Poll Question : Tko pobjeđuje?

Total: 4

Black Arrow
2020-11-28T18:29:25Z
Prema tome da je Tyson zadnji mec prije 15 godina odradio,bolje izgleda od Jonesa.Ocito je vise trenirao za ovaj mec ako me oci ne varaju?
pecho
2020-11-28T20:33:17Z
Mišljenja sam da Roy ovo ne može dobiti jer previše ovisi o brzini i agilnosti, a tog više nema 15ak godina.
There isnt a hard time invented that i cannot handle.
karl anal
2020-11-28T21:12:59Z
mislia sam da je jupi otvoria ovo, cirkus

a DDD vs JJ ne sspominje niko
When you walk around pretending to be crazy, eventually you are going to walk into someone who is pretending to be sane.
nofrx
2020-11-28T21:15:35Z
Originally Posted by: pecho 

Mišljenja sam da Roy ovo ne može dobiti jer previše ovisi o brzini i agilnosti, a tog više nema 15ak godina.

Prije 3 godine protiv najboljeg bare knuckle boksača nije bio nimalo loš niti spor.

KW CHAMPION
bero
  • bero
  • Advanced Member
2020-11-28T21:27:23Z

Pa nitko nece dobit, jer jedno od pravila jest i da nece biti pobjednika :D
Niti bodovnih sudaca.

Tako da...

pfs-prevarantske frustrirane seljačine
- dr jupidu
Bronson0
2020-11-28T21:36:30Z
Originally Posted by: bero 

Niti bodovnih sudaca.

Tako da...

Tesko da ce tako biti
balkanbomber
2020-11-28T21:44:57Z
Originally Posted by: bero 

Niti bodovnih sudaca.

Tako da...

cekaj, negdje sam citao da nije istina da je nokaut zabranjen, a ovo da nece biti pobjednika je samo je samo u slucaju da se ne desi ko, znaci nema bodovanja, nesto kao stara UFC pravila?

On je čovjek jako dobar momak!
bero
  • bero
  • Advanced Member
2020-11-28T21:54:07Z
Komisija je rekla da prekida borbu cim se pojavi krv. I da nema bodovnih sudaca. Imat ce vece rukavice da bude manje stete. I mec ne ulazi u niciji record.

Nokaut nije sluzbeno zabranjen, ali preporucuju da se ne ide na nokaut. E sad, vidjet cemo.

pfs-prevarantske frustrirane seljačine
- dr jupidu
Zatoichi
2020-11-29T03:10:26Z
Joj kad krenu politiku i resto sranja ubacivati u boks prenos....repe ll cool ili ti tako nesto,je pricao kako je saznao da je njegov predak bio slave i bokser i kako tajson nije slave ali je morao da prodje kroz mental slavery(kako mogu svakojaka sranja izmisljati nije mi jasno)....na to sve hebeni mauro koji je momentator pita suger ray leonarda koji sjedi dva metra od njega,sta on misli o mental slavery,veli suger ray da su to bile poverfull word sto je ll cool rekao....dobicu proljev prije glavne borbe.....
It is only when a mosquito lands on your testicle that you realize that violence is never the answer.
Zatoichi
2020-11-29T03:23:41Z
Mecevi prije glavne su katastrofa...amaterski mecevi na vasaru u mom gradu su bili atraktivniji
It is only when a mosquito lands on your testicle that you realize that violence is never the answer.
karl anal
2020-11-29T05:12:47Z
ma idu mi na kurac sa tim. tako i moj jedan prijatelj dj iz pariza. stalno nesto o tome, ja mu kazem jean marrie, it is so old that its.in the history books.
ne no my friend, it was only 60 years ago.
a njemu je 45
. izgleda da postoni i preggy slavery.
jeli znas zasto je u tabletama ona vata na vrhu.
da crnci ne zaborave sza su radili prije nego smu se poceli drogirat

brate moze ddd samo sanjat ovakve otklone.
koji panj
When you walk around pretending to be crazy, eventually you are going to walk into someone who is pretending to be sane.
karl anal
2020-11-29T05:22:43Z
koliko ova dvojica seru
ja sam mislio da ne moze gore od mavrovica koji je u svakoj rundi barem 5 do 6 puta vidio tezak nokdaun
ali moze, mavrovic sa asistentom
DjomlaKS
2020-11-29T09:28:24Z
Kao sto sam rekao, zanimljivije nego vecina UFC evenata :D

Samo cu reci da bi ga Mike pojeo u pravom meču. Vidi se da ima jos onu žicu u sebi
thelovacluka
2020-11-29T10:37:56Z
Koja sramota od komentiranja. Par sekundi i ovaj dindu snoop dog viče: two uncles fighting in the backyard.

Kao prvo, bilo koji od tih unclea bi ga ubio da se potuku, a i ti uncles su legende sporta, jedne od najvećih zvijezda.
Za popust na IHERB.COM upišite code: WZK091
Zatoichi
2020-11-29T13:36:30Z
Sa ovim rukavicama i 2 minute runde,uprskali su ovaj mec....no vidjela se tu i starost,jonsu otvorena usta nakon prve runde.....mislim da bi to bilo to,treba stati sad i u penziju,uzivati resto zivota
dr jupidu
2020-11-29T13:48:10Z
Originally Posted by: Zatoichi 

Sa ovim rukavicama i 2 minute runde,uprskali su ovaj mec....no vidjela se tu i starost,jonsu otvorena usta nakon prve runde.....mislim da bi to bilo to,treba stati sad i u penziju,uzivati resto zivota

sasvim solidno

s time da rjj nedaje svojih 3 milje nikom.i može zahvalit taysonu na zaradi

amike ima uspješne biznise i zao daje skoro sve u humane svrhe

Ivan CRO Cop
2020-11-29T20:49:35Z
Tysona treba uparit sa James The Beast Wilsonom
A sjajan fajt bi bio i sa Amirom Mansourom 💪🏻
"Pravda bez snage je prazna, a snaga bez pravde je samo nasilje ."
DjomlaKS
2020-12-03T07:37:57Z
Originally Posted by: DjomlaKS 

Jedno je samo sigurno. Kakav god cirkus bio, opet je interesantnije nego 90% UFC evenata :)18

https://fightsite.hr/k1-...ldera-i-furyja/10511293/ 

:)1
Black Arrow
2021-03-29T11:07:41Z
Mavrovic znaci bacio rukavicu Tysonu... 😂
Doktore je li ovo neka KW atrakcija ili stvarno?
Koliko bi trazio Mavrovic za mec? 😂