Istina no zasluzio je od mene jedan topic,uz njegovu pjesmu sam prije 30tak godina prvi put karao,tako da sam emotivno vezan za balasevica ...........😁................😢
znam jednog žestokog desničara koji ne skriva svoje simpatije prema ustašluku i nacizmu, ali voli i čorbu jer je na neku njihovu pjesmu prvi put trpo 😀
što se Balaša tiče, nije mi nikad bila napeta njegova glazba, al valjda je svima jasno da je bio legenda i ni malo me ne čudi što se toliko priča o njemu u medijima zadnjih dana. ove priče o njegovom navodnom nacionalizmu ne pušim.
Uf takvih imaš najviše. Crkva, bog i hrvati a svaka pjesma mu turbo folk srpski na najjače.
A ovi koji govore da koja je katastrofa da je umrla poznata osoba i sad se oplakuje, pa umro je Isus prije 2000 godina i svaki dan se žaluje. U tome nema problema? 😂
Ja sam protiv nekrofilija i idolatrija kipova, slika, ljudi BILO KOJE vrste, a uostalom, u Bibliji Yeshuwa (Isa, Isus) nije OSTAO mrtav, nego je uskrsnuo treći dan, znači prema kršćanima i Bibliji je živ, a sad tko je pisao Bibliju i koliko je autentična dovoljno govori tko su joj tvorci, govori mnogih povjesničara, arheologa i teologija o Bibliji kao skupu mitova, a i radovi Maura Biglina i još nekih ljudi. Pa ljudi u Indiji kad se čovjek rodi, onda plaču, a kad umre, onda je Indijcima to dobro, jer se konačno oslobodio ovog mračnog svijeta i sad je u miru, tako da sam ja protiv žalovanja za mrtvima jer su konačno u miru od ovog mračnog svijeta punog zla, zavisti, arogancije, pohlepe, muka, patnje i smrti. Čak štoviše, ja sam pobornik doktrine antinatalizma.
Edited by user
2021-02-26T19:42:42Z
|
Reason: Not specified