Poll Question : Ko ce pobijediti ?  (Poll is closed)

Total: 15

Zatoichi
  • Zatoichi
  • Advanced Member Topic Starter
2021-03-23T10:31:39Z

STIPE MIOCIC RECORD AND BIO

Nationality: American
Born: August 19, 1982
Height: 6-4
Reach: 80 inches
Total fights: 23
Record: 20-3

FRANCIS NGANNOU RECORD AND BIO

Nationality: Cameroonian
Born: September 5, 1986
Reach: 83 inches
Total fights: 18
Record: 18-3

UFC 260 FIGHT CARD

Main card:

Stipe Miocic (c) vs. Francis Ngannou for Miocic's Heavyweight title
Tyron Woodley vs. Vicente Luque; Welterweight
Sean O'Malley vs. Thomas Almeida; Bantamweight
Khama Worthy vs. Jamie Mullarkey; Lightweight

Preliminary card :

Alonzo Menifield vs. William Knight; Light Heavyweight
Jessica Penne vs. Hannah Goldy; Women’s Strawweight
Abubakar Nurmagomedov vs. Jared Gooden; Welterweight
Modestas Bukauskas vs. Michał Oleksiejczuk; Light Heavyweight
Gillian Robertson vs. Miranda Maverick; Women’s Flyweight
Shane Young vs. Omar Morales; Featherweight
Marc-André Barriault vs. Abu Azaitar; Middleweight
It is only when a mosquito lands on your testicle that you realize that violence is never the answer.
Sponsor
The Last Emperor
2021-03-23T11:23:20Z
Iskreno, uvjeren sam da Ngannou ovo uzima nokautom. Stipe je po meni odličan borac i veliki prvak, ali ne vjerujem da može još jednom izbjeći onu šljucu od Stene. Ako opet pobijedi Stipe po meni postaje možda i veći teškaš od Fedora. Ovo je ta borba kojom bi probio tu granicu najvećeg svih vremena.
Svensson
2021-03-23T12:28:38Z
Originally Posted by: The Last Emperor 

Iskreno, uvjeren sam da Ngannou ovo uzima nokautom. Stipe je po meni odličan borac i veliki prvak, ali ne vjerujem da može još jednom izbjeći onu šljucu od Stene. Ako opet pobijedi Stipe po meni postaje možda i veći teškaš od Fedora. Ovo je ta borba kojom bi probio tu granicu najvećeg svih vremena.

mislim da ako ga Stena zaustavi, da će biti aperkatom

Stipe je osjetno usporio u zadnjem meču, vidjelo se protiv DC-a da je to nekako sve u grču. Sreća šta je DC bio u praktički istom košu. E sad, jedino da Stena nema lažni rodni list pa zapravo ima 40+ i također dosta uspori
thelovacluka
2021-03-23T13:15:00Z
STipe može dobiti borbu istko kako je i zadnju dobio. Prvenstveno footwork i cardio, a onda i tehnika. Ne brzina. Stipe je imao dobar fight IQ i dosta samopouzdanja da dobro odabere trenutak kada boksati, a kada ići na rušenje. Nešto što su svi prije pogriješili. I ne vidim da je nešto usporio. Cormier je puno brži od Stene.

A ngannou može dobiti na snagu, udarac i bradu prije nego cardio ode u k...... a to je maximalno u prve dvije runde. Zadnja borba je bila nakon pola runde gotova.
Ngannou mora pogoditi prije nego se umori. A Stipe bude radio sve da do toga prije dođe. E sad, kolko bude ko uspješan u tome, mislim da nitko ne može nešto sa sigurnošću tvrditi.
Za popust na IHERB.COM upišite code: WZK091
Mate 2
2021-03-23T14:36:36Z
Ngannou nažalost pobjeđuje sa klasičnim nokautom u prvoj rundi. Čisto sumnjam da će ga Stipe rušiti ako to nisu uspjeli Cain i Blaydes.
thelovacluka
2021-03-23T14:39:09Z
Si ti gledao prvu borbu?

ngn
Mate 2
2021-03-23T14:46:59Z
Originally Posted by: Zatoichi 

https://youtu.be/Bf5_hEizyCE

STIPE MIOCIC RECORD AND BIO

Nationality: American
Born: August 19, 1982
Reach: 80 inches
Total fights: 23
Record: 20-3

FRANCIS NGANNOU RECORD AND BIO

Nationality: Cameroonian
Born: September 5, 1986
Reach: 83 inches
Total fights: 18
Record: 18-3

UFC 260 FIGHT CARD

Main card:

Stipe Miocic (c) vs. Francis Ngannou for Miocic's Heavyweight title
Tyron Woodley vs. Vicente Luque; Welterweight
Sean O'Malley vs. Thomas Almeida; Bantamweight
Khama Worthy vs. Jamie Mullarkey; Lightweight

Preliminary card :

Alonzo Menifield vs. William Knight; Light Heavyweight
Jessica Penne vs. Hannah Goldy; Women’s Strawweight
Abubakar Nurmagomedov vs. Jared Gooden; Welterweight
Modestas Bukauskas vs. Michał Oleksiejczuk; Light Heavyweight
Gillian Robertson vs. Miranda Maverick; Women’s Flyweight
Shane Young vs. Omar Morales; Featherweight
Marc-André Barriault vs. Abu Azaitar; Middleweight

Ngannou-ov omjer nije 18-3, nego 15-3.

