JDS
  • JDS
  • Advanced Member
2020-10-23T14:12:45Z
Mislim da ce Ankalaev lagano izdominirati Cutalebu. Struve vs Taivusa bas nemam pojma, mozda Struve odlukom ili nekim gusenjem ako zavrse u parteru.
balkanbomber
2020-10-23T14:19:29Z
navodno je jedan clan Cutelabinog teama testiran positivno na Covid... opet...

pisu da ce u slucaju otpada Isi Fitikefu (ili tak) biti zamjena... taj lik je 1,77 i izgleda kao welteras
On je čovjek jako dobar momak!
DjomlaKS
2020-10-23T15:48:31Z
Originally Posted by: JDS 

Joj koliko spominjes to da je Khabib prevelik za kategoriju, pa ima losu konkurenciju jer su stand up borci, pa ovo pa ono, već si bar 200 puta to sve napisao. Kako ti kod Rakica ne smeta sto je veci u toj kategoriji od svojih protivnika, nekad mi izgleda za 2 kategorije veci od protivnika kad mu gledam borbe, cak je Smith rekao da ga je držao dole cisto na fizičku snagu, a da ne govorimo da vec sada lik neveliko kalkulira, sad ne zeli Prochazku, kaze da ce mu mozda dozvoliti da se testira protiv njega tek kad osvoji titulu, zamisli kako bi taj tek kalkulirao da je na Kebinom mjestu, kad sad vec to radi, a jos nikog bitnog nije dobio.

Mozemo raspravljati jel Bomber pretjerao s izjavom o opancima(:)18) i definitivno se ne bih slozio da je Keba nesto prevelik za kategoriju.,al sve ostalo je itekako istina.
Prvo, hrvanje je broj 1 u MMA! Tako je uvijek bilo i takp ce uvijek biti. I onda u ovakvoj sitiaciji tj. u kategoriji gdje imas jednog vrhunskog hrvača, a nasuprot njega nema vrhunskog hrvača, graplera, niti borca s vrhunskim TDD-om(to također ubrajam pod hrvanje), događa se da dotični izgleda toliko superioran i dominantan. Zato recimo ubija od batina najvece face u kategoriji, a jedva pobijedi hrvača s ruba top 10 kojeg NIJEDNOM(namjerno velikim - Mate) nije uspio srušit.
Necu pričati dal bi bio prvak ili ne, al sigurno je da nebi izgledao tako dominantan da se susretao npr. s Bendom, Thompsonom, Melendezom itd.

I ne radi se ovdje samo o Khabibu, da ne bude zabune. To o hrvačkoj dominaciji su jednostavno činjenice. Usporedbe radi, Rumble i Stena su ubijali sve u svojoj kategoriji, a onda ih Cormier i Stipe siluju na hrvanje. Cain je izgledao kao nadčovjek jer nije bilo pravog hrvača naspram njega(onog sto bježi od šamara ne ubrajam), dok nije naletio na vrhunskog graplera...

Također i ovo za konkurenciju. Nedavno smo o tome raspravljali u vezo Miočića, pa ajmo jos jednom ponovit gradivo:
- bi li Conor bio Conor da su mu se na putu našli tezi protivnici, pogotovo hrvači?
- bi li Anderson bio Anderson da su tada bili Weidman, Rockhold, Romero, Jacare...?
-bi li Jones bio toliko dominantan da su od početka bili Cormier, Gustafsson, Rumble, i ove nove dugonje?
-bi li sveto trojstvo Pridea bilo to sto jest da nisu konstantno skakali po malim žutima?
-bi li Kličko vladao toliko da su tada bili ovi dvometraši?

