forpfs
2021-01-04T20:45:25Z
Originally Posted by: fist 

Originally Posted by: forpfs 

Originally Posted by: nofrx 

Originally Posted by: cayman 

Samo vas pozivam na oprez. Na putu prema Bačugi naša 2 kombija presreli su cigani u namjeri da se okoriste i opljačkaju. Finalni rezultat su 2 razbijene njuške i devastiran njihov kombi

Ja sam se nažalost zbog poslovnih obaveza morao vratiti, al je ekipa ostala tamo i rade na saniranju krovišta

Zamolio bih Djomlu da ne komentira...
🤣🤣

hahahaha uze mib riječ is usta

ili svezat Đomlu na haubu od kombija pa nek čisti put rukama :)18

mi ovih iskustava nismo imali, završavamo za danas u Glini sa krovom

Ni mi, rekao bih nažalost 🙂. Ovi moji u autu kad smo dobili informacije htjeli da idemo tam gdje smo ih vidjeli da peku janje uz cestu i da ih pitamo kako su 🙂, ali naravno da nisam dao, možda bi krivima noseve poravnali, a ionako smo imali pametnijeg posla.

Btw, jel danas manja gužva nego jučer? Mi sad kombiniramo opet kroz dan dva napunit kombi, ali umjesto hrane i odjeće, ovaj put najlonima, daskama, čekićima i otić krovove pokrit, ove koje se može.

Danas sam zadnji put bio u ovoj turi.. direkt smo sredili neke stvari za 3 obitelji.
Sad 2-3 tjedna mojih obaveza, što mogu još telefonom sredit to cu i ucinit.

ja ne vjerujem da u ovoj fakin drzavi nema 1.000 kontejnera na lageru...
Kumi, moli, zovi, valjaj pare i jedva

Him
  • Him
  • Advanced Member
2021-01-05T05:55:20Z
https://www.index.hr/mob...y=vijesti&id=2243971 

Kao nitko nije znao😁😅🤣 sada ce se odjednom umjesati DORH i druga istrazna tijela. Sto tek reci na legalizaciju bespravno izgradjenih objekata, valjda ce se netko pojaviti i ukazati sto su politicari ucinili. Nadajmo se. Samo u Hr se moze takvo sto legalizirati.
Him
  • Him
  • Advanced Member
2021-01-05T06:03:19Z
Originally Posted by: nofrx 

Originally Posted by: bero 

Tebi je sramocenje prijavit napad ili pljacku policiji ili medijima?
Danas ljudi zovu novinare cim im se zvaka zalijepi za hlace.

Da, meni je sramoćenje kad ti objave pretučenu facu u lokalnim novinama i čitav grad o tebi priča 10 dana a počinitelj plati 700kn za remećenje javnog reda i mira, smije se i bude frajer.

To svako malo imamo u lokalnim novinama i svaki put se pitam jesu li ti ljudi koji se objavljuju u novinama kako su pretučeni zapravo retardirani.
Šta im to treba?

Ne živim u ZG kao ti.
Da živim u ZG vjerovatno bih razmišljao kao ti.
Ali shvati da za nas koji živimo u manjim gradovima vrijede neka druga pravila.

Da se posebna tema otvoriti. Za neke stvari mi ne pada na pamet zvati novinare.
Him
  • Him
  • Advanced Member
2021-01-05T12:36:25Z
" Ja otklanjam doslovno pokušaje, to su ozbiljni pokušaji, demontiranja države. Država je pokazala snagu i da pomogne svakom građaninu i da pomogne gospodarstvu u mjeri koja do sad, van ratnih okolnosti, nismo vidjeli" - poručio je Plenković i rekao kako je ovo drugi ogroman potres u samo devet mjeseci.

Je li gospodin Plenković zna što je razoran potres? Pogotovo kada tvrdi za prvi. Mislim smiješno je komentirati podobne koji nemaju na lagaru barem 1000 kontenera ili kamp kucica u slučaju neke veće humanitarne katastrofe. Država je pokazala snagu u ovih 30. godina samo u muljanju i na kraju nije država pomogla nego porezni obveznici.
Becks
2021-01-06T19:12:19Z
Originally Posted by: Him 

https://www.index.hr/mobile/clanak.aspx?category=vijesti&id=2243971

Kao nitko nije znao😁😅🤣 sada ce se odjednom umjesati DORH i druga istrazna tijela. Sto tek reci na legalizaciju bespravno izgradjenih objekata, valjda ce se netko pojaviti i ukazati sto su politicari ucinili. Nadajmo se. Samo u Hr se moze takvo sto legalizirati.

https://www.jutarnji.hr/...apraviti-temelj-15040990 

Prilog iz 98’ di su se dimnjaci rusili pod tezinom snijega... zbilja ne vidim smisao istrage kad mjestani strasnika ukazuju na nemar i fušarenje od pocetka same obnove

pozdrav velikom švedskom somelieru i keyboard ratniku Senadu koji nas sada prati kao gost (denis hanofer)
dr jupidu
2021-01-06T19:43:48Z
Aj posovi stanovi u st bar imaju čvrste konstrukcije......al sve ostalo je nabavljano u tvornici igračaka iz kine
Him
  • Him
  • Advanced Member
2021-01-08T19:58:27Z
Originally Posted by: Becks 

Originally Posted by: Him 

https://www.index.hr/mobile/clanak.aspx?category=vijesti&id=2243971

https://www.jutarnji.hr/...apraviti-temelj-15040990 

Prilog iz 98’ di su se dimnjaci rusili pod tezinom snijega... zbilja ne vidim smisao istrage kad mjestani strasnika ukazuju na nemar i fušarenje od pocetka same obnove

Zbog ratnih profitera ljudi će trajno imati posljedice od ove katastrofe. Valjda je sada narodu jasno na kakvim temeljima stoji naša država. Hvala susjedima, ponajviše hvala Austrijancima na pomoć, ali oni nisu svjesni s kim imaju posla. Jednom kada postaneš balkanac, nema povratka nazad.
Him
  • Him
  • Advanced Member
2021-01-08T20:44:37Z
Sinergija države sastoji se u tome da čekaju da se sakupi pomoć od solidarnih susjeda i građana ,pa će država onda raspodijeliti prikupljeno.
Similar Topics
Users browsing this topic