thelovacluka
2020-10-31T22:35:19Z
Originally Posted by: DjomlaKS 

Originally Posted by: thelovacluka 

Djomlaks traži 60-0 borca. to ne postoji.

Makar, ne postoji niti GOAT, osim Tysona sredinom osamdesetih 😃 kad se borio kak se mora.

Jones i GSP nemaju 60-0 :)24

Jones ima poraz DQ, a GSP je revanširao sve poraze kolko znam :)42

makar, po tvojoj logici, s obzirom da gledaš sveukupno sliku i imidž osobe, GSP bi morao biti daleko iznad Jonesa.

Jones, osim treskanja trudnica, ima upitnik nad pobjedama zbog višekratnog broja pozitivnih testova na steroide i kokain.
Za popust na IHERB.COM upišite code: WZK091
DjomlaKS
2020-10-31T22:56:45Z

Originally Posted by: DjomlaKS 

Djomlaks traži 60-0 borca. to ne postoji.

Makar, ne postoji niti GOAT, osim Tysona sredinom osamdesetih 😃 kad se borio kak se mora.

Jones i GSP nemaju 60-0 :)24

Jones ima poraz DQ, a GSP je revanširao sve poraze kolko znam :)42

makar, po tvojoj logici, s obzirom da gledaš sveukupno sliku i imidž osobe, GSP bi morao biti daleko iznad Jonesa.

Jones, osim treskanja trudnica, ima upitnik nad pobjedama zbog višekratnog broja pozitivnih testova na steroide i kokain.

O tome sam pisao par stranica prije, kako je GSP revansirao svoje poraze. Dakle izbrisao na neko način.
A necemo bas bit picajzle pa Jonesu ubrajati onaj DQ poraz :)1

Imao je i Anderson 4 poraza prije UFC-a, al ne mozemo mu bas to uzimati za zlo jer je nakon toga vedrio i oblačio 7g. u puno jačoj konkurenciji.
bero
  • bero
  • Advanced Member
2020-11-02T09:17:52Z
https://www.sportskeeda....iggest-pay-per-view-2020 

675k ppv buysa
pfs-prevarantske frustrirane seljačine
- dr jupidu
balkanbomber
2020-11-02T10:52:16Z
Originally Posted by: bero 

https://www.sportskeeda.com/mma/news-reports-ufc-254-generates-675k-buys-fifth-biggest-pay-per-view-2020

675k ppv buysa

da gledao sam, 5i na ljestvicama u 2020 a toliko se prasine dizalo da je najveci fight ikad. Keba je poslje McG daleko najveca mma-instagram zvijezda ali "problem" za money making je sto je valjda od 25mil followera preko 80 ili 90% cine followeri za bliskog istoka, arapskih zemalja i drzava tipa Pakistan ili Bandladesh, dakle, drzave i stanovnici koji su sa perspektive UFCa nezanimljivi posto ne kupuju ppv, mernachdise, ne narucuju ufc-stuff i cak ne kupuju proizvoce iz reklame, tu vise znaci 1mil irskih followera nego 15mil arapskih

On je čovjek jako dobar momak!
bero
  • bero
  • Advanced Member
2020-11-02T12:44:44Z
da, a s druge strane vidi se porast kupljenih PPV-ova, u odnosu na prijašnjih nekoliko godina kada je 500k PPV-ova bila gornja granica (ako nisi Conor).

očito corona ide na ruku UFC-u.
- dr jupidu
balkanbomber
2020-11-02T13:33:16Z
Conor je naravno najpopularniji i tako zauzima prva 4 ufc ppv rekorda, ali nije sad da nije bilo velikih ppv-a! Rousey je protiv Holm i Nunes imala 1,1mil buys, cak je Nunes sama protiv Tate imala preko milion, Anderson protiv Sonnena je prodao 925k, Lesnar protiv Caina preko 1mil... bilo je dosta PPV-a sto su oko milion ili nesto ispod.
On je čovjek jako dobar momak!
bero
  • bero
  • Advanced Member
2020-11-02T14:00:10Z
Originally Posted by: balkanbomber 

Conor je naravno najpopularniji i tako zauzima prva 4 ufc ppv rekorda, ali nije sad da nije bilo velikih ppv-a! Rousey je protiv Holm i Nunes imala 1,1mil buys, cak je Nunes sama protiv Tate imala preko milion, Anderson protiv Sonnena je prodao 925k, Lesnar protiv Caina preko 1mil... bilo je dosta PPV-a sto su oko milion ili nesto ispod.

velim unatrag nekoliko godina, cca 2016 do 2019.
tu su imali slabe PPV prodaje, posebno u 2017.

- dr jupidu
Seded
2020-11-02T14:06:26Z
Masvidal vs. Usman su imali 1.3 milijuna.
"It's not checkmate. The king has one more move."
Svensson
2020-11-02T14:06:44Z

cak je Nunes sama protiv Tate imala preko milion

sa Brockom na cardu :)1
doog_kool
2020-11-02T14:36:15Z
Koliko PPV-a je prodao event Masvidal-Diaz??
Znam da sam taj podatak trazio nakon borbe,al nikako ga nisam uspio pronaci.
JDS
  • JDS
  • Advanced Member
2020-11-02T14:57:42Z
Originally Posted by: Svensson 

cak je Nunes sama protiv Tate imala preko milion

sa Brockom na cardu :)1

Da je Igor Pokrajac predvodio taj event gdje je Brock imao bi preko milion 🙂
DjomlaKS
2020-11-05T19:59:56Z
Evo i Adesanya veli da je pravi GOAT Mighty Mouse.
Rekorde imao, a nikakvih doping afera van kaveza kao Jones.
Baš šteta sto su ga zakinuli s Cejudom, i sto ima samo metar i žilet. Da je kojim slučajem welteras ili barem LW, mislim da bi se drugačije gledalo na njega.
Users browsing this topic