Dakle, konkurencija itekako znači kad se priča o nečijoj dominaciji, i nije nikakvo omalovažavanje kad se krene propitivati nečija karijera.
Seded
2020-10-23T16:05:01Z
Volkov nikad teži, 120 kg... Harris pak valjda najlakši u zadnjih par godina.
"It's not checkmate. The king has one more move."
balkanbomber
2020-10-23T16:38:29Z
Originally Posted by: DjomlaKS 

Mozemo raspravljati jel Bomber pretjerao s izjavom o opancima(:)18)

haha ovo stvarno nije bila provokacija ili pljuvanje, ne znam kako se pravilno zovu te cipelice sto je imao, ono ljetne sto navuces pa sam bubnuo rijec opanci :)1

a imas sliku gdje se obocija vide i vidi se da je djon u Justinovih patika dosta visi nego sto je to kod Kabibove obuce.

balkanbomber
2020-10-23T18:22:34Z
jbmt sunce, na ovom svijetu sami Kabib hejteri, svasta:

https://mmajunkie.usatod...n-controversy-mike-dolce 

https://www.mmamania.com...amp-heavy-over-155-dolce 

https://heavy.com/sports...troversy-khabib-ufc-254/ 
JDS
  • JDS
  • Advanced Member
2020-10-23T18:59:52Z
Jesi dosadan sa tim Khabibom, ok shvatili smo da kalkulira, da je njegova prirodna kategorija velter, da se najmanje bori, da izbjegava prave izazove i da je Tibau trebao pobjediti 🙂
pecho
2020-10-23T19:46:44Z
Ajmo Gaethjeeeeeee.
Kako bi mi bilo drago da pobijedi Khabiba.
There isnt a hard time invented that i cannot handle.
Mate
  • Mate
  • Advanced Member
2020-10-23T19:48:20Z
Svi govore da je Khabibovih 28-0-0 jako impresivno, što i je, ali od tih 28 pobjeda samo su 3 protiv vrhunskih boraca: Dos Anjos, Conor i Poirier, i to je to. Naravno, bilo je tu i dobrih pobjeda kao Johnson i Laquinta, ali tih 28-0-0 nije uopće toliko jako impresivno koliko je na prvi pogled, 3 vrhunske pobjede i par dobrih od 28 govori da je Khabibov omjer itekako prenapuhan. I želio bih odgovoriti JDS-u: poštovani gospodine pod imenom JDS, ne znam kome ste odgovorili da je dosadan sa khabibom, ali da je bilo kome, mislim da je to neutemeljno jer je ovo ipak tema o Khabibovoj obrani titule protiv vrlo jakog izazivača, ovo je forum i normalo je da međusobno diskutiramo i polemiziramo, pa zašto je forum nego za to. Duboko se ispričavam ako sam nekog uvrijedio.

Mir Vama.
Becks
2020-10-23T20:32:09Z
Originally Posted by: Mate 

Svi govore da je Khabibovih 28-0-0 jako impresivno, što i je, ali od tih 28 pobjeda samo su 3 protiv vrhunskih boraca: Dos Anjos, Conor i Poirier, i to je to. Naravno, bilo je tu i dobrih pobjeda kao Johnson i Laquinta, ali tih 28-0-0 nije uopće toliko jako impresivno koliko je na prvi pogled, 3 vrhunske pobjede i par dobrih od 28 govori da je Khabibov omjer itekako prenapuhan. I želio bih odgovoriti JDS-u: poštovani gospodine pod imenom JDS, ne znam kome ste odgovorili da je dosadan sa khabibom, ali da je bilo kome, mislim da je to neutemeljno jer je ovo ipak tema o Khabibovoj obrani titule protiv vrlo jakog izazivača, ovo je forum i normalo je da međusobno diskutiramo i polemiziramo, pa zašto je forum nego za to. Duboko se ispričavam ako sam nekog uvrijedio.

