Zatoichi
  • Zatoichi
  • Advanced Member Topic Starter
2025-08-27T11:10:29Z
sin rampage dzeksona po meni nije normalan,na wrestling iventu gdje je trebao da se malo promotira je skoro ubio covjeka,babo rampage ga brani,kao tip ga je udario praznom beer can prije iventa sto je cista glupost,u videu se vidi citav slucaj sa konzervom i izvinjenjem poslije toga……mislim da rampage zna da mu je sin retardiran i da je uspio to dosad da sakrije,no sad je mali unistio sve svoje planove sa tim ludim potezem…navodno je trebao da se bori u i u ufc 👎

full video,pokusaj ubistva pocinje oko 11.30 minute

?si=7i7mFMZsJ53DOpVK
It is only when a mosquito lands on your testicle that you realize that violence is never the answer.
Sponsor
thelovacluka
2025-08-27T16:47:37Z
Znači, treba ga maknuti iz društva. Ništa drugo se nema tu za objašnjavati. SVe je on znao što radi i nema nikakve krivo interpretirane priče zbog toga što je to fake wrestling.
Još je govorio prije: MAY DAD WON'T CALL ME A BITCH NO MORE! LOL

Lik je emotivno na razini recimo srednje vrtićke skupine, a trenira MMA i ovog lika je mogao ubiti samo tako.
Za popust na IHERB.COM upišite code: WZK091
Zatoichi
  • Zatoichi
  • Advanced Member Topic Starter
2025-08-27T17:03:28Z
bas tako,rampage je u jednom videu reakao da ima pare spremite za univerzitet za dvoje djece sto ih ima sa japankom a za ovoga i jos jednoga stomima sa prvom zenom rekao je da ima spremit “bail money” da bi ih mogao vaditi iz zatvora.
It is only when a mosquito lands on your testicle that you realize that violence is never the answer.
thelovacluka
2025-08-27T18:10:13Z
Da, čuo sam da je to rekao. očito sjebana familija. nažalost.

baš me zanima kakva će kazna biti. čuj, tata ima love...
Za popust na IHERB.COM upišite code: WZK091
Jesuit Power
2025-08-29T12:08:26Z
Ništa čudno s obzirom na to tko mu je otac i kako ga je odgojio, Quinton Rampage Jackson, bolesnik još iz vremena PRIDE-a, koji je Minowu u intervju sa Basom Ruttenom nazivao manure (shit, teški rasizam crnaca prema pripadnicima žute rase), onda naskakanje na žene kao pas, odvratno, nasilničko i nametljivo ponašanje u ringu i van ringa, u oktagonu i van oktagona, koji je 2008. sa svojom slikom na automobilu divljao po cesti i skoro ubio sebe i policajce koji su ga gonili da ne ubije nekog, izazvao to da je žene rodila mrtvorođenče, i naravno, kakav otac, takav sin, ne pada jabuka daleko od stabla. Što je još gore, taj Raja je samo pokazao kolika je kukavica, ništa čovjeku nije napravio dok je ovaj bio spreman potući se, nego je odbio ruku i kasnije kad se čovjek 3 puta ispričao i rekao mu da je mislio da je skeč, onda je prihvatio 2. i 3. put, prvi put nije, i još je rekao da je sve u redu, da bi ga iz chata balavurdija nagovorila da skoro ubije čovjeka jer su mu govorili da je bitch (a to mu je i otac govorio, znači teško disfunkcionalna obitelj emotivno na razini goroj od vrtićke), čime samo pokazuje koliko je mentalno slab i osakaćen, i onda uleti u ring, baci čovjeka na pod i 20 puta ga udari šakom u glavu, skoro ga ubije, da ga nisu odvojili, ubio bi ga, i na kraju to je najgore, još nije uhićen, a otac ga čak pravda i radi od njega žrtvu, samo pokazujući da su obojica teški nasilnici i rasisti. On treba na kaznu dugotrajnog zatvora u zatvoru maksimalne sigurnosti, a kasnije na psihijatriju na zatvoren odjel da nauči kontrolirati emocije i da mu tretiraju psihopatologiju koju očito ima.
Users browsing this topic