Mate 2
2021-03-23T14:59:49Z
Originally Posted by: thelovacluka 

Si ti gledao prvu borbu?

ngn

Znam kako je završila i kako je Stipe pobijedio, ali mislim da Ngannou ovaj put dobiva.

JDS
  • JDS
  • Advanced Member
2021-03-23T15:52:54Z
Originally Posted by: Mate 2 

Ngannou pobjeđuje sa klasičnim nokautom u prvoj rundi. Čisto sumnjam da će ga Stipe rušiti ako to nisu uspjeli Cain i Blaydes.

Ta 2 pokušaja polurusenja od Blaydesa i Caina uopće nemozes usporedjivati sa onim rusenjima kako ga je Stipe rusio, Cain i Blaydes su doslovno bez ikakve pripreme pomalo panicno uletili u rusenje, nije ni čudo da je to obranio, dok je Stipe imao savršen tajming za rusenje, kad Francis krene napred Stipe bi mu ispod udarca uletio u rusenje i srusio ga, ili bi pripremio rusenje sa svojim udarcima. Ali i ja mislim da Stipe ovaj put nazalost gubi, gledao sam ovih dana njegove stare borbe, i moram priznati da mi je izgledao puno brze i mocnije nego sad, sto je i normalno jos malo puni 39 godina, prvi put za tu pobjedu je morao preziviti par bombi, a nakon svih ratova do sad ne vjerujem da ponovno moze preziviti one bombe, i jos ce sad Nganou biti bolji nego prvi put a Stipe puno stariji.
pasbrata
2021-03-23T16:19:20Z
da sam stipin ovaj htio sam reći stipetov trener a nisam... rekao bih stipane... glava non stop u visini njegovog trbuha i zaliječi se u njega dok ga ne srušiš... ako ga ne srušiš drž se za njega i koškajte se pomalo... i tako svih pet rundi... čisto zaletavanje ala patrick sonnen...
ovo bi bio stipetov new style
Bronson0
2021-03-23T16:25:48Z
Originally Posted by: thelovacluka 

STipe može dobiti borbu istko kako je i zadnju dobio. Prvenstveno footwork i cardio, a onda i tehnika. Ne brzina. Stipe je imao dobar fight IQ i dosta samopouzdanja da dobro odabere trenutak kada boksati, a kada ići na rušenje. Nešto što su svi prije pogriješili. I ne vidim da je nešto usporio. Cormier je puno brži od Stene.

A ngannou može dobiti na snagu, udarac i bradu prije nego cardio ode u k...... a to je maximalno u prve dvije runde. Zadnja borba je bila nakon pola runde gotova.
Ngannou mora pogoditi prije nego se umori. A Stipe bude radio sve da do toga prije dođe. E sad, kolko bude ko uspješan u tome, mislim da nitko ne može nešto sa sigurnošću tvrditi.

Ni meni se ne cini da je stipe nesto posebno usporio ili oslabio.Svaka cast steni ali on je one trick pony i ne vidim tu mjesta za previse napredka, jednostavno mi nije taj kalibar stipe i dca. Gazi ga stipe i ovaj put
Zatoichi
  • Zatoichi
  • Advanced Member Topic Starter
2021-03-23T17:30:43Z
Originally Posted by: pasbrata 

da sam stipin ovaj htio sam reći stipetov trener a nisam... rekao bih stipane... glava non stop u visini njegovog trbuha i zaliječi se u njega dok ga ne srušiš... ako ga ne srušiš drž se za njega i koškajte se pomalo... i tako svih pet rundi... čisto zaletavanje ala patrick sonnen...
ovo bi bio stipetov new style

Sto je znao moj ujak anto reci,ak mislis da je jaci od tebe a ti onda samo po jajima....😁😁
It is only when a mosquito lands on your testicle that you realize that violence is never the answer.
brzi
  • brzi
  • Advanced Member
2021-03-23T17:48:01Z
ste gledali Gane vs Rozenstruik? nekako mi se čini da će ovo bit ista borba - Stipe cima i pika izvana, a čim se Franc usudi krenut naprijed, Stipe će se spustit u noge. ne mora ga ni srušit, bitno da izbjegne bombe i malo ga izmori. doduše, ako se dobro sjećam takva je bila i prva borba Stipe vs Franjo.
Quod non audit Vuco, penis non elevare.
thelovacluka
2021-03-23T18:50:08Z
Stipe, ako popuši nokat, popušit će radi neke svoje greške, ne radi nedostatka brzine ili tehnike ili snage ili bilo čega drugog. On ima svega toga dovoljno za taktički odraditi meč. Sve ovisi o njemu.

