dr jupidu
2020-08-21T21:02:08Z
UFC Vegas 8 Main Event on ESPN+:

205 lbs.: Anthony Smith vs. Aleksandar Rakic
UFC Vegas 8 Main Card on ESPN+ (9 p.m. ET):

170 lbs.: Robbie Lawler vs. Neil Magny
115 lbs.: Alexa Grasso vs. Ji Yeon Kim
145 lbs.: Ricardo Lamas vs. TBA
205 lbs.: Magomed Ankalaev vs. Ion Cutelaba
UFC Vegas 8 Prelims Card on ESPN+ (5 p.m. ET):

185 lbs.: Maki Pitolo vs. Impa Kasanganay
125 lbs.: Mallory Martin vs. Hannah Cifers
185 lbs.: Alessio Di Chirico vs. Zak Cummings
145 lbs.: Alex Caceres vs. Giga Chikadze
185 lbs.: Julian Marquez vs. Saparbeg Safarov
115 lbs.: Polyana Viana vs. Emily Whitmire
170 lbs.: Sean Brady vs. Christian AgU..

dame i gospodo.....................................................kreće lov rakića na titulu

sretno
Sponsor
dr jupidu
doog_kool
2020-08-25T20:21:54Z
Sretno Rakicu. Nadam se da cemo uskoro gledat Rakic vs Prochazka
dr jupidu
The Last Emperor
2020-08-26T12:38:26Z
Nije mi simpa ovaj Rakić, ne sviđa mi se lik. Navijam za braveharta.
Ivan CRO Cop
2020-08-26T18:07:44Z
Originally Posted by: The Last Emperor 

A onaj ti je simpa, dobro nije skinuo gaće Jonesu u sred borbe kesa jedna

Nadam se da će ga Rakić odvalit, al neće bit lako def...
"Pravda bez snage je prazna, a snaga bez pravde je samo nasilje ."
doog_kool
2020-08-26T20:37:06Z
Originally Posted by: Ivan CRO Cop 

Rakic bas normalan decko,za razliku od Bakocevica i slicnih regionalnih klaunova.
dr jupidu
2020-08-26T20:56:46Z

uf..nervozan sam....

stvarno mi je stalo da rakić dosegne no 1
balkanbomber
2020-08-26T21:13:36Z
kod Rakica me najvise "brine" sto se ocigledno jako tesko nosi sa porazima.

sam je to rekao za prvu borbu i prvi poraz da je tesko podnio, iako je fino opisao zasto je izgubio, ali ipak nije mogao spavati pola godine.

za borbu protiv Oezdemira, i ja sam mislio da je pobijedio, ali isto tako razumijem kako je netko mogao vidjeti Oezdemira kao boljeg, bio je shift u momentumu u 2oj, i iako je raketa pogadao vise, Oezdemir je ganjao, ali se ipak ne slazem, mislim da je Rakic trebao dobiti 29-28 i to UD.

uglavnom, vidi se da je tesko podnio, nije dao interview 6mj, ljuti se na Petraka sto je skoro isto rekao kao sto sam ja gore napisao, sad kod Bispinga na podcastu prica kako "svi znaju, UFC, fanovi, Oezdemir, da je on pobijedio", mislim to nije ostavilo dobru impresiju kod mene, a i Bisping je ocigledno bio drugog misljenja, samo covjek ima talent da govori indirektno, ali osjetilo se da mu Rakic nije bio bas simpa.

uglavnom, navijam svim srcem za Rakica i nadam se da ce doci do titule, on je jedini poslje crocopa gdje sam bas nervozan prije borbe. pratim ga od prve mma borbe a i gledao sam ga uzivo u ffc-u i bilo bi mi drago da dobijemo 2gu pravu balkan mma zvijezdu.

On je čovjek jako dobar momak!
dr jupidu
Svensson
2020-08-27T07:49:41Z
prerano se Smith vraća nakon onog prebijanja od Glovera
Ivan CRO Cop
2020-08-27T11:43:32Z
Originally Posted by: doog_kool 

Rakic bas normalan decko,za razliku od Bakocevica i slicnih regionalnih klaunova.

Jer je austrougar 😁
The Last Emperor
2020-08-27T12:23:02Z
Originally Posted by: Svensson 

prerano se Smith vraća nakon onog prebijanja od Glovera

Slazem se. Mislim da nakon onoga nikako nije favorit protiv Rakica. A jos je imao i tezak mec sa provalnikom 😃
dr jupidu
2020-08-27T14:58:42Z
Originally Posted by: balkanbomber 

sam je to rekao za prvu borbu i prvi poraz da je tesko podnio, iako je fino opisao zasto je izgubio, ali ipak nije mogao spavati pola godine.

za borbu protiv Oezdemira, i ja sam mislio da je pobijedio, ali isto tako razumijem kako je netko mogao vidjeti Oezdemira kao boljeg, bio je shift u momentumu u 2oj, i iako je raketa pogadao vise, Oezdemir je ganjao, ali se ipak ne slazem, mislim da je Rakic trebao dobiti 29-28 i to UD.

uglavnom, vidi se da je tesko podnio, nije dao interview 6mj, ljuti se na Petraka sto je skoro isto rekao kao sto sam ja gore napisao, sad kod Bispinga na podcastu prica kako "svi znaju, UFC, fanovi, Oezdemir, da je on pobijedio", mislim to nije ostavilo dobru impresiju kod mene, a i Bisping je ocigledno bio drugog misljenja, samo covjek ima talent da govori indirektno, ali osjetilo se da mu Rakic nije bio bas simpa.

uglavnom, navijam svim srcem za Rakica i nadam se da ce doci do titule, on je jedini poslje crocopa gdje sam bas nervozan prije borbe. pratim ga od prve mma borbe a i gledao sam ga uzivo u ffc-u i bilo bi mi drago da dobijemo 2gu pravu balkan mma zvijezdu.

ja razmišljam dapače ..obrnuto

meni je baš stalo da je takav i da trenira ko konj i ima pravo bit razočaran i ima strahove od poraza kao gsp i radi na tome da ne izgubi

to je pravi mentalitet

a ne ovi šta izgube i sutra odu na odmor koda se ništa nije desilo

bravo za rakića

JDS
  • JDS
  • Advanced Member
2020-08-28T02:29:12Z

Zar nije Rakic rodjen i cijeli život ne zivi u Austriji, ako se ne varam cak se bori pod njihovom zastavom ?
balkanbomber
2020-08-28T07:49:40Z
Originally Posted by: JDS 

Zar nije Rakic rodjen i cijeli život ne zivi u Austriji, ako se ne varam cak se bori pod njihovom zastavom ?

Mislim da da, i?

DugoVecCitam
2020-08-28T09:08:31Z
Koji preruzni izgled naslova topica...:)22
DRAGI PRIJATELJI...
Ivan CRO Cop
2020-08-28T09:23:53Z

Mislim da da, i?

I Miočić je balkan zvijezda 😁😁
balkanbomber
2020-08-28T12:00:21Z

I Miočić je balkan zvijezda 😁😁

Miocic se sam gleda kao Amer dok je Rakic vise puta rekao da se gleda kao Srbin/Balkanac. Njemacki mu nije puno bolji nego srpski tako da je i za mene balkanac 😂
JDS
  • JDS
  • Advanced Member
2020-08-28T12:45:13Z

Mislim da da, i?

Pa nista, kazem samo onda bas i nije balkanac, nego Austrijanac 🙂