forpfs
2020-09-29T11:45:56Z

nakon svih malera koje je imao ante dolazi na najveću mma pozornicu

ima da eksplodira i nokautira bilo koga sa druge strane

GO Ante
DugoVecCitam
2020-09-29T12:26:23Z
Originally Posted by: DjomlaKS 

Originally Posted by: DugoVecCitam 

Borba se odvijala samo u stojci.

Bas jbt, taman pogledao opet. Čini mi se da sam pobrkao nesto. Koga je Ante onda rusio pa izgubio borbu? Smoldarev mozda? :)10

Al evo i od Tybure je bio bolji do loma. Vise udaraca pogodio i bolje radio.

Mislim da ti pricas o mecu protiv Starringa.
DRAGI PRIJATELJI...
JDS
  • JDS
  • Advanced Member
2020-09-29T12:27:28Z

Cyril se spremao za Ruse, sto znaci da je radio na hrvanju.
Inace, je li on zaista sparing partner od Ngannoua ili su to samo price?

Je dugo su zajedno sparirali, cak sam negdje nedavno gledao neki link gdje se njih dvojica mlate na sparingu, i neki trener govori da cijela dvorana dolazi gledati kad njih dvojica spariraju, jer su zestoki sparinzi između njih dvojice
ivankomajstor
2020-09-29T12:43:09Z
Originally Posted by: JDS 

Cyril se spremao za Ruse, sto znaci da je radio na hrvanju.
Inace, je li on zaista sparing partner od Ngannoua ili su to samo price?

Je dugo su zajedno sparirali, cak sam negdje nedavno gledao neki link gdje se njih dvojica mlate na sparingu, i neki trener govori da cijela dvorana dolazi gledati kad njih dvojica spariraju, jer su zestoki sparinzi između njih dvojice

https://www.facebook.com...eos/672063650273326/?t=0 

Evo ga - Gane je najteži mogući prvi protivnik - velik, jak, odličan tehnički na nogama. Veliki trenutak istine za Antu. S time da sam vidio i neke rupe, Ante ima odličan double leg, a recimo Gane sa svojim kretanjem naprijed-nazad mi se čini da ima dosta prostora da ga Ante ruši u dobrom tajmingu, sada ako ga ruši i može zadržati dolje obično takve borce poput Ganea to košta puno kondicije i jako umara - to bi po meni trebao biti gameplan. S time da Ante nije loš ni u stojci, možda malo raditi gore i sačekati ga na tajming da ga na ulazu ruši.

Nadam se samo da je radio na kontroli u parteru jer će trebati ovoga zadržati u podređenoj poziciji, protiv Smoldareva je bio očajan u tom segmentu, sada se poboljšao, nadam dovoljno.
Mate
  • Mate
  • Advanced Member
2020-09-29T12:56:29Z
Osvojit će UFC naslov..... kao i Mirko 🤦 🤦 🤦 :)14 :)14 :)14 :)14 :)12 :)12 :)12

Mir Vama.
Mate
  • Mate
  • Advanced Member
2020-09-29T13:15:50Z
Originally Posted by: rikimartin 

Ne znam zašto nitko ne vjeruje u Antu . Dobar je Gane , ali ne baš toliko . Pa koga je on pobijedio ?
S druge strane , Ante ima poraz od najjadnijeg teškaša u povijesti , Tybure ...

Nitko ne vjeruje u Antu, jer su svi vjerovali u Mirka da će biti UFC prvak, a na kraju je svaki bolji borac u UFC-u brisao pod s njim. Pokrajac ista stvar.

Mir Vama.

Mate
  • Mate
  • Advanced Member
2020-09-29T13:19:29Z
Hector Lombar, Gilbert Melendez, Gegard Mousasi, Ronaldo Souza, Dan Henderson, Mirko Cro Cop, Alistair Overeem, Blagoy Ivanov, Jake Shields i još njih, svi su ulazili u UFC sa ogromnim hypom i nadama, da bi se te nade razbile i rasprsnule u ništa, pogotovo što se tiče Mirka, nažalost. Gane će razbiti Deliju, tko zna, možda postigne i rekord za najbrži nokaut.

Mir Vama.
bero
  • bero
  • Advanced Member
2020-09-29T13:27:42Z
Originally Posted by: DayHR 

Ovisit će o tome hoće li ga Delija uspjevat srušit dolje i da ne naleti glavom na koljeno. Gagne je raznovrstan i opasan u stojci, ali koliko vidim bori se često sa spuštenim rukama dolje i oslanja se na pokretljivost i distancu za obranu; možda bi se to moglo iskoristit za nekakav boks pripremljen s Drvišem.

Ako Delija izgubi, hoce li bit radi kaveza?

pfs-prevarantske frustrirane seljačine
- dr jupidu
Svensson
2020-09-29T13:32:22Z
Originally Posted by: bero 

Ovisit će o tome hoće li ga Delija uspjevat srušit dolje i da ne naleti glavom na koljeno. Gagne je raznovrstan i opasan u stojci, ali koliko vidim bori se često sa spuštenim rukama dolje i oslanja se na pokretljivost i distancu za obranu; možda bi se to moglo iskoristit za nekakav boks pripremljen s Drvišem.

u Japanu je dobro radio u ringu :)20
dr jupidu
2020-09-29T13:35:19Z
Originally Posted by: Mate 

Mir Vama.

mirko nje osvojio naslov

prouči povest ufc-a

Mate
  • Mate
  • Advanced Member
2020-09-29T13:48:03Z
Originally Posted by: dr jupidu 

Originally Posted by: Mate 

Mir Vama.

mirko nje osvojio naslov

prouči povest ufc-a

Ovo je vjerojatno šala, ali ovo što sam napisao je bio sarkastičan komentar - zato i ima toliko smješkića sa strane, trotočje između naslov i kao i Mirko.

