Poll Question : Tko pobjeđuje?

Total: 4

thelovacluka
2020-11-26T16:27:09Z
Roy se ne kreće više tako dobro, to bi bio najveći faktor, i Tyson ima vjerojatno dosta slabiji cardio nego prije.

Uglavnom, meni je Tyson omiljen, Roy je isto tu negdi pri vrhu. Baš me zanima kako će ovo izgledati.

Bez obzira na godine, stilovi su im ostali isti, biti će zanimljivo.

what say you?
Za popust na IHERB.COM upišite code: WZK091
Sponsor
Seded
2020-11-26T16:51:18Z
Draw. Borba je humanitarnog karaktera.
"It's not checkmate. The king has one more move."
thelovacluka
2020-11-26T16:54:29Z
Ma sumnjam da se neće potući skroz. Ne može se Tyson kontrolirati. Mislim da bude baš šora...al dobro, nikad ne znaš. možda je samo hype
bero
  • bero
  • Advanced Member
2020-11-26T17:21:46Z
Prouci pravila za ovaj mec :D
(hint: ako se pojavi krv, mec se prekida, nokauti zabranjeni itd)
pfs-prevarantske frustrirane seljačine
- dr jupidu
Svensson
2020-11-26T17:39:05Z
očekujem dosta zajebancije i showmanshipa

thelovacluka
2020-11-26T17:54:33Z
ne znam, ne mogu se kladiti da Mike neće malo dobiti PTSP iz devedesetih i krenuti 😃
Seven
2020-11-26T21:44:46Z
ako stvarno bude jeo samo meso , mislim da bez glikogena nema nikakve šanse izdržati više od minute borbe kvalitetno na razini vs protivnik pun glikogena i sa tehnikom koja je i bolja od mike-ove .
Gates je bio mali digitalni kameleon koji je postao komodski varan epidemiologije .
Zatoichi
2020-11-27T21:57:49Z
Mislio sam da uplatim i pogledam taj cirkus no maloprije sam procitao rulles i nema od toga nista sto se mene tice...hajde sto je 8 rundi i 2minute runde,nema sudija-super,oni i onako znaju samo da zaseru....ali borbu zaustaviti i zavrsiti zato sto neko ima “cut”,nema sanse da platim 50 dolara koliko god volio tysona 👎
Edit: i koji ce qurac raditi tu borbu u californiji hebala ih njihova komisija....bunch of pussys....
It is only when a mosquito lands on your testicle that you realize that violence is never the answer.
fanatic
2020-11-27T22:39:30Z
šta znači da su nokauti zabranjeni? ako netko nekoga nokautira, bit će diskvalificiran zbog toga? :)18
"I was in Las Vegas when the Nogueira brothers first touched down in America. There was a bus, this is a true story. There was a bus that pulled up to a red light, and Little Nog tried to feed it a carrot, while Big Nog was petting it. He thought it was a horse"
Zatoichi
2020-11-27T23:00:51Z
Originally Posted by: fanatic 

šta znači da su nokauti zabranjeni? ako netko nekoga nokautira, bit će diskvalificiran zbog toga? :)18

Vece su rukavice pa zato kao manje sanse da neko bude nokautiran...idem
Od toga da ce ce se neko okliznuti u prvoj rundi i tu ce se cirkus zavrsiti...tyson navodno treba da zaradi 10 miliona,za te pare bi trebao roju da otkine glavu...sve se bojim da ce neko nekog udati u ringu pa onda se izvinjavati ono kao “i am so sorry”
It is only when a mosquito lands on your testicle that you realize that violence is never the answer.
DjomlaKS
2020-11-27T23:03:51Z
Originally Posted by: Zatoichi 

Mislio sam da uplatim i pogledam taj cirkus no maloprije sam procitao rulles i nema od toga nista sto se mene tice...hajde sto je 8 rundi i 2minute runde,nema sudija-super,oni i onako znaju samo da zaseru....ali borbu zaustaviti i zavrsiti zato sto neko ima “cut”,nema sanse da platim 50 dolara koliko god volio tysona 👎
Edit: i koji ce qurac raditi tu borbu u californiji hebala ih njihova komisija....bunch of pussys....

Jedno je samo sigurno. Kakav god cirkus bio, opet je interesantnije nego 90% UFC evenata :)18
Seded
2020-11-27T23:15:18Z
Originally Posted by: thelovacluka 

ne znam, ne mogu se kladiti da Mike neće malo dobiti PTSP iz devedesetih i krenuti :D

Ne možeš se kladiti ni da hoćeš jer su izbacili iz kladionica. To ti dovoljno govori o ozbiljnosti borbe. :)20

"It's not checkmate. The king has one more move."
Zatoichi
2020-11-28T01:23:45Z
Originally Posted by: DjomlaKS 

Jedno je samo sigurno. Kakav god cirkus bio, opet je interesantnije nego 90% UFC evenata :)18

Vjerovatno si u pravu....posto sam bio big fan od tysona. A i jonesa,sta ja nezelim da vidim je jedan od njih dobije jaci udarac i ekipa odmah ulece i zaustavlja borbu...obadvojica su bivsi prvaci,to su ljudi koji u penziji i dalje mogu da razvale regularnog covjeka ili cak drugorazrednog boksera,znaci nisu djeca i nisu potrebna djecija pravila za njih...ili ti zenska pravila

DjomlaKS
2020-11-28T09:56:06Z
Ne treba zaboraviti da je Drago vs Creed trebao biti samo lagani sparing :)22
GSP
  • GSP
  • Advanced Member
2020-11-28T10:21:14Z

Ma kakav sparing. Pa pričamo o Tysonu. Nije više onako divlji ali kad ga Jones pogodi bit će živo:)1

Zatoichi
2020-11-28T12:24:41Z
Mozda i bude kakvog lupanja,neizgledaju bas da su frends
Mike Tyson v Roy Jones Jr final FACE OFF ahead of…:

bero
  • bero
  • Advanced Member
2020-11-28T12:53:43Z
Originally Posted by: GSP 

Ma kakav sparing. Pa pričamo o Tysonu. Nije više onako divlji ali kad ga Jones pogodi bit će živo:)1

Ne, vec ce prekinut mec jer je zabranjena krv i pokusaji nokauta :D

pfs-prevarantske frustrirane seljačine
- dr jupidu
JDS
  • JDS
  • Advanced Member
2020-11-28T14:10:53Z
Originally Posted by: bero 

Originally Posted by: GSP 

Ne, vec ce prekinut mec jer je zabranjena krv i pokusaji nokauta :D

Haha koja je to glupost, kao da u nogometu zabrane davati golove
dr jupidu
2020-11-28T14:53:51Z

Mozda i bude kakvog lupanja,neizgledaju bas da su frends
Mike Tyson v Roy Jones Jr final FACE OFF ahead of…:

kao šta ti meni nudiš 250 $ za 1 rundu frendly sparinga

tako će oni dobit 13 miliona $ zaa frendly sparing 8 mini rundi

čista laž i obmana........ bit će to žestoki pokušaji da protivnika se obori tj nokautira

:)17

dr jupidu
2020-11-28T15:25:38Z
Hoće li se itko od forumaša probudit da gleda meč?

Ja ne