Thiago Alves (15-3; #3 Welterweight)*

Preliminary Bouts:

- Mir bi trebao ovo dobiti, ali s obzirom kako izgleda u nekim filmićima s treninga, sporo, razbijene face, cijeli u steznicima... Mislim da će Lesnar doći spremniji i pobijediti.

- Alves će iznenaditi sve i nokautirati GSP-a

- Fitch TKO

- Henderson bi trebao nadhrvati Bispinga i pobijediti opet na decision

- Protiv Akiyame ne možže čovjek, još ako će otpjevati nešto :)20
Reptile
2009-07-07T22:25:20Z
Napisali ste većinu koja stoji, tak da se nema tu kaj dodati.
Alvesu dajem 30% punchers chance i to je to.

Lesnar će biti spreman za Mira, ako se njemu nešto može priznati to je da čovjek stvarno radi i vježba, doduše karakter mu je pro wre u kur**, ali mi je ionak svejedno pobijedi li Mir ili on tak da me bash briga.
T-Sranje = stoka monopolistička bez morala
andjeo
2009-07-08T07:50:21Z
hm....koliko znam i koliko se nadam GSP i Henderson...ovo drugo me strašno ni ne zanima
Zlo Prase
franjo1989
2009-07-08T10:01:19Z
Main Card Bouts:

Preliminary Bouts:

evo moje misljenje o nekim borbama...
Sto se tice HW kategorije Mir bih ovo trebao lagano rijesiti na podu...lesnar je jak u ground & pound ali tko ce koga kontrolirati na podu?Mir ima crni bojas BJJ-a i vjerujem da ce ici na neku taktiku da ga dovrsi na podu jer kako svi navode Lesnar je dosta explozivan za svoju velicinu i tezinu da bih se netko borio protiv njega u stand up-u.Iako Mir ima bolju tehniku i smireniji je.Ja igram na Mira

GSP je kompletan borac,ima sve ali T.Alves je nekako ludji,vjerujem da ce GSP to kao protiv BJ Penna na pod i na odluku sudaca dobiti,iako postoji mogucnost da ce ga Alves nokautirati vec nekako...ovo necu ni igrati! :D

Dan Henderson ce ubiti Bispinga kao konja,cak mislim da bi moglo biti TKO u 1st round!Brzi explozivniji i bolji je na podu...jednostavno bolji

Također mislim da bih Alan Belcher mogao iznenaditi Akiyamu

Mark Coleman mislim da je star za UFC...a sto se tice S.Bonnar nisam bas upoznat sa njime ali vjerujem da ce on to uzeti na bodove ili cak TKO u trecoj rundi!

Također tipujem na Jon Jones-a,momak ima super bacanja i mislim da iz toga moze dovesti odlicnu poziciju za ground & pound zavrsetak!
stomp
2009-07-08T10:07:58Z
andjeo wrote:

hm....koliko znam i koliko se nadam GSP i Henderson...ovo drugo me strašno ni ne zanima

+1 a ja bi tome pridodao lesnar,coleman(optimista sam + emocije) i akiyama
hajavata
2009-07-08T11:16:58Z
Slash wrote:

Jon Jones ima tek 21 god, bacao je bonnara ko billa i čak ga je u stojci razvalio
Ima najveći reach u povjesti ufc-a, bit če on za koju godinu prvak 100%
Seded
  • Seded
2009-07-08T12:39:27Z
Ja stvarno ne dajem Colemanu previše šansi. Stvarno ne vidim kako može ugroziti Bonnara. U stand upu će ga Bonnar kickovima totalo uništiti, a ako ga Coleman i sruši sigurno ga neće završiti, može se jedino umoriti, a Bonnar će mu se kad-tad izvući. Jedino ako je Coleman odlično kondicijski pripremljen u što iskreno sumnjam.
stomp
2009-07-08T15:05:54Z
Seded wrote:

Ja stvarno ne dajem Colemanu previše šansi. Stvarno ne vidim kako može ugroziti Bonnara. U stand upu će ga Bonnar kickovima totalo uništiti, a ako ga Coleman i sruši sigurno ga neće završiti, može se jedino umoriti, a Bonnar će mu se kad-tad izvući. Jedino ako je Coleman odlično kondicijski pripremljen u što iskreno sumnjam.

kao što rekoh,u pogledu colemana sam (pre)veliki optimista.
al drag mi je taj stari bedak(ovo je više od milja nego bashing):)20
nofrx
2009-07-08T16:09:53Z
Ja mislim da će pobjedit:
Mir, St. Pierre, Thiago i Bisping
KW CHAMPION
Losh
  • Losh
  • Advanced Member
2009-07-08T16:31:05Z
Lesnar, GSP, Bisping
Seded
  • Seded
2009-07-08T17:37:43Z
stomp wrote:

Seded wrote:

Ma razumijem, naravno da ne smatramo to vrijeđanjem :)

Samo napominjem da stvarno ne vidim previše šansi za Colemana, ali vidjet ćemo, sve je moguće.
akvic
2009-07-08T18:57:13Z
Seded wrote:

stomp wrote:

Seded wrote:

Ma razumijem, naravno da ne smatramo to vrijeđanjem :)

Samo napominjem da stvarno ne vidim previše šansi za Colemana, ali vidjet ćemo, sve je moguće.

Coleman 100% pobjeđuje

.

.
.
.
.
.

....ako Bonnara pogodi grom usred meča :)24
auto, kuća i hipoteka na Bonnara, on mora razbiti Colemana a ne ga samo pobjediti jer ga je zadnji poraz bacio u potpuni zaborav