Poll Question : Ko ce pobijediti ?  (Poll is closed)

Total: 15

Ivan CRO Cop
2021-03-31T14:17:15Z
Originally Posted by: Mate 2 

Originally Posted by: dr jupidu 

čekamo saopštenje ksianovog pr-a........... i izvinjenje napaćenom narodu

a zelg se propisno osramoto...kiksa kad je najvažnje:)

a sad samo da kažem da će mc gregor ugasiti poirera

A to je kad se gleda subjektivno, pristrano, neobjektivno, bahato i puno podcjenjivanja. A gledajte tek ovo:

Isto mislim da ovo McGregor dobiva.

Nisu znali da će se Francis najest konjetine jbg 😄
"Pravda bez snage je prazna, a snaga bez pravde je samo nasilje ."
pasbrata
2021-04-05T20:59:18Z
u videu postoji mali problem... što bađun ne veli ako ga netko ipak pobijedi e onda... imam osjećaj da samo sere za klikove...
evo ja bih stavio pare na werduma...

edit...
mislim da bi cormier izašao iz mirovine za title borbu s nganom... to bi mu bila prilika da se pošteno umirovi...
Bronson0
2021-04-05T21:08:49Z
Ne ucitava mi video, moze neko reci naslov?

Black Arrow
2021-04-06T19:38:48Z
Originally Posted by: pasbrata 

u videu postoji mali problem... što bađun ne veli ako ga netko ipak pobijedi e onda... imam osjećaj da samo sere za klikove...
evo ja bih stavio pare na werduma...

edit...
mislim da bi cormier izašao iz mirovine za title borbu s nganom... to bi mu bila prilika da se pošteno umirovi...

pasbrata ti si sad tamo negdje 2010 -2011 kad je Fabricio napravio trokut Fedoru jel ?
Cormier je imao najvece probleme sa Joneso-om zbog razlike u snazi i reach kako mislis da bi mogao sa Stenom ?
Mate 2
2021-04-07T10:08:50Z
Originally Posted by: Reaktivac 

https://youtu.be/mQS6qEiLAcM

Bolje je tom Lažunu da ugasi YouTube kanal i da se više ne sramoti, lik laže čim zine, i to ne bi bio toliki problem da on od ljudi nije skupljao novac i opremu za svoje "pustolovine u srcu Amazone" i da nije ljudima pokazivao svoje "vještine preživljavanja" od kojih nitko nema nikakve koristi, da ih netko ide koristiti u nekoj situaciji poginut će upravo zbog Lažunovih obmana, a oni dovoljno neinteligentni da povjeruju u njegove priče će još pokušati izvoditi što je on pokušao ili barem nešto po uzoru na njega pa nastradati.

pasbrata
2021-04-07T13:04:06Z
Originally Posted by: Black Arrow 

pasbrata ti si sad tamo negdje 2010 -2011 kad je Fabricio napravio trokut Fedoru jel ?
Cormier je imao najvece probleme sa Joneso-om zbog razlike u snazi i reach kako mislis da bi mogao sa Stenom ?

ja sam još zaostao u vremenima gdje werdum leži na leđima i moli overima u prajmu punog konjetine da mu se spusti u gard i da ga od tamo slobodno gnp koliko i kako god želi... dok overim odbija takve bolesne ideje... nadalje pogledao sam i werdum gustafson...
što se tiče gameplana werduma protiv ngana... u prvim sekundama borbe werdum fingira bolnu ozljedu noge i od boli se baca na ledja... ako ih sudac podigne glumi karate kida i kada mu se ngano i cenat primakne opet od boli pada na leđa...

što se tiče cormiera i sam jon jones je izjavio da je cormier skroz drugi borac u teškoj... iliti puuuuno zajbaniji...
protiv ngana me zanima isključivo werdum ili bilo tko tko ima snage za 5 rundi al će se u prve 4 zaletavat u ngana dok ga ne pribije uz žicu i onda se tamo s njim koškat i grlit čitavu rundu/runde... ne želim gledat ni 5sec ikakvog rizika u standupu...

znači želim borca hrvačke baze koji ima dovoljno mozga da zaboravi na bilo kakve natruhe stand up_a...
znači i najveća budala je do sada mogla vidit da protiv ngana bilo kakva stojka ne prolazi niti sekunde... znači očekujem nekoga s non stop bull rush zaletavanjem u dabl dekungu i onda randy couture koškanje na žici...

i werdum protiv miočića je izgubio jer je bio jako pametan... a najviše mi je žao borca kojem ni kamion nije mogao ništa, al je s kubancima išao učit boxat... pa je zavrsavao kao saitoshi...

