Poll Question : Hocete li se cijepiti?

Total: 18

bero
  • bero
  • Advanced Member
2020-03-11T17:17:07Z
Ovo sirenje je samo dokaz kolko malo svijetu fali do armagedona ili walking dead scenarija. Nek se pojavi ozbiljniji, smrtonosniji virus i baj baj covjecanstvo kroz godinu dana.
pfs-prevarantske frustrirane seljačine
- dr jupidu
Bronson0
2020-03-11T17:25:49Z
Originally Posted by: bero 

Ovo sirenje je samo dokaz kolko malo svijetu fali do armagedona ili walking dead scenarija. Nek se pojavi ozbiljniji, smrtonosniji virus i baj baj covjecanstvo kroz godinu dana.

Sami sebe smo zajebali globalizacijom.
DjomlaKS
2020-03-11T17:33:54Z
Originally Posted by: nofrx 

+1
Radim u hotelu i imam identicna iskustva.
Ali zato su mi kinezi iz hong konga potpuno drugaciji.
Kao da nisu kinezi.
Kulturni, pametni, uredni.

Japanci i korejci su vrhunski ljudi.

Mislim da ima veze s komunizmom i s tim da su pobili sve normalne za vrijeme Mao Ze Donga.

Nesto slicno je i onaj kinez-ustasa iz Imotskog pricao. On je kao iz Hong Konga i smetali su mu kinezi koji sve vise doseljavaju tamo?
bbbmarc
2020-03-11T18:01:40Z
u kini pomalo prevladalo, pendrek i disciplina dobro dođu....

https://www.worldometers.info/coronavirus/ 

italija najgora, sad španjolska kreće, germanske zemlje i sjever očekivano se sustavi bolje nose
balkanbomber
2020-03-11T18:17:10Z
Originally Posted by: bbbmarc 

u kini pomalo prevladalo, pendrek i disciplina dobro dođu....

https://www.worldometers.info/coronavirus/ 

italija najgora, sad španjolska kreće, germanske zemlje i sjever očekivano se sustavi bolje nose

meni je zanimljivo da je virus vec neko vrijeme u takozvanim shithole zemljama, dakle i u nekim u africi, ali da tam nema nekog velikog outbreaka kao sto imamo u Italiji...

neki govore da te drzave, pa ajmo ih nazvat: Bangladesh, Pakistan, Afghanistan, Senegal, Kamerun, Panama, Mexico, Marroco itd., jednostavno ne vode spisak o inficiranim
osobama te da je black number dosta vislja, ali ne znam, da svi panicare a oni kao lade muda i niti spisak ne vode... cudno.. bas nisam u consipracy teorijama ali ako ovako
ostane da mi po evropi imamo takav rast a oni ne onda cu se bas upitat kako to...!?
On je čovjek jako dobar momak!
bero
  • bero
  • Advanced Member
2020-03-11T19:15:49Z
u meksiku nikad nema pandemija, topla klima i ljuta hrana 🙂
- dr jupidu
balkanbomber
2020-03-11T19:44:28Z

u meksiku nikad nema pandemija, topla klima i ljuta hrana :)

najbolji frend mi je u pharma industriji, govori da toplo vrijeme ne utjece na coronu i da toplinski val nece znacit manji risk, nije obicni virus
DjomlaKS
2020-03-11T20:50:56Z
Koliko ima istine u najnovijoj informaciji da u HR ima oko 400 zarazenih, te da se radi izbora suti i postepeno ce se do ponedjeljka sve objavit??
nofrx
2020-03-11T21:23:14Z
Originally Posted by: DjomlaKS 

Koliko ima istine u najnovijoj informaciji da u HR ima oko 400 zarazenih, te da se radi izbora suti i postepeno ce se do ponedjeljka sve objavit??

Meni je ta brojka realnija nego ova sta je sluzbena.

