rikimartin
2020-12-31T12:24:09Z
Originally Posted by: fist 

Originally Posted by: rikimartin 

Gdje se u Zagrebu može donirati hrana i potrepštine ?

Ne znam gdje ali znam sto treba, najloni najvise za pokrivati krovove.

Nemoj trositi lovu na hranu i slicno, toga zasad ima. Radje kupi najlona debljeg i daj nekome da otfura. Kisa i rupe po krovovima su ogroman problem

Pitao sam direktno pitanje , baš za hranu i potrepštine . Toga imam , a novca i najlona trenutno ne . Znam da sad svi šalju hranu i da toga zasad ima , ali duga je zima .
cayman
2020-12-31T13:25:05Z
Samo vas pozivam na oprez. Na putu prema Bačugi naša 2 kombija presreli su cigani u namjeri da se okoriste i opljačkaju. Finalni rezultat su 2 razbijene njuške i devastiran njihov kombi

Ja sam se nažalost zbog poslovnih obaveza morao vratiti, al je ekipa ostala tamo i rade na saniranju krovišta
nofrx
2020-12-31T14:01:48Z
Originally Posted by: cayman 

Samo vas pozivam na oprez. Na putu prema Bačugi naša 2 kombija presreli su cigani u namjeri da se okoriste i opljačkaju. Finalni rezultat su 2 razbijene njuške i devastiran njihov kombi

Ja sam se nažalost zbog poslovnih obaveza morao vratiti, al je ekipa ostala tamo i rade na saniranju krovišta

Zamolio bih Djomlu da ne komentira...
🤣🤣

KW CHAMPION
forpfs
2020-12-31T14:24:17Z
Originally Posted by: nofrx 

🤣🤣

hahahaha uze mib riječ is usta

ili svezat Đomlu na haubu od kombija pa nek čisti put rukama :)18

mi ovih iskustava nismo imali, završavamo za danas u Glini sa krovom
fist
  • fist
  • Advanced Member
2020-12-31T14:31:28Z
Originally Posted by: forpfs 

🤣🤣

Ni mi, rekao bih nažalost 🙂. Ovi moji u autu kad smo dobili informacije htjeli da idemo tam gdje smo ih vidjeli da peku janje uz cestu i da ih pitamo kako su 🙂, ali naravno da nisam dao, možda bi krivima noseve poravnali, a ionako smo imali pametnijeg posla.

Btw, jel danas manja gužva nego jučer? Mi sad kombiniramo opet kroz dan dva napunit kombi, ali umjesto hrane i odjeće, ovaj put najlonima, daskama, čekićima i otić krovove pokrit, ove koje se može.

nofrx
2020-12-31T14:37:00Z
Originally Posted by: fist 

Originally Posted by: forpfs 

🤣🤣

Ni mi, rekao bih nažalost 🙂. Ovi moji u autu kad smo dobili informacije htjeli da idemo tam gdje smo ih vidjeli da peku janje uz cestu i da ih pitamo kako su 🙂, ali naravno da nisam dao, možda bi krivima noseve poravnali, a ionako smo imali pametnijeg posla.

Btw, jel danas manja gužva nego jučer? Mi sad kombiniramo opet kroz dan dva napunit kombi, ali umjesto hrane i odjeće, ovaj put najlonima, daskama, čekićima i otić krovove pokrit, ove koje se može.

Uvjeren sam da su pošteno platili janje..
Nemoguće da su ga ukrali.

KW CHAMPION
bero
  • bero
  • Advanced Member
2020-12-31T14:58:54Z

Niste prijavili policiji? Bio si na licu mjesta ili?

https://www.24sata.hr/ne...ogodenom-podrucju-737189 

MUP kaze da nemaju dojava niti saznanja o ikakvim kaznenim djelima.

pfs-prevarantske frustrirane seljačine
- dr jupidu
cayman
2020-12-31T15:18:47Z
Ne pada mi na pamet prijaviti policiji jer je vjerojatnost da će nam prikeljiti zločine iz mržnje vrlo visoka. Ko im jebe mater, auto im je razbijen, nosevi krvavi, idemo dalje

Ekipa s foruma koja će ići tamo, ako želite možemo se koordinirati i pripomagati s informacijama i ostalim. Vjerodostojnije je to nego reklakazala informacije s fejs grupa
bero
  • bero
  • Advanced Member
2020-12-31T15:23:18Z
Malo mi cudno da apsolutno nitko ne prijavljuje policiji ni medijima, a domovi i vozila im se pljackaju.
- dr jupidu
rikimartin
2020-12-31T15:48:23Z
Originally Posted by: bero 

Malo mi cudno da apsolutno nitko ne prijavljuje policiji ni medijima, a domovi i vozila im se pljackaju.