DjomlaKS
2021-05-06T10:00:17Z
Prođe nam ispod radara Stipina najava revanša. Super mi je sto se odlučio na revanš i podizanje kila. Nadam se samo da nece brzati, polako sad pauza, onda kamp, podizanje kila i na ljeto revans.
Kao takav sigurno ima šanse.
Mosquito
2021-05-06T10:38:22Z
Neće dobiti revanš bez dvije pobjede bar,a baciti će ga Volkovu ili Blaydesu,a sad u kakvom će stanju Stipe biti s obzirom na sve kaj je prošo,ne vidim ga opće ko favorita protiv njih dvojice,ali ako ih izdominira i odškoluje onda ima šanse u uzvratu,inače ništa, Afrika je neprikosnovena.
thelovacluka
2021-05-12T21:02:19Z
Da, treba vidjeti kako će Stipe. Makar, čim sam vidio da je motiviran, odmah mi je podigao raspoloženje 🙂 glavno da nauči što treba.

A Afrika pada u roku od 2 borbe. ne nužno od STipe
Za popust na IHERB.COM upišite code: WZK091
Him
  • Him
  • Advanced Member
2021-05-14T07:51:33Z
Stipe treba samo napast Ngannua i poslije ako se ova kukavica pojavi. Volkov i slični mu ne trebaju. On je na zalasku karijere.
Jesuit Power
2025-08-10T19:42:22Z
Na ovu temu sam naletio dok sam pregledavao razne teme po forumu i ova mi je uhvatila poseban interes jer se radi o borbi našeg američkog Hrvata Stipe Miočića gdje je izgubio titulu svjetskog prvaka u UFC-ovoj teškoj kategoriji brutalnim nokautom od Francisa Ngannou-a. Čitajući ovo, ustvrdio da je ova tema (koju sam detaljno pročitao) ogledni primjer i samo vrh sante leda razloga zašto je ovaj forum propao: jedan jedini forumaš pogodi točan ishod meča Ngannou-Stipe Miočić 2, i navede sve činjenice i razloge kao što su popravljena Ngannou-ova obrana od rušenja i vrlo vjerojatna Stipina nemogućnost da ga sruši i navede primjere neuspješnih rušenja Caina i Blaydesa, Ngannouovu nokautersku snagu i bolji stand-up od Stipinog, jedino pogriješi rundu (umjesto druge rekao je prvu, ali je skoro i u prvoj bilo gotovo), svi drugi prognoziraju krivo, korisnik jasno pokaže svoje mma znanje, a ovi drugi svoje očito neznanje, i umjesto da mu čestitaju i odaju priznanje, oni ga popljuju i izvrijeđaju, a sami moderatori (određeni) ne samo da nisu zaustavili vrijeđanje i napade na tog forumaša i kaznili krivce, već upravo suprotno, zajedno su sa njima pljuvali, vrijeđali i čak cenzurirali replike tog forumaša, i još pomagali napadače i lajkovali ih, užas, teška sramota i internetsko zlostavljanje. Nedavno je jedan moderator (ne znam koji) crvenim slovima replicirao jednom forumašu da je ovo umirući forum koji se uskoro gasi, ne znam hoće li se i kada ugasiti, ali ovo je trebalo odavno sve ugasiti, jer ovakvo ponašanje na temama ne samo da je dno dna i ispod razine jednog ugostiteljskog objekta, ovo što je doživio taj forumaš je očito online nasilje, i to prilično teško.
thelovacluka
2025-08-15T18:05:00Z
Monty Python
Jesuit Power
2025-08-16T19:46:07Z
Originally Posted by: thelovacluka 

Monty Python

Da, Monty Python su ovi koji su napali ovog čovjeka koji je bio u pravu, samo ni to nije točno, ovo bi bilo komično da nije tragično i užasno, ovakav način ponašanja prema svakom tko drukčije misli, i ajde, da je ta osoba u krivu, ni onda se ne smije prema nikome omalovažavajuće ponašati i ni približno ovako kako se ponašalo, nego u redu, pogriješio si, drugi put bolje analiziraj pa ćeš pogoditi i nećeš griješiti i super, ljudi smo, razgovarat ćemo, ali ovakav način razgovora, i to još sa čovjekom koji je skoro 100% predvidio meč, je zaista sramotan, umjesto da se ovi koji su ga prije borbe napadali da se pokriju ušima i šute i kažu pogriješili smo, bio si u pravu, bravo, oni se još i bahate i vrijeđaju čovjeka koji je pogodio, on ide replicirat, izbriše mu se odgovor, užas. Kad vidim neke od ovih iznimno uvredljivih komentara usmjerenih protiv ovog koji je pogodio rezultat, meni su to posve bezumni komentari iz kojih se može iščitati teško psihičko oboljenje, jer ovakve uvrede, i to još protiv čovjeka koji je pogodio rezultat, zdravorazumska osoba ne može pisati, nego netko tko je teško bolestan od mržnje, ovi tko su pisali takve uvrede oni stvarno trebaju zatražiti stručnu pomoć. Samo bih nadodao da je ovaj revanš Ngannoua i Stipe izgledao potpuno namješteno i sa predodređenim rezultatom, kao da je WWE borba.
thelovacluka
2025-08-19T08:24:16Z
to je internet forum, ne safe circle kod psihologa gdje moramo paziti na tuđe osjećaje. ne znam ko je kaj predvidio i kome su povrijeđeni osjećaji bili.

