bero
  • bero
  • Advanced Member Topic Starter
2020-07-21T16:36:51Z
UserPostedImage

Main:

185 lbs.: Robert Whittaker vs. Darren Till
205 lbs.: Mauricio Rua vs. Antonio Rogerio Nogueira
265 lbs.: Fabricio Werdum vs. Alexander Gustafsson
125 lbs.: Carla Esparza vs. Maria Rodriguez
205 lbs.: Paul Craig vs. Gadzhimurad Antigulov
115 lbs.: Alex Oliveira vs. Peter Sobotta
170 lbs.: Khamzat Chimaev vs. Rhys McKee

Prelims:

155 lbs.: Jai Herbert vs. Francisco Trinaldo
170 lbs.: Nicolas Dalby vs. Jesse Ronson
265 lbs.: Tom Aspinall vs. Jake Collier
145 lbs.: Movsar Evloev vs. Mike Grundy
265 lbs.: Tanner Boser vs. Raphael Pessoa
135 lbs.: Bethe Correia vs. Pannie Kianzad
170 lbs.: Ramazan Emeev vs. Niklas Stolze
135 lbs.: Nathaniel Wood vs. John Castaneda
pfs-prevarantske frustrirane seljačine
- dr jupidu
Sponsor
DjomlaKS
2020-07-21T19:04:45Z
Koji je ovo put da se Rua i Nog bore 😃
DugoVecCitam
2020-07-21T20:02:36Z
Originally Posted by: DjomlaKS 

Koji je ovo put da se Rua i Nog bore :D

Treci.
DRAGI PRIJATELJI...
DugoVecCitam
2020-07-21T20:03:38Z
Chimaev je previse poletio ; sam je trazio jos jedan mec u tako kratkom roku. A protivnik je puno bolji od Phillipsa.
DRAGI PRIJATELJI...
Svensson
2020-07-22T07:44:48Z
Originally Posted by: DugoVecCitam 

Chimaev je previse poletio ; sam je trazio jos jedan mec u tako kratkom roku. A protivnik je puno bolji od Phillipsa.

razumijem čovjeka

em je odradio prvi meč relativno lako, em mu je kolega Gustafsson na cardu

ako odradi dobar meč, hype će biti van kontrole i ima dobru pregovaračku poziciju za dalje
DjomlaKS
2020-07-22T08:15:02Z

Treci.

Znam, al cini mi se da su jos koji put bili dogovarani pa je mec propao.
Ocito da ne znaju sta ce vise s njima pa ih opet uparaju.
Seded
2020-07-22T09:03:31Z

Treci.

Znam, al cini mi se da su jos koji put bili dogovarani pa je mec propao.
Ocito da ne znaju sta ce vise s njima pa ih opet uparaju.

Nog je tražio da mu za zadnju borbu u karijeri protivnik bude Shogun, umirovit će se.
"It's not checkmate. The king has one more move."
dr jupidu
2020-07-23T17:39:25Z
meni je main event u srcu gustafsson vs werdum
Bronson0
2020-07-24T18:17:54Z
Ima li tipova kakvih
Svensson
2020-07-24T19:19:42Z
Originally Posted by: Bronson0 

Ima li tipova kakvih

Nisu me srećom nikad tipovi interesirali već samo žene, ova Kianzad je simpatična. Upoznao sam par tih švedskih iranki. Radišni su, lako se uklope.

što se tipova tiče, kao što rekoh nisam ekspert ali ako bi morao birati ko je najzgodniji na sutrašnjem cardu, vjerojatno Whittaker
dr jupidu
2020-07-25T14:40:10Z
valjda vam doktor nemora reći da ce whittaker razbit tila?

pa to bi svako dijete u mma školi trebalo znati
Seded
2020-07-25T16:37:41Z
Zanima me kakav će se Whittaker pojaviti, tj. koliko je ono prebijanje protiv Adesanye ostavilo traga. Da ne pričam i o bolesti djeteta. Nekako konstantno imam dojam da je Whittaker svoje najbolje dao protiv Romera. Onih 50 min. makljaže mu je uzelo 10 god. karijere. Till nije ništa spektakularno. Solidno boksa, generalno razumije stand up, ali previše forsira zadnji aperkat i zadnji direkt. Ne povezuje to previše u neke kombinacije. Mora koristiti kickove u ovoj borbi ako planira to uzeti.

Rua bi trebao dobiti Nogueiru. Blueprint ima, ako zagusti odmah u rušenje i kontrola, kao u njihovoj drugoj borbi. Ali opet, obojica su olupine i neću se čuditi ni najmanje ako ga Nogueira nokautira. Ovako zdravorazumski, Shogun na odluku.

