Seded
  • Seded
  • Advanced Member Topic Starter
2020-08-08T13:48:53Z
Danas. Još jedan event isključivo za berin gušt... :)20

Main card (ESPN+)

Heavyweight Derrick Lewis vs. Aleksei Oleinik
Middleweight Omari Akhmedov vs. Chris Weidman
Middleweight Maki Pitolo vs. Darren Stewart
Women's Bantamweight Yana Kunitskaya vs. Julija Stoliarenko
Catchweight (158 lb) Beneil Dariush vs. Scott Holtzman

Preliminary card (ESPN/ESPN+)

Catchweight (174.5 lb) Tim Means vs. Laureano Staropoli
Middleweight Kevin Holland vs. Joaquin Buckley
Lightweight Nasrat Haqparast vs. Alexander Muñoz
Middleweight Andrew Sanchez vs. Wellington Turman
Featherweight Gavin Tucker vs. Justin Jaynes
Featherweight Youssef Zalal vs. Peter Barrett
Bantamweight Irwin Rivera vs. Ali Al Qaisi

Šalu na stranu, ima ok borbi. Imam osjećaj da će Oleinik iznenaditi Lewisa. Nekako sam dojma da ga ovaj olako shvaća, a Boa Constrictor ne prašta kad uhvati grip. Vidim da je na kladi Lewis velik favorit.

Akhmedov vs. Weidman... ako Weidman spuši, neka se gubi u penziju. U zadnje vrijeme služi umjesto čistačice da se obriše kavez.
"It's not checkmate. The king has one more move."
Sponsor
DjomlaKS
2020-08-08T14:13:57Z
Oleinik mi je jedan od najsimpatičnijih boraca. Kao da je iz nekog filma izasao gdje vjestinom pobjeđuje fizički mlađe i superiornije borce.
Fora ce mi biti ova borba između simpatičnog starca i velikog antipaticnog brawlera.
bero
  • bero
  • Advanced Member
2020-08-08T14:25:22Z
Pa ovo jest za moj gust, main event tj.

Ostale generic komarce ne bi gledao ni da mi platis 😃
pfs-prevarantske frustrirane seljačine
- dr jupidu
Seded
  • Seded
2020-08-08T16:48:33Z

JDS
  • JDS
  • Advanced Member
2020-08-08T17:40:12Z
Koliko ovog Lewisa guraju,realno zadnje 2 borbe je trebao izgubiti, mislim da su i Latifi i Ivanov pokradeni, da su njima dali pobjede ovaj panj bi imao 4 poraza u nizu, a ovako je rangiran u top 5
DjomlaKS
2020-08-08T17:57:44Z
Originally Posted by: JDS 

Koliko ovog Lewisa guraju,realno zadnje 2 borbe je trebao izgubiti, mislim da su i Latifi i Ivanov pokradeni, da su njima dali pobjede ovaj panj bi imao 4 poraza u nizu, a ovako je rangiran u top 5

Ne pamtim da se ikad jedna ovakva sirovina ovako proguravala. Al pazi, Volkova je uspio zakacit u zadnjoj sekundi, sa Stenom imao srecu jer je ovaj zablokirao zbog Stipe, i onda to sto kazes sa Latifiom i Ivanovom...jbt pa lik je trebao biti porazen u zadnjih 6 borbi :)18
Seded
  • Seded
2020-08-08T18:32:54Z
Originally Posted by: DjomlaKS 

Originally Posted by: JDS 

Ne pamtim da se ikad jedna ovakva sirovina ovako proguravala. Al pazi, Volkova je uspio zakacit u zadnjoj sekundi, sa Stenom imao srecu jer je ovaj zablokirao zbog Stipe, i onda to sto kazes sa Latifiom i Ivanovom...jbt pa lik je trebao biti porazen u zadnjih 6 borbi :)18

Meni je isto fascinantno da se toliko provlači. U principu on i nije tako loš, trupina je, ali ništa ne napreduje. TDD mu je oduvijek očaj, ali je toliko jak da ga je teško kontrolirati. U stand upu divljanje i forsiranje razmjena jer ima bombu u ruci i to je manje više to. Kad god se susreo s nekim iole školovanim u stand upu bi izgubio. Izuzev Stene koji se smrznuo zbog samo sebi znanih razloga.
Seded
  • Seded
2020-08-09T09:29:50Z
Ful mi je žao Oleinika. Imao je super poziciju za scarf hold, nije uspio, a taman je bio kraj runde kad je zaključao americanu. Na početku druge Lewis standardno divljački pogodio bombu i laku noć svirači.

Weidmana još nisam gledao.

Dariush zaredao s odličnim pobjedama, pet u nizu. Baš ga je uživancija za gledati. Zadnje četiri borbe je nokautirao Holtzmana i Klosea i submittao Dobera i Camacho-a. Odlično.