forum je ošo u kurac radi toga jer su neki imali mentalne probleme i radili su nešto između trollanja, spammanja i drame. bez prestanka
Jesuit Power
2025-08-19T12:58:26Z

to je internet forum, ne safe circle kod psihologa gdje moramo paziti na tuđe osjećaje. ne znam ko je kaj predvidio i kome su povrijeđeni osjećaji bili.

forum je ošo u kurac radi toga jer su neki imali mentalne probleme i radili su nešto između trollanja, spammanja i drame. bez prestanka

Sa prvom rečenicom se ne slažem, lijepo znaš za druge komentirati, a evo čim ti je ovdje netko uzvratio na ovoj temi, odmah si počeo nemoj mi se ismijavati, a na drugim temama ajde sklonite ovog, banirajte ga, zatvorite temu i tako dalje. Postoji bitna razlika između razgovora, argumentiranja tko će biti u pravu i polemike i konstantnog vrijeđanja, klevetanja i laganja na druge ljude, a ako do te razine razgovor dođe, onda se ne može jedne zbog toga cenzurirati i banirati, a druge nekažnjavati i još podupirati, ako ćemo civilizirano, civilizirano, ako ćemo divljački, divljači, ali svima JEDNAKO i svima JEDNAK i PRAVEDAN tretman, a ne da napadači mogu vrijeđati koliko hoće, klevetati i lagati, a kad se žrtva, ponavljam, ŽRTVA, ide braniti, da se nju cenzurira jer se brani, i sa ovim će se svatko NORMALAN složiti. Žrtva ima pravo na obranu, kao što se napadači trebaju kazniti, a ovdje se sve suprotno radilo, napadače se podupire, a žrtvu se kažnjava, i zbog toga je forum propao.

Sa ovom drugom rečenicom se u potpunosti slažem, samo bih još dodao da su to klaunovi koji, uz ono što si ti napisao, i na druge preslikavaju svoje mane i svoje mentalne probleme, a oni su jedini i isključivi krivci, i da njihovi problemi nisu samo mentalne, nego i duševne prirode, tj. demonske opsjednutosti, i da im je kao takvima potreban egzorcizam te, kako je pisano u Novom Zavjetu, molitva i post.
thelovacluka
2025-08-20T18:17:48Z
Originally Posted by: Jesuit Power 

Sa prvom rečenicom se ne slažem, lijepo znaš za druge komentirati, a evo čim ti je ovdje netko uzvratio na ovoj temi, odmah si počeo nemoj mi se ismijavati, a na drugim temama ajde sklonite ovog, banirajte ga, zatvorite temu i tako dalje. Postoji bitna razlika između razgovora, argumentiranja tko će biti u pravu i polemike i konstantnog vrijeđanja, klevetanja i laganja na druge ljude, a ako do te razine razgovor dođe, onda se ne može jedne zbog toga cenzurirati i banirati, a druge nekažnjavati i još podupirati, ako ćemo civilizirano, civilizirano, ako ćemo divljački, divljači, ali svima JEDNAKO i svima JEDNAK i PRAVEDAN tretman, a ne da napadači mogu vrijeđati koliko hoće, klevetati i lagati, a kad se žrtva, ponavljam, ŽRTVA, ide braniti, da se nju cenzurira jer se brani, i sa ovim će se svatko NORMALAN složiti. Žrtva ima pravo na obranu, kao što se napadači trebaju kazniti, a ovdje se sve suprotno radilo, napadače se podupire, a žrtvu se kažnjava, i zbog toga je forum propao.

Sa ovom drugom rečenicom se u potpunosti slažem, samo bih još dodao da su to klaunovi koji, uz ono što si ti napisao, i na druge preslikavaju svoje mane i svoje mentalne probleme, a oni su jedini i isključivi krivci, i da njihovi problemi nisu samo mentalne, nego i duševne prirode, tj. demonske opsjednutosti, i da im je kao takvima potreban egzorcizam te, kako je pisano u Novom Zavjetu, molitva i post.

daj ne laži. spamao si temu religijskim fanatizmom i teorijama zavjere. pisao si 3-4 poruke zaredom, zato sam pitao moderatore zašto se to uopće dopušta.
I ne znam što se toliko trzaš radi jednog foruma i ljudi koje ne poznaš, ovo zvuči kao da slušaš ženu kod couples therapy.