Werdum i Gustafsson nemam blage veze. Werdum se nešto žalio da nije trenirao za zadnju borbu zbog corone, ali ono je izgledalo katastrofalno loše. Gus u teškoj... nemam pojma. Werdumu je ovo zadnja borba na ugovoru, ne bih se čudio da u slučaju neke traljave borbe Gus dobije benefit of the doubt, tek toliko da ga u idućoj borbi netko tipa Cyril Gane može lansirati u Stockholm.

Očekujem dobru borbu Craiga i Antigulova. Mislim da to neće potrajati duže od rundu, rundu i pol, a tko će dobit je coin flip.
Oliveira i Sobotta bi moglo biti zabavno... Sve u svemu, ok je card.
dr jupidu
2020-07-25T16:40:19Z

rua nemože se ostavit mma jer nezna šta bi s sobom

a ego mu ne dopušta da stane i prizna da ga je vrijeme pregazilo(i ozljede)
rikimartin
2020-07-25T18:45:22Z
Ko sve navija da Whittaker odbije glavu ovom odvratnom engleskom isprdku ?
bero
  • bero
  • Advanced Member Topic Starter
2020-07-25T21:14:54Z
Originally Posted by: Seded 

Zanima me kakav će se Whittaker pojaviti, tj. koliko je ono prebijanje protiv Adesanye ostavilo traga. Da ne pričam i o bolesti djeteta. Nekako konstantno imam dojam da je Whittaker svoje najbolje dao protiv Romera. Onih 50 min. makljaže mu je uzelo 10 god. karijere. Till nije ništa spektakularno. Solidno boksa, generalno razumije stand up, ali previše forsira zadnji aperkat i zadnji direkt. Ne povezuje to previše u neke kombinacije. Mora koristiti kickove u ovoj borbi ako planira to uzeti.

Rua bi trebao dobiti Nogueiru. Blueprint ima, ako zagusti odmah u rušenje i kontrola, kao u njihovoj drugoj borbi. Ali opet, obojica su olupine i neću se čuditi ni najmanje ako ga Nogueira nokautira. Ovako zdravorazumski, Shogun na odluku.

Werdum i Gustafsson nemam blage veze. Werdum se nešto žalio da nije trenirao za zadnju borbu zbog corone, ali ono je izgledalo katastrofalno loše. Gus u teškoj... nemam pojma. Werdumu je ovo zadnja borba na ugovoru, ne bih se čudio da u slučaju neke traljave borbe Gus dobije benefit of the doubt, tek toliko da ga u idućoj borbi netko tipa Cyril Gane može lansirati u Stockholm.

Očekujem dobru borbu Craiga i Antigulova. Mislim da to neće potrajati duže od rundu, rundu i pol, a tko će dobit je coin flip.

Svaka cast, lijepi preview.
Cak cu i ja pogledat event nakon duljeg vremena. Ne uzivo, naravno, iako mozda da, buduci da imam novorodjence doma :))
pfs-prevarantske frustrirane seljačine
- dr jupidu
dr jupidu
2020-07-25T22:16:08Z
Originally Posted by: Svensson 

razumijem čovjeka

em je odradio prvi meč relativno lako, em mu je kolega Gustafsson na cardu

ako odradi dobar meč, hype će biti van kontrole i ima dobru pregovaračku poziciju za dalje

pa potrefilo se da nema pauze i forma je tu

da je za još 15 dana možda bi pao u formi al ovako može

ako ćemo po pravilima atletike i gradjenja forme

s
istina prošli protivnik nije bio baš nivo

ako si faca za let poletit ćeš.....protivnik je ok

dr jupidu
2020-07-25T22:18:09Z
Originally Posted by: bero 

Originally Posted by: Seded 

Svaka cast, lijepi preview.
Cak cu i ja pogledat event nakon duljeg vremena. Ne uzivo, naravno, iako mozda da, buduci da imam novorodjence doma :))

užas:)1

bome ...negledam uživo al potrefilo se da sam danas spavao do podne pa imam u sebi forme bar do 3
Seded
2020-07-25T23:53:35Z
Jel tko vidio reakciju Herb Deana kad je Trinaldo nokautirao Herberta? Strašno, dugo nisam vidio da sudac lošije odreagira.
pitbull123
2020-07-26T07:28:12Z
Whittaker, Shogun i Werdum mi donijeli 200 kuna za uloženih 20.
Mislim da su barem ova tri para bili relativno lako predvidiva.
Users browsing this topic