Stena je isti ko i prije, malo je iskusniji, malo bolje hrvanje, ali u principu navlači protivnika na grešku i onda dobro pogađa swingovima, aperkatima, i sve između. shovel hook ili koji su sve već nazivi. Ama baš svaki protivnik koji je popušio nokaut je napravio velike greške. Stipe ih nije radio.

https://streamable.com/hfsg8v 

JDS
  • JDS
  • Advanced Member
2021-03-23T18:59:06Z
Originally Posted by: brzi 

ste gledali Gane vs Rozenstruik? nekako mi se čini da će ovo bit ista borba - Stipe cima i pika izvana, a čim se Franc usudi krenut naprijed, Stipe će se spustit u noge. ne mora ga ni srušit, bitno da izbjegne bombe i malo ga izmori. doduše, ako se dobro sjećam takva je bila i prva borba Stipe vs Franjo.

Da ali je razlika sto je Gane bio puno veci i duzi od Jairzinha, pa je ipak lakše tako odraditi, a Stipe je manji i kraci, a u 39-toj godini nije vise tako brz kao prije par godina, ne vjerujem da se može sa njim nadmudrivati u stojci na distanci, jos je i manji oktogon pa ga ovaj lakše moze dohvatiti, mislim da tesko moze tako dobiti, niko ko je sa njim pokušao raditi stojku nije dobro prosao.
GSP
  • GSP
  • Advanced Member
2021-03-23T20:55:43Z
Ma cardio će ovaj put imati na razini. Neće se više zaletavati i pušiti lake td-ove. Opet je onda manje opasniji..Prognoziram puno težu borbu ovaj put. Nadam se da griješim.
The Last Emperor
2021-03-24T07:21:02Z
Pitanje je i Stipine motivacije, obiteljski zivot cvjeta, 39 god, najveci ufc teskas ikada, finalnom pobjedom protiv najveceg rivala Cormiera u trilogiji je ispunio sve svoje sportske ambicije. Ngannoua je vec pobjedio i to uvjerljivo. Kako se natjerati da opet budes na 110% na treninzima?!

A Ngannou gladan uspijeha i dokazivanja, sa velikom skolom koju je prosao u prvom mecu i ogromnim samopouzdanjem koje je izgradio nizom dominantnih pobjeda nakon tog poraza. Jos k tome manji oktogon gdje ce Stipe tesko moci konstantno izbjegavati Ngannouove rucetine.

Reaktivac
2021-03-24T07:38:00Z
Vrlo zanimljiva borba.
Rekao bih da je Stipina šansa tempo i decision.
Kako borba bude odmicala, Stipine šanse rastu, kao i aktivnost, koju bi mogao preuzeti.
Francis će vjerovatno dominirati u 1. i 2. rundi i ukoliko nanese štetu, koja će Stipu neutralizirati ili možebitno TKO - pobjediti će.
Stipe je svestraniji borac, hladnije glave s boljim gameplan-om.
Francis je fizički moćniji, sa strahovitim TKO power.
Kada sve uzmemo u obzir, nekako mislim da će Stipe opet izaći kao pobjednik.
Preiskusan je i prekaljen borac, koji neće srljati.
Navijam za Stipu, ne samo radi hrvatskog porijekla, jer ga želim vidjeti protiv najvećeg i spektakularnog, a to je - Jon Jones.
Svensson
2021-03-24T14:26:11Z
e kad je Reakto za Stipu, to je izgleda onda nažalost gotova priča

zapečatio mu je poraz 😭
Joeseph Jones
2021-03-24T14:57:48Z
Po meni nekako opet ista priča kao prije prvog meča, Stipu se opet stavlja kao underdoga, a Francisa kao sljedećeg prvaka. Nekako je crnac
malo vremena proveo u oktagonu od njihove zadnje borbe da bih mogao vidjeti neki napredak. Možda može zaustaviti neki Stipin Td, ali teško sumnjam
da ga može nadhrvati.

Stipe s druge strane odradio trilogiju s Cormierom i gledajuć zadnju borbu trebao bi biti teški favorit protiv Ngannou, al opet sve je moguće. Al se
definitivno probudim u nedjelju jutro i navijam za Stipu 🙂