Means vs. Staropoli preporuka svima ako planiraju pogledati. Doslovno 15 min. back and forth makljaže.

Sanchez iznenaujuće skinuo favoriziranog Wellingtona. I to brutalan KO.

Tucker vs. Jaynes borba večeri.
Ivan CRO Cop
2020-08-09T09:33:51Z
Je li Lewis malo tapkao na 1m25s do kraja runde? 🤔
"Pravda bez snage je prazna, a snaga bez pravde je samo nasilje ."
DjomlaKS
2020-08-09T10:39:53Z
Lewis ne samo da se provlači, nego je sad i oborio rekord po broju nokauta :D

Žao mi Oleinika, jer ovdje je bas snaga pobijedila vještinu.
Čudno malo kako ga nije uspio završiti.

Nego, koji je k uopce ovaj Oleinik., judo, sambo, il sta vec? Jbt kad ti se ovolika sirovina (na pocetku prve runde)zaleti na tebe ima da odmah zavrsi na podu, a ne da te nabije na žicu i jos baci na pod!
Seded
  • Seded
2020-08-09T11:27:01Z
Klasični Lewis :)20

UserPostedImage

Dariushev spinning back fist KO.

UserPostedImage

I Sanchezov KO s prelimsa...

UserPostedImage
DjomlaKS
2020-08-09T12:48:22Z
Pogledao Weidman. Lose u pm.
Imao je srece jer je i protivnik dosta los, al cim dođe malo bolji eto opet nokauta.

Btw, ovi mali kavezi su uzas 😣
Slash
2020-08-09T14:17:40Z
Weidman ili mirovina ili se maknuti od Wonderboya za početak, on je iz borbe u borbi sve lošiji.
Čovjek ima više poraza nokautom nego pobjeda u zadnjih par godina i sad kreće s karate stanceom i ruke dolje... Par puta sam se ulovio za glavu dok je Akhmedov zamahnuo.
Također, dobro za Weidmana da je kavez bio manji...

Dariush:)15
Vrhunski BJJ borac koji je postao brawler i redovito ima fajtove večeri. Ne pratim UFC kao nekad, ali njegove borbe uvijek pogledam.

Lewis je legenda.
Koliko se pravi da ništa ne zna i da ne trenira, lik u biti ima skroz solidno sve zajedno... Čak i u parteru ima ideju što raditi.
Šteta Oleinika, ali lik se bori isto od 2013-e kad sam ga prvi put gledao u fajtovima.
thelovacluka
2020-08-09T14:19:39Z
BLACK BEAST STAND UP 

:)38 :)38 :)38 :)38

on samo ustane 😃
Za popust na IHERB.COM upišite code: WZK091
Seded
  • Seded
2020-08-09T15:27:23Z
Pogledao sam Weidmana. Meni je to sve u svemu loše. Jako brzo ostaje bez snage, teško diše... U stand upu i dalje spor i traljav. Hrvanje i grappling radi na rutinu. Ne znam, ali mislim da mu se ne piše dobro ubuduće.
Ivan CRO Cop
2020-08-09T15:55:58Z
Originally Posted by: thelovacluka 

BLACK BEAST STAND UP 

:)38 :)38 :)38 :)38

on samo ustane :D

I onda vidiš đe je Cormier a đe svi ostali
"Pravda bez snage je prazna, a snaga bez pravde je samo nasilje ."
Svensson
2020-08-09T16:02:22Z
Originally Posted by: Seded 

Pogledao sam Weidmana. Meni je to sve u svemu loše. Jako brzo ostaje bez snage, teško diše... U stand upu i dalje spor i traljav. Hrvanje i grappling radi na rutinu. Ne znam, ali mislim da mu se ne piše dobro ubuduće.

Weidman nevjerojatno traljav, ko da ima snage za jednu rundu a nakon toga obrane nigdje. Čak ga je ovaj u drugoj rundi rušio tipa 4 puta, vjerojatno ga nikad nitko nije toliko rušio. Sreća za njega da Akhmedov ima još manje kondicije

Originally Posted by: DjomlaKS 

Nego, koji je k uopce ovaj Oleinik., judo, sambo, il sta vec?

mislim da je bazično japanski jiu jitsu, a onda je kasnije naravno učio svašta. Pogriješio je taktički, ovakvim sirovinama poput Lewisa se ne pokušavaju raditi crankovi i sl, pa to je čovjek teži 20 kila. Njega ili ugušiš na RNC ko šta je DC odradio ili ako baš moraš nekakav heel hook ili kneebar, iako tu riskiraš popit gadan GNP ako ne prođe
Him
  • Him
  • Advanced Member
2020-08-10T11:09:19Z
Ovaj Rus je trebao lakocom kontrolirati na podu Lewisa a na kraju je on dominirao više. Lewis je očito dobar "showman" i simpatičan lik. Očito se dobro snalazi i treba mu na to čestitati.