Jesi ikada imao posla s takvim Romima ? Oni praktički ne postoje u sustavu , tko će njih locirati i osuditi . Dobit će novčanu kaznu i država mu neće sjesti na račun , on nema ni osobnu a ne bankovni račun . Da stvar bude gora priča se da čak nisu ni domaći , nego dolaze iz cijele RH u pljačkaške pohode . Nadam se da će ih netko dobro naravnat .
bero
  • bero
  • Advanced Member
2020-12-31T15:53:01Z

Jesi ikada imao posla s takvim Romima ? Oni praktički ne postoje u sustavu , tko će njih locirati i osuditi . Dobit će novčanu kaznu i država mu neće sjesti na račun , on nema ni osobnu a ne bankovni račun . Da stvar bude gora priča se da čak nisu ni domaći , nego dolaze iz cijele RH u pljačkaške pohode . Nadam se da će ih netko dobro naravnat .

Nisam to pitao. Pitanje je zar nije cudno da NITKO ne prijavljuje ni policiji ni medijima masovne pljacke i kradje?

- dr jupidu
cayman
2020-12-31T16:02:46Z
Ovo su bili cigani s međimurskog područja
DjomlaKS
2020-12-31T16:04:22Z
Gledam na vijestima da jos uvijek ima potresa oko Petrinje. Jbt pa ima li kraja tome :/
Stipe
2020-12-31T16:32:20Z
Takva će osjetna podrhtavanja tla trajati još tjednima i mjesecima, poslije onakve magnitude.

Možemo se samo nadati da su najjača iza nas, i da će sva dalje biti blaža.

-Stipe
thelovacluka
2020-12-31T16:35:41Z
Kaj se tiče nacionalnih manjina u Međimurju, bolje da ne pišemo što se sve događa i kako se to odvija ako prijaviš itd.

ukratko, nema smisla.

Drago mi je kaj ste popričali s njima :D

A caritas i ostali, jebeš to. Prijatelji išli s 3 puna auta dole drito u sela i tamo točno dali kome što treba.
Za popust na IHERB.COM upišite code: WZK091
Zatoichi
2020-12-31T16:57:45Z
Originally Posted by: thelovacluka 

Kaj se tiče nacionalnih manjina u Međimurju, bolje da ne pišemo što se sve događa i kako se to odvija ako prijaviš itd.

ukratko, nema smisla.

Drago mi je kaj ste popričali s njima :D

A caritas i ostali, jebeš to. Prijatelji išli s 3 puna auta dole drito u sela i tamo točno dali kome što treba.

Ja sam jos napisao u drugom postu ove teme da nema sanse da saljem ista kroz karitas ili crveni krst...uzimaju sta im pase i nose kuci a sto nerteba salje se dalje,dok prodje kroz 10 ruku,sve sto dodje narodu je ono sto niko nije htio iz dobrog karitasa...sto se tice cigana(roma) njih je najlakse izvaditi iz grupe koja trenutno pokusava izvuci iz ove tragedije neku korist,tu je slicna ekipa sto je korist trazila i kad je rat krenuo,ono kao u uniformi a trpaju sve u kamione,njih ce malo teze uhvatiti no siguran sam da je dosta balkanskih con artists na putu ka epicentrima...nezaboravimo politicare i resto ekipe koje ce pare koje dolaze iz resto eu i svjeta iskoristiti na neke svoje ideje i nacine....lesinari

It is only when a mosquito lands on your testicle that you realize that violence is never the answer.
fist
  • fist
  • Advanced Member
2020-12-31T17:46:46Z

Nisam to pitao. Pitanje je zar nije cudno da NITKO ne prijavljuje ni policiji ni medijima masovne pljacke i kradje?

Nije.

Podrucje je veliko, ljudi hrpa, kaos. Policija je po selima, po prihvatnim centrima, na ulicama gdje strojevi ciste, policija promet regulira... i svi koji idu dolje odmah vide da doslovno nemaju kog zvat, da i ima smisla, a nema.
cayman
2020-12-31T17:57:19Z
Mislim koja je korist nazvati. Suočiš se sa šljamom. U tom momentu ili te opljačkaju ili ih napenaliraš. Džaba ti policija poslije sukoba
bero
  • bero
  • Advanced Member
2020-12-31T19:02:10Z

Mislim koja je korist nazvati. Suočiš se sa šljamom. U tom momentu ili te opljačkaju ili ih napenaliraš. Džaba ti policija poslije sukoba

Ali bas nitko? Cak ni medije da obavijesti? I nitko nista ni ne snimi mobom, a svi danas imaju smartfone?

Ne znam, cudno mi to sve. Drumski razbojnici navalili, a policija ni mediji nemaju NIJEDNU dojavu.

Ali dobro. 5g mreze su sumnjive, dok ova prica npr nije. Ocito novo normalno.

Nisi mi odgovorio jesi li bio prisutan kod te zasjede?
- dr jupidu
bero
  • bero
  • Advanced Member
2020-12-31T19:32:05Z
Zivimo u doba fake newsa, kada svaki poremeceni jadnik moze preko fejsa sirit svasta, poput ovog lika:

https://www.jutarnji.hr/...dalastine-pisao-15040099 

zato treba dobro promislit i istrazit kada se nesto procita.
- dr jupidu
Similar Topics
Users browsing this topic