kod Rakica me najvise "brine" sto se ocigledno jako tesko nosi sa porazima.
sam je to rekao za prvu borbu i prvi poraz da je tesko podnio, iako je fino opisao zasto je izgubio, ali ipak nije mogao spavati pola godine.
za borbu protiv Oezdemira, i ja sam mislio da je pobijedio, ali isto tako razumijem kako je netko mogao vidjeti Oezdemira kao boljeg, bio je shift u momentumu u 2oj, i iako je raketa pogadao vise, Oezdemir je ganjao, ali se ipak ne slazem, mislim da je Rakic trebao dobiti 29-28 i to UD.
uglavnom, vidi se da je tesko podnio, nije dao interview 6mj, ljuti se na Petraka sto je skoro isto rekao kao sto sam ja gore napisao, sad kod Bispinga na podcastu prica kako "svi znaju, UFC, fanovi, Oezdemir, da je on pobijedio", mislim to nije ostavilo dobru impresiju kod mene, a i Bisping je ocigledno bio drugog misljenja, samo covjek ima talent da govori indirektno, ali osjetilo se da mu Rakic nije bio bas simpa.
uglavnom, navijam svim srcem za Rakica i nadam se da ce doci do titule, on je jedini poslje crocopa gdje sam bas nervozan prije borbe. pratim ga od prve mma borbe a i gledao sam ga uzivo u ffc-u i bilo bi mi drago da dobijemo 2gu pravu balkan mma zvijezdu.
On je čovjek jako dobar momak!