Mir Vama.

aha, prva borba tamo na rodnom brdu mu je trebala biti protiv aktualnog ufc prvaka? Pa jebote čovjek se morao prvo izboriti među svom silom boraca da bi dospio di je dospio.
jel itko gledao borbu s tibauom? jel itko gledao na koje sterkane je tibao pao nedugo nakon borbe? jel itko svjestan da ljudi treniraju i napreduju iz dana u dan.
jupidu je nikola tesla mma za razno razne proljeve koji se ovdje prosipaju.
pozdrav velikom švedskom somelieru i keyboard ratniku Senadu koji nas sada prati kao gost (denis hanofer)
ivankomajstor
2020-10-23T21:10:50Z
Justin
Robert
Magomed

Mark my words 🙂
forpfs
2020-10-23T21:43:21Z

Kebab silazi s trona
Conor divlja
Vrti se lova
DjomlaKS
2020-10-24T05:28:45Z
Becks, aj ti napravi jos jednu pauzu od pola godine. Vidim da ti je to dugogodišnje izigravanje vreće za udaranje, pardon, treninga i sparinga po tim silnim dvoranama uzelo danak.
ksian
2020-10-24T09:40:24Z
Ja mislim da Gaće dobija ovo, sve mi se čini da je Kabib izduvao ponešto.
karl anal
2020-10-24T10:35:18Z
Originally Posted by: ksian 

Ja mislim da Gaće dobija ovo, sve mi se čini da je Kabib izduvao ponešto.

a ja mislim da je svima u glavi samo zadnja borba protiv tonya, koji je definitivno platia laštru zbog skidanja kila nešto malo

prije borbe sa mudantan, i da na račun toga precjenjuju gatjea

jednostavno je pod njegov svijet i koga god odvuče na pod taj je gotov, gatje je na nogama bolji ali nije ni ovaj više truba

ipak mislim da kabib ovo uzima

When you walk around pretending to be crazy, eventually you are going to walk into someone who is pretending to be sane.
Mate
  • Mate
  • Advanced Member
2020-10-24T10:36:39Z

Becks, aj ti napravi jos jednu pauzu od pola godine. Vidim da ti je to dugogodišnje izigravanje vreće za udaranje, pardon, treninga i sparinga po tim silnim dvoranama uzelo danak.

Poštovani gospodine DjomilaKS, Vi ste jedan od vrlo malog broja pravih, normalnih ,razumnih i moralnih ljudi na ovom forumu, koji su velika manjina, a vjerojatno ste i jedini. Jako Vas cijenim.

Mir Vama.

DjomlaKS
2020-10-24T11:05:20Z
Maloprije sam naletio na ovog Jareda kad se borio u teškoj. Lik je tada valjda imao blizu 110kg.
Da mi je netko rekao da ce se onolika mrcina spustiti u MW, i pritom biti ovako izdefiniran, nema šanse se bi povjerovao.

btw, kako je kožu ovako zategao??
Mate
  • Mate
  • Advanced Member
2020-10-24T11:38:33Z

Maloprije sam naletio na ovog Jareda kad se borio u teškoj. Lik je tada valjda imao blizu 110kg.
Da mi je netko rekao da ce se onolika mrcina spustiti u MW, i pritom biti ovako izdefiniran, nema šanse se bi povjerovao.

btw, kako je kožu ovako zategao??

Poštovani gospodine DjomilaKS, samo Vam želim reći da ono što je rečeno da Vas želim napraviti budalom nikako nije istina i nema veze s vezom, ali sam to pogrešno protumačio (isprva). Ja Vas jako cijenim i poštujem i imate moju potporu na ovom forumu. Želim sreću, mir, zdravlje i sve najbolje Vama. Poštujem Vas i cijenim.

Mir Vama.
Mate
  • Mate
  • Advanced Member
2020-10-24T11:51:45Z
Iskreno se nadam da će Gaethje dobiti Khabiba sa KO u prvoj rundi, ali bi još bolje bilo da ga ovaj 4 runde brutalno dominira i u 5 nokautira sa head kickom kao mirko silvu.

Mir Vama.
Mate
  • Mate
  • Advanced Member