bero
  • bero
  • Advanced Member Topic Starter
2009-07-03T13:45:58Z
http://profightstore.com...ovosti&detaljno=3530 

pfs-prevarantske frustrirane seljačine
- dr jupidu
Sponsor
loreia
2009-07-03T13:57:58Z
Bolje ikad nego nikad :)20
dr. Jupidu wrote: diskusting
skyliner
2009-07-03T14:01:58Z
opaaa, pazljivo gledajte tko pomaže hostesama koje nose runde , bit cu na tv-uuuuuuu 😃
hehe, ali bilo je i vrijeme stvarno, u jednu ruku je sramota da za događaj kojem je prisustvovalo 8-9 tisuca ljudi uopce neznaju osim ako ne brate borce, a uvjeren san da ima itekako puno ljudi koji zele vidit borbe
bbb52
2009-07-03T18:05:56Z
:)36 bravo žaja, samo guraj, guraj
bero
  • bero
  • Advanced Member Topic Starter
2009-07-13T21:29:41Z
za koju minutu bi trebalo počet na otv-u:
http://profightstore.com...ovosti&detaljno=3587 

pfs-prevarantske frustrirane seljačine
- dr jupidu
Matek
2009-07-13T22:25:05Z
bero wrote:

za koju minutu bi trebalo počet na otv-u:
http://profightstore.com...ovosti&detaljno=3587 

kaj je samo k-1 danas
pero
  • pero
  • Advanced Member
2009-07-14T10:27:02Z
dobri mečevi,samo nije mi jasno iz kojeg razloga je skračen najzanimljiviji meč Radnić-Barrados i to 2 runde ?!
Slash
2009-07-14T10:58:15Z
pero wrote:

nije mi jasno iz kojeg razloga je skračen najzanimljiviji meč Radnić-Barrados i to 2 runde ???ili mi je možda jasno????!!!!

jasno ti je, jasno...
Jupidu.
2009-07-14T11:37:23Z
pero wrote:

nije mi jasno iz kojeg razloga je skračen najzanimljiviji meč Radnić-Barrados i to 2 runde ???ili mi je možda jasno????!!!!

pa one runde koje je radnić bija bolji..logično
REPUBLIKA HRVATSKA: MMA DIPLOMA: DR JUPIDU
OVOM DIPLOMOM SE POTVRĐUJE DA DR JUPIDU OVLAŠTENI MMA PROCJENITELJ I TRENER
OVA DIPLOMA ODNOSI SE ISKLJUČIVO ZA MMA I SPECIFIČNE MMA FIZIČKE PRIPREME

SPLIT: 21.7.2007 GOD

hamush-prvak wc mma organizacije
DoKoske
2009-07-14T13:43:20Z
radniću je sudac trebao brojat kad je popio koljeno, čisti knockdown
wash your feminine side clean off
PAJCEK
2009-07-14T13:46:17Z
DoKoske wrote:

radniću je sudac trebao brojat kad je popio koljeno, čisti knockdown

pa bio je brejk i onda koljeno,trebo je ovom oduzet bod zato kaj je povezao 2 koljena i radio poslije brejka
ako govorimo o istom koljenu,jer ga je par puta pogodio:)20
"Osveta je ipak najsigurniji način da se postigne pravda."-Henry François Becque
pero
  • pero
  • Advanced Member
2009-07-14T14:04:14Z
brejk i u istom trenutku koljeno, pa kasnije još jedno koljeno i knockdown koji nije primječen pa rezanje meča....
PAJCEK
2009-07-14T14:12:35Z
pero ti si fakat specijalac,svi tvoji postovi na forumu su pljuvanje drugih,i da je radnicu namjesten mec pa sta? kakve ima veze to s tobom,ako imas muda i borilackog znanja odi u pit bull na trening i reci da oćeš sparirat s radnicem i razbij ga(naravno ako mozes) :)37
lako je srat po forumu,po nekomu tko nije na forumu i ne moze se branit
"Osveta je ipak najsigurniji način da se postigne pravda."-Henry François Becque
Jupidu.
2009-07-14T14:17:08Z
PAJCEK wrote:

pero ti si fakat specijalac,svi tvoji postovi na forumu su pljuvanje drugih,i da je radnicu namjesten mec pa sta? kakve ima veze to s tobom,ako imas muda i borilackog znanja odi u pit bull na trening i reci da oćeš sparirat s radnicem i razbij ga(naravno ako mozes) :)37

???

svak ima pravo reć svoje mišljenje....

pa i ako ti se nesviđa

PAJCEK
2009-07-14T14:23:21Z
Jupidu. wrote:

PAJCEK wrote:

???

pa i ako ti se nesviđa

jedno je misljenje a jedno je kad ti je svaki 2 post napad na drugi klub,a bez razloga
pero
  • pero
  • Advanced Member
2009-07-14T14:34:54Z
PAJCEK wrote:

Jupidu. wrote:

PAJCEK wrote:

???

pa i ako ti se nesviđa

jedno je misljenje a jedno je kad ti je svaki 2 post napad na drugi klub,a bez razloga

ajd navedi jedan post gdje sam ja srao!! koji je to post?????? pogledaj si branka koji je prvi poceo sa naprezanjem pojedinih boraca, uopce je nevažno kaj su to borci sa pit bulla( super klub)!!!ja sam napravio jedan post za koji su me osobno borci zamolili jer im je dosta prepucavanja!!!
Jupidu.
2009-07-14T14:38:17Z
PAJCEK wrote:

Jupidu. wrote:

PAJCEK wrote:

???

pa i ako ti se nesviđa

pa ako čovjek to misli...što da ne....

PAJCEK
2009-07-14T14:40:38Z
pero sori pobrko sam te s brankom,sori 🙂 malo sam prenaglio
pero
  • pero
  • Advanced Member
2009-07-14T14:48:18Z
čemu forum, daj iznesi svoje realno mišljenje viđenog i neviđenog.
Kakvo pljuvanje,koji ti je k...., kakvi sparinzi, ulasci u ring itd, svakog borca poštujem i cijenim bez obzira na rezultat i ishod pojedinog meča ZNAJUĆI kolko dugo treba raditi za taj meč.
Radnić radi,napreduje i OK je borac, no ono kaj sam jučer videl sam i napisal, a uzet ću si zapravo da uvijek realno(kako ja mislim) iskomentiram borbu a tvoje je da izneše svoje mišljenje i uvjeriš me u suprotno.
Napadi,vrijeđenje i omalovažavnje boraca nikada nisu bili predmet mojih postova, pa malo bolje prouči ono kaj pišem.
pero
  • pero
  • Advanced Member
2009-07-14T14:48:48Z
PAJCEK wrote:

pero sori pobrko sam te s brankom,sori 🙂 malo sam prenaglio

ok nije bed!!!
Users browsing this topic