KW CHAMPION
nofrx
2020-03-11T21:28:43Z
Treba izbjegavati kafice i restorane.
Tamo se, uz skole i vrtiće, najvise sire zaraze.
Na metar od covjeka koji govori.
3 metra od covjeka koji kašlje ili kiše.
Ne dirati lice rukama.
Dobro je svaki dan malo podignuti puls, da krv prostruji.
Tako ce antitijela lakse i brze prepoznati virus.
Kazu stari ljudi koji se sjecaju prica o spanjolskoj gripi da je onda najbolje pomagao cesnjak, navodno ko je tamanio cesnjak nije se zarazio.

https://www.ncbi.nlm.nih.gov/pubmed/1470664/ 
KW CHAMPION
GSP
  • GSP
  • Advanced Member
2020-03-11T22:26:09Z
Originally Posted by: balkanbomber 

u meksiku nikad nema pandemija, topla klima i ljuta hrana :)

najbolji frend mi je u pharma industriji, govori da toplo vrijeme ne utjece na coronu i da toplinski val nece znacit manji risk, nije obicni virus

To je rekla kazala. Vidit ćemo sa toplijim danima. Stručnjaci su mišljennja da bi u toplim danima trebao nestati ali to su samo mišljenja
Zatoichi
2020-03-11T22:32:36Z

Originally Posted by: Zatoichi 

nešto je pisalo da alkoholičari su dobro zaštićeni od virusa korone, tj da se taj virus slabo razmnožava u okružju alkohola, ima istina? ima link?

Ne,samo 60% i na vise pomaze,i to ako koristis za ciscenje/pranje ruku,sve ispod 60% nemoze nista koroni...piti alkohol nepomaze,korona uglavnom ulazi na nos,moze na usta i ako ceses oci....znaci usises virus i ako se zaleti na dole prema dupetu neces imati nikakvih problema,ako skrene prema plucima velika je vjerovatnoca da ce biti problema....piti alkohol kad imas i obicnu gripu generalno nije dobro,alkohol usporava immunty system u borbi protiv virusa

ma nikakvo čiščenje i vanjsko djelovanje ne pitam, stanično me zanima, u krvi
to da alkohol usprava imunosni sistem je varirajuća stvar, dobar dio sirupa i sprejeva protiv viroza i upala grla i dišnih sustava koristi alkoholne baze zbog boljeg djelovanja, ali uvijek ovisno o vrsti bacila, bakterije ili virusa,
npr alkohol je razarajući za nas kod tuberkuloze, bakterija tbca uživa u alkoholu, dok za virus korone sam negdje vidio da se stanično razmnožavanje bitno usporava u visokim dozama alkohola u krvnim stanicama

U ovom slucaju alkohol nepomaze..interesantno,u iranu je alkoholno pice zakonski zabranjeno,nema ga za kupit nigdje...puko rumor da alkohol pomaze protiv korone,budale kupovali i pili mediciski alkohol koji 70-80%,oko 50 ih je umrlo od trovanja,mislim da ih je oko 70 u bolnici u kriticnom stanju
Inace mislim da su im ameri uvalili kororonu,pola ministara se obolilo dok u ostalim arapskim zemljama jos nije doslo do kriticne situacije kao u iranu
It is only when a mosquito lands on your testicle that you realize that violence is never the answer.
dr jupidu
balkanbomber
2020-03-12T12:59:22Z
evo prije par minuta javili da NBA prekida sezonu na neodredeno vrijeme... eh, sad nam samo jos fali da otkazu Kebaba i Fergusona...
bbbmarc
2020-03-12T13:15:18Z
realno, sve će otkazati na bar 2 tjedna... sva okupljanja i sve institucije
dr jupidu
2020-03-12T14:28:08Z
nebrine mene korona..ovo će proć 1.5....

brine me sljedeći opaki smrtonosni virus....

jasno da ce odgodit khabib vs tony.....

to nije upitno

pa neće niko doć u dvoranu
dr jupidu
2020-03-12T15:11:45Z
znači ovako

rješenje

kad neko oboli od corone....i nestanu svi simptomi i ostanu antitjela kod osobe koja preboli coronu

treba se ljubiti s tom ospobom 5 min

zvuči bizarno ali je istina:)1
bero
  • bero
  • Advanced Member
2020-03-12T16:35:58Z
https://www.index.hr/mob...y=vijesti&id=2164518 

Svaka cast
- dr jupidu
cayman
2020-03-12T16:49:41Z
Zbilja mi je nepojmljivo koliki debil moraš biti
DugoVecCitam
2020-03-12T18:16:10Z
Ako sam dobro skontao na pressici oko 16:30 sutra mozda zatvore granicu sa Slovenijom...
DRAGI PRIJATELJI...
Similar Topics
Users browsing this topic