GARIĆPRIDEFC
Sponsor
Slash
2009-06-18T22:17:18Z
Ovo bude zabavna borba, i moglo bi biti svašta, pogotovo ako Mirko nebu mogao kickove bacati.
Moa će rušit jako teško, a baš se nadboksavat s njim nije pametno, tko bi znal, a i Mo bi mogao u parter to spustiti.
pushups
2009-06-18T22:25:17Z
Slash wrote:

Ovo bude zabavna borba, i moglo bi biti svašta, pogotovo ako Mirko nebu mogel kickove bacati.
Moa će rušit jako teško, a baš se nadboksavat s njim nije pametno, tko bi znal, a i Mo bi mogao u parter to spustiti.

izgubit ce to mirko, borba ce bit ista kao protiv hunta
GARIĆPRIDEFC
2009-06-18T22:27:57Z
pushups wrote:

Slash wrote:

Ovo bude zabavna borba, i moglo bi biti svašta, pogotovo ako Mirko nebu mogel kickove bacati.

Lako moguće da bude kao sa Huntom ali valjda je onda naučio lekciju...
pushups
2009-06-18T22:50:45Z
GARIĆPRIDEFC wrote:

pushups wrote:

Slash wrote:

Lako moguće da bude kao sa Huntom ali valjda je onda naučio lekciju...

a ne znam sta je mogao naucit. na pod ga ne moze oborit a u stojci mu ne moze parirat :)22
bero
  • bero
  • Advanced Member
2009-06-18T22:59:35Z
http://sportsillustrated...06/18/cro.cop/index.html 

ne znam šta s tim dobija, al nek mu bude...

pfs-prevarantske frustrirane seljačine
- dr jupidu
Seded
2009-06-18T23:00:55Z
Bit će gusto, posebno ako Mirko ne zalječi nogu.
"It's not checkmate. The king has one more move."
fist
  • fist
  • Advanced Member
2009-06-19T08:28:11Z
Zanimljiv meč! Očekujem finu borbu u stojci i nokaut high kickom, a la Kaoklai!
Referee
2009-06-19T09:47:03Z
Slash wrote:

Ovo bude zabavna borba, i moglo bi biti svašta, pogotovo ako Mirko nebu mogao kickove bacati.

Normalno da nije pametno voditi borbu na području gdje ste li-la . No ako Mirko kojim slučajem zaželi brzu pobjedu ,vjerujem da bi ju ostvario rušenjem i parterom .Mirko je odličan u svim segmentima hrvačkog dijela ,no ,rođen je ko stand up fighter i mislim da se ne može izljećiti .
stomp
2009-06-19T09:55:36Z
Referee wrote:

Slash wrote:

Normalno da nije pametno voditi borbu na području gdje ste li-la . No ako Mirko kojim slučajem zaželi brzu pobjedu ,vjerujem da bi ju ostvario rušenjem i parterom .Mirko je odličan u svim segmentima hrvačkog dijela ,no ,rođen je ko stand up fighter i mislim da se ne može izljećiti .

+1
weparHR
2009-06-19T10:08:51Z
Dobiva Mirkec taj meč!
Mo je zajeban ali mislim da to dobil ne bu!
Jupidu.
2009-06-19T10:29:19Z
mighty mo je bio jako zajeban prije 3 godine...

sad je u padu
REPUBLIKA HRVATSKA: MMA DIPLOMA: DR JUPIDU
OVOM DIPLOMOM SE POTVRĐUJE DA DR JUPIDU OVLAŠTENI MMA PROCJENITELJ I TRENER
OVA DIPLOMA ODNOSI SE ISKLJUČIVO ZA MMA I SPECIFIČNE MMA FIZIČKE PRIPREME

SPLIT: 21.7.2007 GOD

hamush-prvak wc mma organizacije
shogun33
2009-06-19T12:12:40Z
Referee wrote:

Slash wrote:

Srusit ce ga mirko u parter isto kao sto je hunta srusio.

Kazem vam, ovo se biti preslika borbe protiv hunta. mirko ce bjezati stalno nazad. 100 % sam uvjeren u to
fist
  • fist
  • Advanced Member
2009-06-19T12:22:19Z
A ja sam pak uvjeren da Mo, ako dobije kick u glavu kakv je Hunt dobio (a dobit će), neće ustati i nastaviti meč.
bero
  • bero
  • Advanced Member
2009-06-19T12:34:23Z
ako mirko ne bude 100 % spreman (zaliječenog koljena) neće ni moć bacat kickove, kao što nije ni protiv Al-Turka.
a ulazit u boksačke razmjene s njim može bit jako opasno.

- dr jupidu
fist
  • fist
  • Advanced Member
2009-06-19T12:46:22Z
bero wrote:

ako mirko ne bude 100 % spreman (zaliječenog koljena) neće ni moć bacat kickove, kao što nije ni protiv Al-Turka.
a ulazit u boksačke razmjene s njim može bit jako opasno.

Meč je za mjesec i pol dana. Protiv Al Turka nije bacao noge jer:
1) nije potpuno zaliječen (iako se još sa snimke od 15.05. vidjelo da ih baca na vreći, dakle već tada ih je mogao ispucavati)
2) i prije meča je najavio da je odlučio više koristiti boks
3) objektivno nije niti trebao, šta će mu HK za Al Turka (meč je bio copy/paste meča s Colemanom kojeg je također nabombao rukama i uspješno spriječio svaki pokušaj takedowna)

Nije on toliko bedast da ide boksat s Mo-om, nije boksao ni s Huntom. To će završiti high kickom
momartina
2009-06-19T13:43:11Z
ubiće ga mirko ko konja
bero
  • bero
  • Advanced Member
2009-06-19T13:48:26Z
fist wrote:

Meč je za mjesec i pol dana.

za mjesec dana.

- dr jupidu