Mir Vama.

DayHR
2020-09-29T14:00:39Z

Mirku je kavez najveći neprijatelj i problem. Užasno loša pravila i teren za njegov stil i tjelesnu građu. Hrvanje na žici i kretanje protivnika okolo u velikom prostoru bezu kutova za njega je velik hendikep. Mirku treba drugačiji oblik MMA u ringu i Pride pravila, i u njima je svjetski vrh.

Delija je stilski i tjelesno drugačiji borac i dolazi u sasvim drugom vremenskom kontekstu, tako da ishod može biti sasvim drugačiji.
JDS
  • JDS
  • Advanced Member
2020-09-29T14:05:05Z
Originally Posted by: DjomlaKS 

Borba se odvijala samo u stojci.

Bas jbt, taman pogledao opet. Čini mi se da sam pobrkao nesto. Koga je Ante onda rusio pa izgubio borbu? Smoldarev mozda? :)10

Al evo i od Tybure je bio bolji do loma. Vise udaraca pogodio i bolje radio.

Da pogriješio si, jos ja gledam o kakvom ti rusenju pricas, imao ja 2 - 3 udarca više, neke kickove, ali nikakva dominacija, borba još nije ni krenula kako treba. Da Smolardeva je rusio, ali nazalost je na kraju izgubio kimurom, mislim da ga je cardio sjebao tu borbu, nesto kao protiv Staringa bio je bolji dok se nije istrošio, ali vjerujem da je po pitanju cardia puno napredovao, i da mu se to nebi sada desilo.
The Last Emperor
2020-09-29T14:35:18Z
Gledao malo isjecke borbi od Ganea, izgleda kao da jako udara ali treba mu jako puno udaraca da nekoga nokautira, za razliku od Ngannoua koji kad samo dirne nekoga gase se svjetla. Tako da se Ante ne treba toliko plasiti nokaut snage ovoga. Primjetio sam i da je lik nevjerojatno samouvjeren, nema pretjeranog slavljenja, za njega su sve pobjede posve ocekivane. Dajem sad vece sanse Anti nego sam mu davao u startu, ali svejedno Gane ozbiljan favorit.
Svensson
2020-09-29T14:48:52Z
Originally Posted by: The Last Emperor 

Gledao malo isjecke borbi od Ganea, izgleda kao da jako udara ali treba mu jako puno udaraca da nekoga nokautira, za razliku od Ngannoua koji kad samo dirne nekoga gase se svjetla. Tako da se Ante ne treba toliko plasiti nokaut snage ovoga. Primjetio sam i da je lik nevjerojatno samouvjeren, nema pretjeranog slavljenja, za njega su sve pobjede posve ocekivane. Dajem sad vece sanse Anti nego sam mu davao u startu, ali svejedno Gane ozbiljan favorit.

Primjeti isto da Gane ne maše i ne pliva baš naprijed ko Ngannou, on nije čovjek koji gasi udarcem jer se ne unosi toliko u njega. Oslanja se na kombinacije, thai klinč i dobro mixa ulaske u rušenja u sve to.

Mislim da se takve borce može "izgrindati" kroz kontinuirano hrvanje i presing ali pitanje je da li je Delija trenutno spreman na 3 runde takvog tempa.
stipeb
2020-09-29T14:49:09Z
Originally Posted by: dr jupidu 

ante dobiva i kreće po naslov

pušite ku.... hejteri:)1

Mislim da ovaj uopće nemože u istu rečenicu s Antom. 30:25. Brutalno prebijanje i silovanje!
Mate
  • Mate
  • Advanced Member
2020-09-29T14:50:42Z

Mirku je kavez najveći neprijatelj i problem. Užasno loša pravila i teren za njegov stil i tjelesnu građu. Hrvanje na žici i kretanje protivnika okolo u velikom prostoru bezu kutova za njega je velik hendikep. Mirku treba drugačiji oblik MMA u ringu i Pride pravila, i u njima je svjetski vrh.

Delija je stilski i tjelesno drugačiji borac i dolazi u sasvim drugom vremenskom kontekstu, tako da ishod može biti sasvim drugačiji.

Mogao je Mirko sve to promijeniti da je otišao u pravi kamp kao AKA ili Jackson Winkeljohn, ali ne, njegov podrum je njemu sve, i to ga je limitiralo i njegov ego.

Mir Vama.

Seded
2020-09-29T15:33:00Z
Mislim da će biti teška borba za Antu, ali ne mislim da nema šanse, dapače. Nije Gane ništa posebno, ali je jak, čvrsto udara i solidan parteraš. Recimo, prilično sam siguran da neće nokautirati Antu i velike su šanse da ova borba ode na sve tri runde. Ante ako bude oprezan u stand upu i dobro tajmira ulaske, može ovo odnijeti na bodove bez problema. E sad, lako je reći, treba to i učiniti posebno na short notice. Sretno Anti u svakom slučaju, navija se za njega.
"It's not checkmate. The king has one more move."
dr jupidu
2020-09-29T17:47:49Z

pa već se borio u pfl-u u kavezu i pobjedio

neće

i oli tompsona u kavezu

fist
  • fist
  • Advanced Member
2020-09-29T21:05:00Z
Ova borba mi miriši da će pobijedit borac s boljim kardiom.

Ako je Ante cijelo vrijeme u treningu kako kaže, mogao bi poprilično namlatiti Ganea s GNP, i vice versa, ako Gane bude imao bolji gas tank, mogao bi na nogama relativno lagano odnijeti pobjedu na bodove
Users browsing this topic